0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
hande abla uyarıyor ama bir kılavye alıp yollamıyor bana murat kardeşim su ğ den kurtulayım
hande abla beni aradı dediki murat oktay sana çay içmeye geldiğinde..ona senin klavyeyi ver dedi..bende tamam dedim..hande bala unutyor reis.. bana tembihledi bana çaya geldiğinde..hatırlatta vereyim klavyemi sana hediye edeyim..
metin bey klavyeniz kargoya verildi 2 gün sonra murat beyden alınız...
murat seni aradı murat oktay sana cay içmeye gelince klavye mi ver dedi bana diyorsunuz ama daha adımı bile yazamıyorsunuz adım metin murat değil
hande abla beni aradı ! dediki ; Murat,,,,,, Oktay sana çay içmeye geldiğinde..ona senin klavyeyi ver dedi..bende tamam dedim..hande bala unutyor reis.. bana tembihledi bana çaya geldiğinde..hatırlatta vereyim klavyemi sana hediye edeyim..
murat dan neden alayım adres vereyim adrese yolla kargo parasını sorun yapma kargoda tanıdık var para almazlar
Metin , Murat orda başka bişey demek istemiş sen okurken celallenip okuduğun için bunu farketmemişsin
yolla? ben size bey diye hitap etmişim sizin yaptığınız hiç olmamış Metin bey....
ortam niye gerildi anlamıyorum...murat abi o klavye olayını şakasına söylemiş galiba... yanına çay içmeye gidin muhabbet olsun diye... sen birçok şeyi yanlış anlamşışsın benim okuduğum kadarıyla metin abi... şakasına açılan bir klavye mevzusu ancak bu kadar büyük bi sorun haline gelebilir yani...