Gönderen Konu: Yayla Serüveni  (Okunma sayısı 3951 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
  • 1 kere teşekkür edildi
Yayla Serüveni
« Yanıtla #20 : Ağustos 09, 2007, 13:26:46 »
fotoğrafları hangi makinayla çektiniz?, amatör mü?, profosyonel mi?
Allah’ın seçtiği kurtulmuş millet!
Güneşten başını göklere yükselt!
Avlanır, kim sana atarsa kement,
Ezel kuşatılmaz, çevrilmez ebed.....Şair

Toyota Club Türkiye

Yayla Serüveni
« Yanıtla #20 : Ağustos 09, 2007, 13:26:46 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
    • teknikoto.forumup.com
  • Araç: Hilux
  • Kan Grubu: 0+
Yayla Serüveni
« Yanıtla #21 : Ağustos 09, 2007, 20:20:46 »
Alıntı yapılan: Yasemin Güven
Manastırın etrafı sit alanı diye korunmamış hayret! Evler, yerleşik düzenekler var. Seneler öncesi rumlarda oralara yerleşmiş, yaşamışlar demekki...
[/quote]
bizim burda sit alana hiç yoktur eğer ki tarihi eser koruyacak varsa oda vatandaştır şu an itibari ile belki memlekette 30 yakın kilise 100 yakın taç köprü bir o kadarda eski tarihi ev vardır

[quote=Hakkı Erkan]
fotoğrafları hangi makinayla çektiniz?, amatör mü?, profosyonel mi?
[/quote]
kullandığım makina sonyericsson k790i dir aslında digital olmayan makinem var yashica zoomtec 90 ama almaya fırsatım olmadı bu yüzden emcburen cep telefonu ile çektim hakkı bey

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
    • Toyota Club Türkiye
  • Araç: Başka Marka
  • Model Yılı: '13
  • 34 kere teşekkür etti
  • 25 kere teşekkür edildi
Yayla Serüveni
« Yanıtla #22 : Ağustos 10, 2007, 00:43:40 »
Mustafa Bey teşekkürler, harika yerler. Gidip görmek gerek.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • 1 kere teşekkür edildi
Yayla Serüveni
« Yanıtla #23 : Ağustos 15, 2007, 11:16:10 »
gerçekten güzel yerler. ben karadenize daha önce 1 kere gittim . ondada gece gittim gece geldim. yani hiç bir yer göremedim.inşallah eylül ekim gibi 1 haftalığına turla gezmeyi düşünüyorum.orta ve doğu karadenizi.bi cep telefonuna göre gayet güzel resimler. gerçi k790 nerdeyse bir fotoğraf makinası kadar iyi çekiyor.3.2 mp. paylaşım için tekrar teşekkürler
Allah’ın seçtiği kurtulmuş millet!
Güneşten başını göklere yükselt!
Avlanır, kim sana atarsa kement,
Ezel kuşatılmaz, çevrilmez ebed.....Şair

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
Yayla Serüveni
« Yanıtla #24 : Ağustos 15, 2007, 12:15:00 »
ALINTI
İlahi İsmail Bey, çok güldüm valla [/quote]

