Toplam Oy Verenler: 136
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yani evet, en büyük sorunlar(yığılma, sarsıntı) 1-2-3 viteslerdedir, üstü nadir. Bir çok m/m kullanan var forumda, kimi itiraf eder, kimi etmez, ne kadar alışırsan alış, 1-2 viteslerde muhakkak sarsıntılar oluyor, tam otomatikteki gibi ayarlanamıyor asla...
MMT'den genel anlamda oldukça memnun olmakla birlikte, küçük viteslerde sarsıntının yanında şöyle bir sorunum daha oluyor. Yaya geçidi vb. yerlede bulunan kasislere yaklaşırken yavaşlayıp 1. vitese kadar düştükten sonra tamamen durmadan yola devam edersem araç vites arttırmıyor. Mecburen manuele alıp vites yükseltiyorum. Bu genel bir sorun mu yoksa benim aracımda yaşanan bir kalibrasyon ihtiyacı mı? Bayram dönüşü 20 000 bakımına gireceğim ve bu sorunu da bildireceğim bakalım ne denecek.
...Yaya geçidi vb. yerlede bulunan kasislere yaklaşırken yavaşlayıp 1. vitese kadar düştükten sonra tamamen durmadan yola devam edersem araç vites arttırmıyor. Mecburen manuele alıp vites yükseltiyorum...
Sorumun tam cevabını alamadım.Direksiyondan siz vites düşüyormusunuz?Eger düşerseniz 10 saniye araba manuel gider ve vitese müdahale etmez.
author=Korhan Ozturk (24451) link=topic=24185.msg745562#msg745562 ......Deneyen biri olup, tecrübelerini paylaşabilirse sevinirim.
arkadaşlar m/m şanzıman kullanan arkadaşların memnuniyetini öğrenmek istedim bana yardımcı olursanız sevinirim ankete katılırsanız sevinirim .başka düşüncelerinizide buradan paylaşmanızı bekliyorum şimdiden çok teşekkürler....