0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
lan... lan lan.... benim mesajın üstünde neler oynanmışş anammmmm..yeni gördüm ...abi olayı tamamen yanlış anlamışın metincim...senin şu "ğ" olayına çözümü hande ablamla beraber çözelim dedik.. bende fazla bir klavye var ailemden bir üye ile paylaşayım dedim.. metin bana çay içmeye gelecekti dedim hande ablaya.. ona deki metin klavyeni murattan al diye bir latifede bulundum..istek benimde yani hande ablanın sucu yok ..ablam bende özür dilerim..karıştırdık olayı..yani senin sorununu aile olarak çözmek istedik.. olay bu...neyse zaten tatlıya bağlamışınız.. açıklık getireyim dedim... zaten mesut abim çözmüş olayı cin abim benim..kapmış olayı hemencicik..performans hep yüksek ....
bütün bunlar 20 tl lik klawyedenmi çıktı yani
takma kafana murat herkez ğider mersine ben ğiderim tersine alkış da ne demiş metin kardeşin önemli olan ne
evet kemal abi 20 tl az mı ucuza mı kaçmış
"türkçe kuralları ihlali" yazım konusu içerisinde bile bu kadar hata yapılmış olması beni ürküttü açıkcası. Türkay'ın dediği gibi yazım hataları cezalandırılırsa forumda yazacak pek kimse kalmayacak gibi.Forumdan soğudum