Valla yasemin hanım yabancı gelmedi o yüzden sordum. Nesine güldünüz bu kadar? Bak benim memleketten kesitlermiş işte. KARADENİZ. Giresun yaylalarıymış. Neresi olduğu mühim olmazmı? En azın ülkemizin neresinde ne var bilmek lazım. Valla cennet diyosunuz ama artık kuru bi cennet olmaya yüz tutuyo. Biz rahatız buralarda temiz hava, su, güneş, deniz her bi şey var rabbime şükür ama artık menderes bile kurumuş ya. Manavgatı kesip kesip veriyolar. İş artık bayağı ciddi oldu. Çöl oluyoruz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
    • teknikoto.forumup.com
Yayla Serüveni
« Yanıtla #25 : Ağustos 15, 2007, 13:57:52 »
Alıntı yapılan: İsmail H. Timurcioğlu
Valla yasemin hanım yabancı gelmedi o yüzden sordum. Nesine güldünüz bu kadar? Bak benim memleketten kesitlermiş işte. KARADENİZ. Giresun yaylalarıymış. Neresi olduğu mühim olmazmı? En azın ülkemizin neresinde ne var bilmek lazım. Valla cennet diyosunuz ama artık kuru bi cennet olmaya yüz tutuyo. Biz rahatız buralarda temiz hava, su, güneş, deniz her bi şey var rabbime şükür ama artık menderes bile kurumuş ya. Manavgatı kesip kesip veriyolar. İş artık bayağı ciddi oldu. Çöl oluyoruz.
[/quote]
evet ismail bey ülkem kuruyor su sıkıntısı karadenizde bile var daha önce dereler kabarık akarken şimdi su çok azalmış karadeniz bile yavaş yavaş kuruyor allah sonumuzu hayır etsin

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: ---
Yayla Serüveni
« Yanıtla #26 : Ağustos 15, 2007, 14:41:55 »
Gülmemin nedenini yanlış anlamayın! o kadar güzel sormuşsunuz ki! Hani bir çocuğu elinden tutup bir yerlere açıklama yapmadan götürürsün ve o da sorar ya buralar neresi? diye öyle bir çağrışım yaptı bende!  ondan güldüm. İsmail Bey pozitif düşünün, iyi yönlerinden bakın hayata, resimler çöl değil! Sanki cennet bahçesi gibi geldi. Biz İstanbul'da böyle yerleri ancak resimlerde görüyoruz. Yeşile hasretiz. Ve kilometrelerce yol tepmemiz gerekiyor yeşillik bir alanda bir kaç saat geçirmek için! O yüzden daha çöl değil Türkiyemiz. Yanlız doğaya sahip çıkmazsak tabii. Kaynakları yanlış kullanmazsak, ağaç katliyamı yapmazsak, ormanlar kül edilmezse, ozon tabakası korunmazsa çöl olmayız ama herkes el ense ediyor, kulak arkası ediyor. Aman bananesi diyor! Bizler öyle insanlar değiliz ama bu tarz düşünenler çoğunlukta!
ve güneyde millet açık saçık geziyor, Saygı sevgi yok şükürsüz, merhametsiz bir toplum oldu yaşadığımız toplum, hırsızlık hainlik diz boyu... Allah bizlere ceza veriyor gibi geliyor bana bilmiyorum yanılıyormuyum??? Kurunun yanında yaşlarda yanıyor!

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
Yayla Serüveni
« Yanıtla #27 : Ağustos 15, 2007, 15:08:52 »
Web Sitem

Burda eşimin evi var. Hafta sonu ordaydık. Trabzon günlük güneşlik Rize'de yağmur var. Aradaki mesafe 65 km.  

ALINTI
Allah bizlere ceza veriyor gibi geliyor bana bilmiyorum yanılıyormuyum[/quote]

Bu konuda bende sizin gibi düşünüyorum. Aslında süşünmek istemiyorum ama ne edep kalmış oralardaki insanlarda, ne din, ne iman ne ar, ne namus, hırsızlık kapkaç diz boyu. Adamlar kuş vuru gibi adam vurur kavga eder. Yani yanlış anlamayın ben herkesi içine katmıyorum. Dediğiniz gibi kurunun yanında yaşda yanıyor ama ne diyim Allah sonumuzu hayr etsin.

