Gönderen Konu: son zamanlarda forumdaki türkçe kuralları ihlali...  (Okunma sayısı 3830 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2005 corolla hb sol A/T "CC" lü :D
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • 1 kere teşekkür edildi
Ynt: son zamanlarda forumdaki türkçe kuralları ihlali...
« Yanıtla #20 : Ağustos 18, 2010, 18:10:47 »
bu anlatılanlar bahsi geçen konunun içeriği..bir kulaktan girip diğer kulaktan çıkmasın..küpe olsun..bir günlük değil her daim olsun..umarım Türkçemize gerekli önem ve hassasiyet  forum üyelerimizce gösterilecektir..(bu arada hande abla giriş konuşmana bittim..orucu bozasım geldi..tadından yenmicek gibi değildi  hani :D..) bizi bir kez daha bu oruç kafa ile  uyaran ablamıza ve diğer üyelere teşekkürler..
Benim pekmezim oldukça.. sineği bağdattan gelir..;)

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Ağustos 18, 2010, 18:10:47 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1994 xli extra japan
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Ağustos 18, 2010, 19:23:56 »
hande abla uyarıyor ama bir kılavye alıp yollamıyor bana murat kardeşim su ğ den kurtulayım
Gidene yol vermek saygımızdandır Gitmeyenden yol istemekde acil işimiz olduğundandır

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • 34 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Ağustos 19, 2010, 00:17:52 »
hande abla uyarıyor ama bir kılavye alıp yollamıyor bana murat kardeşim su ğ den kurtulayım

kılavye.... yollasam çok şey değişir mi onu düşünüyorum....
Tüm üye ve üye olacakların dikkatine! lütfen forum kurallarını gözden geçiriniz....
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=3.0
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır..."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Ağustos 19, 2010, 00:20:39 »

Abla değil klavye yeni pc alıp gönderelim birşey değişirse ben bırakır giderim...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Ağustos 19, 2010, 00:27:06 »
hande abla beni aradı dediki murat oktay sana çay içmeye geldiğinde..ona senin klavyeyi ver dedi..bende tamam dedim..hande bala unutyor reis.. bana tembihledi bana çaya geldiğinde..hatırlatta vereyim klavyemi sana hediye edeyim.. :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • 34 kere teşekkür etti
« Yanıtla #25 : Ağustos 19, 2010, 00:37:44 »
metin bey klavyeniz kargoya verildi 2 gün sonra murat beyden alınız... :)
Tüm üye ve üye olacakların dikkatine! lütfen forum kurallarını gözden geçiriniz....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1994 xli extra japan
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Ağustos 19, 2010, 20:52:34 »
EDIT: O gevurlar geldi ve mesaji temizledi.
Gidene yol vermek saygımızdandır Gitmeyenden yol istemekde acil işimiz olduğundandır

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1994 xli extra japan
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #27 : Ağustos 19, 2010, 20:55:51 »
hande abla beni aradı dediki murat oktay sana çay içmeye geldiğinde..ona senin klavyeyi ver dedi..bende tamam dedim..hande bala unutyor reis.. bana tembihledi bana çaya geldiğinde..hatırlatta vereyim klavyemi sana hediye edeyim.. :D
murat  seni aradı murat oktay sana cay içmeye gelince klavye mi ver dedi  bana diyorsunuz ama daha adımı bile yazamıyorsunuz adım metin murat değil

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1994 xli extra japan
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #28 : Ağustos 19, 2010, 20:57:16 »
metin bey klavyeniz kargoya verildi 2 gün sonra murat beyden alınız... :)
murat dan neden alayım adres vereyim adrese yolla kargo parasını sorun yapma kargoda tanıdık var para almazlar

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Lazy Black Sheep
    • www.toyotaclubtr.com
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 55000
  • Model Yılı: '08
  • 96 kere teşekkür etti
  • 126 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #29 : Ağustos 19, 2010, 23:12:33 »
Klavye gelmis galiba
Ey Türk Gencligi, birinci vazifeni hic bir zaman unutma!

"The hottest places in hell are reserved for those who in times of great moral crises maintain their neutrality" Dante

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A-
  • Model Yılı: -
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #30 : Ağustos 20, 2010, 09:11:53 »

murat  seni aradı murat oktay sana cay içmeye gelince klavye mi ver dedi  bana diyorsunuz ama daha adımı bile yazamıyorsunuz adım metin murat değil

Metin , Murat orda başka bişey demek istemiş sen okurken celallenip okuduğun için bunu farketmemişsin ;)

hande abla beni aradı ! dediki ; Murat,,,,,, Oktay sana çay içmeye geldiğinde..ona senin klavyeyi ver dedi..bende tamam dedim..hande bala unutyor reis.. bana tembihledi bana çaya geldiğinde..hatırlatta vereyim klavyemi sana hediye edeyim.. :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • 34 kere teşekkür etti
« Yanıtla #31 : Ağustos 20, 2010, 09:18:28 »
murat dan neden alayım adres vereyim adrese yolla kargo parasını sorun yapma kargoda tanıdık var para almazlar

yolla???? ben size bey diye hitap etmişim sizin yaptığınız hiç olmamış Metin bey....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1994 xli extra japan
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #32 : Ağustos 20, 2010, 15:17:36 »

