0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
yasemin hanım yeni resimleri akşama yükleyeceğim bu arada iyi doğdunuz mutlu yıllar[/quote]iyi mi doğdum bilemiyorum teşekkürler. Bu arada resimler muhteşem çamların kokusu geldi burnuma. Birde eski çoçukluk hayallerim! Küçükken hep dağın başında evim olsun, keçim, koyunum, ineğim, tavuklarım envayi çeşit meyve ağaçlarım, ön bahçe çiçeklerle dolu, arka bahçe sebze, meyve bende atlayıp kırmızı Vosvosuma şehre, alışverişe inerdim bahçede ma-aile kurulmuş sofralar, mutlu, huzurlu, dingin bir hayat...Anneannem de bana kızardı! dağın başında ne yapıcaksın özendiğin şeylere bak diye... onlara göre o hayat zordu çünkü! şimdiki yaşam ve şehir sıkıntılarını görse... Oralar cennet cennet...
Neresi buralar abi?[/quote]İlahi İsmail Bey, çok güldüm valla Neresi hiç mühim değil, vatanımızın bir köşesi hem de yalan dünyanın cenneti!!!
Resimler, biraz zor açıldı ama görüntüler çok güzel, sanıyorum ciğerleriniz bayram etmiştir. Elin kolun ağrımasın Mustafa Bey, ben kendi adıma gezmiş kadar oldum. Mor çiçeklerin adı, Peygamber Çiçeği biliyormusunuz?[/quote]yasemin hanım ismini bilmiyorum çiçeğin peygamber çiçeği olduğun sizden öğrendim teşekkürler
Mustafa Bey görüntüler çok güzel özellikle sisin vadiyi kapladığı fotoğraflarda sis tabakasının üstten görünüşü mükemmel pamuk tarlası gibi [/quote]aslında serkan bey elimde iyi bir makine olsa idi daha güzel olacaktı ama cep telefonu ile bu kadar oluyor akşam civarı çekebilse idim o zaman pamuk tarlasına değilde daha çok denizin içinde ada varmış gibi olduğunu görürdünüz ama nasip olmadı
Aralarda küçük küçük evler var elektriği, suyu var mı? Yazlık gidilen geçiçi evler mi?[/quote]yasemin hanım elektirk yok su var telefon yok cep telefonu bazı yerlerde var misal bizim evin içinden görüşme olanağı yok ama kapıya çıkınca var sadece yazın gidilebilir kışın yol yok iz yok genelde mayıs ayında göç edilip en geç kasımda dönülür ama biz değil alttaki resimde bulunan taştan yapma sınır yaklaşık 4500 metre uzunluğunda vede rumlar tarafından 1600 yıllarında yapıldığı sanılıyor
Varsın elektrik yanmasın, kandiller yanar daha romantik olur tam kafa dinlenilcek bir yermiş demekki!3-5 günde olsa, o oksijen size, 1 yıl yeter! Seneye inşallah daha uzun süre gider, kalırsınız![/quote]size katılmamak elde değil yasemin hanım ışık olarak tüpe takılan lüx kullanıyoruz bizim tabirimizle löküz denir su buz gibi vede heryerde var yiyecek tarladan doğal yöntem her taraf pırıl pırıl hava ilk gün insanın ciğerlerini yakıyor sonra alışıyorsun sorun olmuyor alttaki resimde ortada bulunan 1600 yıllarında rumlar tarafından yapılmış bir manastır