E resimlere bakmayın dicem artık atlayın gelin bi karadeniz buluşması yapalım. Grezdirem sizi dağ dere tepe. Burda ırmaklar coşkulu, yağmur kesmiyor 20 gündür valla.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
Yayla Serüveni
« Yanıtla #28 : Ağustos 15, 2007, 23:24:35 »
Alıntı yapılan: İsmail H. Timurcioğlu
Web Sitem

Burda eşimin evi var. Hafta sonu ordaydık. Trabzon günlük güneşlik Rize'de yağmur var. Aradaki mesafe 65 km.  
Bu konuda bende sizin gibi düşünüyorum. Aslında süşünmek istemiyorum ama ne edep kalmış oralardaki insanlarda, ne din, ne iman ne ar, ne namus, hırsızlık kapkaç diz boyu. Adamlar kuş vuru gibi adam vurur kavga eder. Yani yanlış anlamayın ben herkesi içine katmıyorum. Dediğiniz gibi kurunun yanında yaşda yanıyor ama ne diyim Allah sonumuzu hayr etsin.

E resimlere bakmayın dicem artık atlayın gelin bi karadeniz buluşması yapalım. Grezdirem sizi dağ dere tepe. Burda ırmaklar coşkulu, yağmur kesmiyor 20 gündür valla.
[/quote]

Olmuyor valla böyle resimlerle gösteriyorsunuz fındık mındık!!! Lebi Derya evler Allahım maviş bir Toyota     Allah nazardan saklasın eşinizle, çoçuklarınızla, evinizle, toyotanızla dünya durdukça durun ve mutlu, sağlıklı, huzurlu, kazançlı bir hayat yaşayın! Allah gönendirsin! Daha çok versin! Allah kazadan beladan esirgesin! Varan 2 geldi mi??  

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
    • teknikoto.forumup.com
Yayla Serüveni
« Yanıtla #29 : Ağustos 16, 2007, 00:15:41 »
bu resim 2200 rakımlı eğribel geçidinde yazılıdır

akşam saatleri yaylada çekmiştim

şebinkarahisar kalesinden çekmiştim

gelin kayası adı ile anılan kaya

giresun sahili ve ben

yüzlerce daha doğa fotoğrafları var

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
Yayla Serüveni
« Yanıtla #30 : Ağustos 16, 2007, 00:52:31 »
Resimler çok zor açıldı ama bir başla güzellik var! Bu kadar olur yani pes! Güzel memleketmiş velhasıl  Romantik bir akşam, sahil kenarı!!!Gelin kayasının mitolojik bir anısı var mı? Seneler öncesi gittiğim Denizli Karahayıt'ta da böyle bir kaya vardı! Gelin taşı diye! Oraya çıkıp dilek dileniyor  ?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Site Başçavuşu
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 52 kere teşekkür edildi
Yayla Serüveni
« Yanıtla #31 : Ağustos 16, 2007, 01:01:13 »
Canim cekti valla cok guzel yerler.Su caanim Istanbul'da bile gitmedigim o kadar cok yer var ki.Paylasalim da gittigimiz yerleri birbirimizle, aklimizda bir seyler kalsin.Gitmeyi kafaya koyalim ve gidelim.

Bu guzel fotograflar icin tesekkurler...

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
Yayla Serüveni
« Yanıtla #32 : Ağustos 16, 2007, 17:10:58 »
ALINTI
Varan 2 geldi mi?? [/quote]
Yok gelmedi henüz. Daha 2 ay var. Merak etmeyin gelince fotoları buraya koyarım hemen.    

Ayrıca siz isteyin adres verin ben gönderirim kargoyla fındık mındık ama yorumunuzu oraya yazsanız daha iyi olurdu.

