Gönderen Konu: Yayla Serüveni  (Okunma sayısı 3952 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
Yayla Serüveni
« Yanıtla #40 : Ağustos 17, 2007, 15:45:17 »
Hayat sevince güzel,
Sevince tatlı, güzel,
Bir kuşu kelebeği,
Bir taşı seven yeter.

Bir boş vaktimde bende bayağı bi manzara koyacağım. İşte fırsat oluyo fotolar yanımda olmuyo, fotolar yanımda oluyo fırsat olmuyo, vs vs vs.

Ayrıca teklif değil ciddi yazdım Yasemin hanım. Siz İstanbul'u taşımayın aman yerinde kalsın lazım değil    ama  ben size taşımasamda, 3-5 kilo fındığı kargoya taşıtarak ulaştırırım. E komşu hakkı göz hakkı demişler eskilerimiz. Şimdi resmi koyduk can çekti tabi.

Toyota Club Türkiye

Yayla Serüveni
« Yanıtla #40 : Ağustos 17, 2007, 15:45:17 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
Yayla Serüveni
« Yanıtla #41 : Ağustos 18, 2007, 00:31:43 »
Alıntı yapılan: İsmail H. Timurcioğlu
Hayat sevince güzel,
Sevince tatlı, güzel,
Bir kuşu kelebeği,
Bir taşı seven yeter.

Bir boş vaktimde bende bayağı bi manzara koyacağım. İşte fırsat oluyo fotolar yanımda olmuyo, fotolar yanımda oluyo fırsat olmuyo, vs vs vs.

Ayrıca teklif değil ciddi yazdım Yasemin hanım. Siz İstanbul'u taşımayın aman yerinde kalsın lazım değil    ama  ben size taşımasamda, 3-5 kilo fındığı kargoya taşıtarak ulaştırırım. E komşu hakkı göz hakkı demişler eskilerimiz. Şimdi resmi koyduk can çekti tabi.
[/quote]

Çok teşekkür ederim İsmail Bey, ben öyle latife olsun diye yazdım! Sağolun hiç gerek yok, zahmet etmeyin. Buralarda da fındık var, Yok değil ki!    Şiirinizde çok güzel! Ayrıca onun içinde teşekkürler.

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
Yayla Serüveni
« Yanıtla #42 : Ağustos 20, 2007, 11:47:52 »
Var biliyorum ama sizin oralarda satılan taze fındık o Bursa da üretilen bizim yabani diye tabirlendirdiğimiz sivri fındıkdır. Siz yiyeceksiniz Beşikdüzü fındığıki Allah be bu da fındıkmı diceksiniz önceki yediklerinize    Askerdeyken ben çok secerim saolsun Annem kavurup göndermişti. Sizin dışarda aldığını kavrulmuş fındıklar yanında halt etmiş. Fındığı kabuklu alın kırın ayıklayın bi tepside 120 derecede fırında kendiniz kavurun. Hafif ılıklaşınca iki elinizin arasında ufalayın ince zar kabuğu dökülsün diye. Sonra bi daha hazırlara bakmazsınız. Onlar bembeyaz. sizin kavurduğunuzun rengi biraz daha döner kahve rengine ve daha tatlı olur. Tabi bu tat fındığın kalitesinede bağlı.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
Yayla Serüveni
« Yanıtla #43 : Ağustos 20, 2007, 23:37:58 »
Alıntı yapılan: İsmail H. Timurcioğlu
Var biliyorum ama sizin oralarda satılan taze fındık o Bursa da üretilen bizim yabani diye tabirlendirdiğimiz sivri fındıkdır. Siz yiyeceksiniz Beşikdüzü fındığıki Allah be bu da fındıkmı diceksiniz önceki yediklerinize    Askerdeyken ben çok secerim saolsun Annem kavurup göndermişti. Sizin dışarda aldığını kavrulmuş fındıklar yanında halt etmiş. Fındığı kabuklu alın kırın ayıklayın bi tepside 120 derecede fırında kendiniz kavurun. Hafif ılıklaşınca iki elinizin arasında ufalayın ince zar kabuğu dökülsün diye. Sonra bi daha hazırlara bakmazsınız. Onlar bembeyaz. sizin kavurduğunuzun rengi biraz daha döner kahve rengine ve daha tatlı olur. Tabi bu tat fındığın kalitesinede bağlı.
[/quote]

Tamam pes ettim en sonunda  bizim fındıklar halt etmiş, sizin fındığın yanında!    Göndermeden içiniz rahat etmiyecek yani!