0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Çok kötü bir durum. Allah sabır versin. Bence üşenmeyin, bir gün pusuya yatın, bunu kim yapıyor bulun veee....
Bunlara ne kadar küfretsen az arabayı değil bu insan görünümlü hayvanları yakacaksın Bizim başımıza gelene bakın... Heryıl fındık için doğudan işçi alırız mevsimlik tıpkı şu sıralar olduğu gibi ama bilirsiniz bu işciler genelde insanlık dışı şartlarda yaşarlar biz öyle yapmayalım yukarda Allah var dedik, ev verdik mutfak verdik birinide adam saydık kuzenin golf5 arabasını verdik altına temiz kullanmak şartıyla bir sabah bi uyandık boydan boya çizik ve kaputun üstünde kocaman harflerle APO yazmış şerefsiz oğlu şerefsizler Genelleme yapmayı hiç sevmem ama %90ını benzin döküp yakıcaksın.... Bu da bize ders oldu...
abi bizde alıyoruz hatta bu senede aldık adamlar çalışmadı yanlız siz abartmışsınız araba konusunda olurmu öyle şey golf 5 verilirmi ya?!?
Dedik ya kardeşim yukarda Allah var biz nasılsak onlarıda öyle görelim ama.... He bu arada golf5 en kötüsüydü ne yapalım efsaneymi verseydim
yoookkkk tövvbeee yazık böyle yapmaları çok yazık araba seninmide apo yazıyorsun a gerizekalı
Araba onun olsada farketmez yazdığı şeye bak şeref yoksununun... İşte o an arabayı yakasım gelmişti o yüzden bu başlıkta paylaşayım dedim mazur görüle...
Kışın benim arabamın sol silecek kolunu kökten kırdılar demiriyle beraber arka camında silecegini cıkarıp almışlar aynalarıda geri doğru kırmaya calısmıslar ama cift klipsli oldugundan bişe yapamamışlar..Ertesi gece pusuda bekledim camın kenarından saatlerce baktım evet yaptım ve o şahıs bidaha geldi cünkü arabayı çektigim yerden almamıştım..Ben onu arabanın üstündeki karları kürürken görünce benim kafamda şimşekler çaktı tabi gerisi onunla benim aramda ama o kadar rahatım ki onu bulduğumdan dolayı...Eminim oda çoook rahatlamıştır ondan sonra