arkaşım paylaşımın için sağol. E nede olsa buram buram karadeniz be ya.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
Yayla Serüveni
« Yanıtla #33 : Ağustos 16, 2007, 19:06:14 »
İsmail Bey, Siz isteyin ben İstanbul'u taşırım, bir yazıyımı taşıyamıyacağım???  
Fındıkları siz göndermiş, bende yemiş kadar oldum   çok teşekkür ederim. Allah razı olsun teklif etmeniz bile yeterli! alıntı yapıp kendi topiğinize cevaplarımı taşıdım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
    • teknikoto.forumup.com
Yayla Serüveni
« Yanıtla #34 : Ağustos 16, 2007, 19:51:23 »
Alıntı yapılan: Yasemin Güven
Resimler çok zor açıldı ama bir başla güzellik var! Bu kadar olur yani pes! Güzel memleketmiş velhasıl  Romantik bir akşam, sahil kenarı!!!Gelin kayasının mitolojik bir anısı var mı? Seneler öncesi gittiğim Denizli Karahayıt'ta da böyle bir kaya vardı! Gelin taşı diye! Oraya çıkıp dilek dileniyor  ?
[/quote]
gelin kayasının mitolojik bir anısı var tabiki eski yıllarda bir adam bir kızı sever evlenmek için çok uğraşır ama sonuca ulaşamaz ve kızı kaçırmaya karar verir kız bu kayanın başına gelir sevdiği ile buluşur ve nasıl oldu ise orada uzun saatler (veya yıllar) kalır ve taşlaşır anı bu ne kadar doğru bilinmez

[quote=Daghan Bastug]
Canim cekti valla cok guzel yerler.Su caanim Istanbul'da bile gitmedigim o kadar cok yer var ki.Paylasalim da gittigimiz yerleri birbirimizle, aklimizda bir seyler kalsin.Gitmeyi kafaya koyalim ve gidelim.

Bu guzel fotograflar icin tesekkurler...
[/quote]
önemli değil dağhan bey bir ara fotoğrafçılık yapmıştım aslında fotoğraf çekmeyi çok severimde zaman yok ki

[quote=İsmail H. Timurcioğlu]
Yok gelmedi henüz. Daha 2 ay var. Merak etmeyin gelince fotoları buraya koyarım hemen.    

Ayrıca siz isteyin adres verin ben gönderirim kargoyla fındık mındık ama yorumunuzu oraya yazsanız daha iyi olurdu.

arkaşım paylaşımın için sağol. E nede olsa buram buram karadeniz be ya.
[/quote]
önemli değil ismail bey sizinkileride beklerim

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
Yayla Serüveni
« Yanıtla #35 : Ağustos 16, 2007, 22:45:08 »
[quote name='Mustafa  Aktaş' date='16.08.07 - 19:51' post='30937']
gelin kayasının mitolojik bir anısı var tabiki eski yıllarda bir adam bir kızı sever evlenmek için çok uğraşır ama sonuca ulaşamaz ve kızı kaçırmaya karar verir kız bu kayanın başına gelir sevdiği ile buluşur ve nasıl oldu ise orada uzun saatler (veya yıllar) kalır ve taşlaşır anı bu ne kadar doğru bilinmez  quote]

Hüzünlü bir aşk hikayesiymiş. Yazık üzüldüm, Keşke birleşselerdi!  

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
    • teknikoto.forumup.com
Yayla Serüveni
« Yanıtla #36 : Ağustos 17, 2007, 00:05:24 »
yasemin hanım bu bir hikaye belkide masal türü kim bilebilir ki sonuçta iki taş parçası insanlar beyinlerinde o şekilde canlandırmış

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
Yayla Serüveni
« Yanıtla #37 : Ağustos 17, 2007, 00:17:08 »
Alıntı yapılan: Mustafa  Aktaş
yasemin hanım bu bir hikaye belkide masal türü kim bilebilir ki sonuçta iki taş parçası insanlar beyinlerinde o şekilde canlandırmış
[/quote]

Duygusal bir insanım.   Belki bir söylenti, belki bir masal ama insanlar birbirlerini seviyorlarsa, ayrı kalmalarına gönlüm razı olmuyor!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
    • teknikoto.forumup.com
Yayla Serüveni
« Yanıtla #38 : Ağustos 17, 2007, 00:30:44 »
hayat bu hayat herşey insanlar için yeri gelir üzülür yeri gelir seviniriz sadece insanlar için kötü şeyler insana ders olması gerekir vede kötü şeyler oldukça iyi şeylerin değeri ortaya çıkacaktır

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
Yayla Serüveni
« Yanıtla #39 : Ağustos 17, 2007, 00:34:09 »
   Haklısınız