Toplam Oy Verenler: 136
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
hayır osman bey karıştırdınız sanırım ...
levent bey verdiğiniz bilgiyi daha önce hiçbir yerde duymadım çok güzel çok dik olmasada rampalardada aynı şeyi yapınca kaydırmıyormu???
10 yıl tam otomatik sonrası M/M kullanıcısıyım,yokuşlarda kayma ve sıkışık trafikte (nadir de olsa)ağır kalması harici pek sıkıntı yaşamadım.Buna rağmen aracı birkaç kez servise özellikle M/M ayarı için götürdüm servis formeniyle 2 kez teste çıktık ecu yu arıza teste vs tüm ayarlar normal dediler.Hem kendimi hem nefsimi ikna ettim M/M konusunda.Elbette elektronik aksamdır arıza vermeyecek diyemeyiz.
vites geçişlerinde yığılma oluyormuş m/m şanzumanlrda. böyle bişey var mı? Bi sorum daha olacak m/m şanzumana sahip lpg taktıran var mı acaba? Bi sorun yaşatıyor mu?