0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hande hemşirem cok asabi gördüm sizi,fevr-i davranışlardan bil hassa sakının.velevki, forumda abdar bir vaziyette.ben deniz kulunuz sizinle aynı fikriyetteyim velevki, dem-be-dem böyle vuk-u lar baş göstermekte forumumuza nev-ü baş edilen a’zâ 'lar vecibelerimizi bilmemekte.bil hassa bende oo ademlere karşın Feveran biçimdeyim.İnşaiiah tez vakit'te abad'ını.Önce allahtan sonra siz büyüklerimizden taleb ederim
Hande hemşirem cok asabi gördüm sizi,fevr-i davranışlardan bil hassa sakının.velevki, forumda abdar bir vaziyette.ben deniz kulunuz sizinle aynı fikriyetteyim velevki, dem-be-dem böyle vuk-u lar baş göstermekte forumumuza nev-ü baş edilen azâ 'lar vecibelerimizi bilmemekte.bil hassa bende oo ademlere karşın Feveran biçimdeyim.İnşallah tez vakit'te abad'ını.Önce allahtan sonra siz büyüklerimizden taleb ederim
Duyurular: Lütfen BÜYÜK HARF kullanmayalım! uyarıyı dikkate almış demekki.
Hande hemşirem cok asabi gördüm sizi,fevr-i davranışlardan bil hassa sakının.velevki, forumda abdar bir vaziyette.ben deniz kulunuz sizinle aynı fikriyetteyim velevki, dem-be-dem böyle vuk-u lar baş göstermekte forumumuza nev-ü baş edilen a’zâ 'lar vecibelerimizi bilmemekte.bil hassa bende oo ademlere karşın Feveran biçimdeyim.İnşallah tez vakit'te abad'ını.Önce allahtan sonra siz büyüklerimizden taleb ederim
Birşey söyleyeceğim ama kızmayın...Başlıktaki "ki" eki bitişik olacak.
Derhal düzelttim...
İşte budur .. brawwo
adam gitti eski türkçeye bağladı.
kıymetli biraderim şahsi fikirlerime vermiş olduğunuz mesned münasebetiyle size müteşekkirim.binaenaleyh feverana ve dahi fevr-i harekete mahal yoktur.(Büyük harf-küçük harf konusunda, sonuna kadar katılıyorum size, hatta onu da bırakın noktalama işaretleri kullanmıyorum, bunun da farkındayım.Düzeltmeye çalışırım daha az yazarsam bu mümkün olur sanırım.)
Sayın moderatörümüz Hande Hanımın Türkçe kullanımı ile ilgili olarak yazdığı bu mesajında dil bilgisi kurallarına uymayışı mesajın öneminin biraz zayıf kalmasına sebep olmuş. Her ne kadar bununla ilgili açıklama yapmış olsa da.Ama düşünce itibariyle çok önemli bir noktaya parmak basmış. Kendisini tebrik ediyorum.