Metin , Murat orda başka bişey demek istemiş sen okurken celallenip okuduğun için bunu farketmemişsin ;)

valla dogrudur mesut abi sinirle okudum  adres vereyim eve yollasın  hande abla klavyeyi neden murat ı karıştırıyorlar anlamadım

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1994 xli extra japan
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #33 : Ağustos 20, 2010, 15:19:44 »
yolla???? ben size bey diye hitap etmişim sizin yaptığınız hiç olmamış Metin bey....

cok özür dilerim kusura bakmayın kızgınlıkla yazılmış bir mesaj dır  bazı arkadaşlar dalga ğecerek konuşuyorlarda yok pc yollasak değişirmi acaba yazılan diye konuşup duruyor kusura bakma hande abla özür kabül edildimi :(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #34 : Ağustos 20, 2010, 15:26:02 »
ortam niye gerildi anlamıyorum...murat abi o klavye olayını şakasına söylemiş galiba... yanına çay içmeye gidin muhabbet olsun diye... sen birçok şeyi yanlış anlamşışsın benim okuduğum kadarıyla metin abi... şakasına açılan bir klavye mevzusu ancak bu kadar büyük bi sorun haline gelebilir yani...
Ev Alma... Toyota Al...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1994 xli extra japan
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #35 : Ağustos 20, 2010, 17:25:34 »
ortam niye gerildi anlamıyorum...murat abi o klavye olayını şakasına söylemiş galiba... yanına çay içmeye gidin muhabbet olsun diye... sen birçok şeyi yanlış anlamşışsın benim okuduğum kadarıyla metin abi... şakasına açılan bir klavye mevzusu ancak bu kadar büyük bi sorun haline gelebilir yani...
takma kafana osman  önemli olan aşkımız oda can cekişiyor senin bal kız nasıl ist ğelecektin ne oldu 

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #36 : Ağustos 20, 2010, 17:28:12 »
benim balkız şuanda istanbulda... ben kaldım gidemedim...ramazandan sonra gidecem inş... balkız geçen hafta istanbula gitti abimle yarında nasip olursa tekrar yanıma dönecek :D çok özledim onu yaa :(
Ev Alma... Toyota Al...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1994 xli extra japan
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #37 : Ağustos 20, 2010, 17:33:25 »
ist üsküdara gelecekti galiba bogaz manzarası  ğörsün osman  yarın kavuşursun allahın izni ile

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #38 : Ağustos 20, 2010, 17:36:02 »
bence bunca uyarıya rağmen düzeltilmiyorsa yazım, yönetim uzaklaştırma cezası kullanacağını söyleyerek resmi bir uyarı yapmalı, sonra hala devam ediyorsa uzaklaştırılmalı..konuşmayla anlatılmıyor bazı şeyler..yok abim, yok can kardeşim diyerek bariz yazım yanlışlarını uyarmaktan da çekinmemeli kimse.

bambaşka bir konuya değinmek istiyorum: argo kullanımı...ben günlük hayatımda fazlaca küfür/kaba/argo konuşurum, çok da arkadaşıma; "istemiyorsan çek git" demişimdir, konuşmamı uyardıkları için.burda küfür etmiyorum evet ancak sık sık argo denebilecek seviyede konuştuğum oluyor (onu bile azaltarak, lan yerine len gibi) fakat bu sefer gerçek hayatta buluşmalarda kamyon çarpmışa dönüyor insanlar..argo da türkçedir..argo kullanımı (aşırıya kaçmadan) tolere edilebilmeli bence..bizi yönetenler bile kullanıyorken..

imam osurursa...
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #39 : Ağustos 20, 2010, 17:40:42 »
lan... lan lan.... benim mesajın üstünde neler oynanmışş anammmmm..yeni gördüm ...abi olayı tamamen yanlış anlamışın metincim...senin şu "ğ" olayına çözümü hande ablamla beraber çözelim dedik.. bende fazla bir klavye var ailemden bir üye ile paylaşayım dedim.. metin bana çay içmeye gelecekti dedim hande ablaya.. ona deki metin klavyeni murattan al diye bir latifede bulundum..istek benimde yani hande ablanın sucu yok ..ablam bende özür dilerim..karıştırdık olayı..yani senin sorununu aile olarak çözmek istedik.. olay bu...neyse zaten tatlıya bağlamışınız.. açıklık getireyim dedim... zaten mesut abim çözmüş olayı cin abim benim..kapmış olayı hemencicik..performans hep yüksek .... :D