Gönderen Konu: aracımı yakmaya karar verdim  (Okunma sayısı 4814 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Corolla 1.6 advance multidrive S
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: '13
  • 56 kere teşekkür etti
  • 98 kere teşekkür edildi
aracımı yakmaya karar verdim
« : Ağustos 15, 2010, 00:51:10 »
arkadaşlar aracımı yakmaya karar verdim nedeni ise kendini bilmez insanlar yaratıklar yüzünden gecenlerde arka sag kapımı çizmişlerdi anahtarla autoking de yaptırdım bu sabah evden çıktım arabama binicem bir baktım sag arka çamurluga yaratıgın biri e harfini kazımış çamurluk çizik bütün hevesim kırıldı nedir bu insanların kıskançlıgı mı desem çekemiyorlar mı desem arabaya binesim kalmadı  >:(

Toyota Club Türkiye

aracımı yakmaya karar verdim
« : Ağustos 15, 2010, 00:51:10 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • ŞıpTronik
  • Kan Grubu: A+
Ynt: aracımı yakmaya karar verdim
« Yanıtla #1 : Ağustos 15, 2010, 00:53:06 »
Çok kötü bir durum. Allah sabır versin. Bence üşenmeyin, bir gün pusuya yatın, bunu kim yapıyor bulun veee....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Corolla 1.6 advance multidrive S
  • Model Yılı: '13
  • 56 kere teşekkür etti
  • 98 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Ağustos 15, 2010, 01:00:04 »
selçuk kardeşim gecenin bir yarısı yapıyorlar moralim çok kötü git arabayı uçurumdam at üstüne bir soguk su iç diyor seytan nedir buya emek hırsızları

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 52000
  • Model Yılı: '16
  • 36 kere teşekkür etti
  • 181 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Ağustos 15, 2010, 01:06:38 »
Abi sakin olsana pire için yorgan mı yakacaksın. Boşver kıskançlıklarından yapıyorlardır.sakin ol...
İlla gitmek istiyorsan, hoşuma git mesela :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2005 corolla hb sol A/T "CC" lü :D
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Ağustos 15, 2010, 01:07:27 »
şerefsizler...hainler alçak kendin ibilmezler..sokak fırlamaları
ana baba terbiyesi oolmayan ahlak ve maneviyatı kaybetmiş bir topluma sahip olursak son bu..geçmiş olsun sayın abim..sakin olun ALLAHA havale edin.. ALLAH sabredenlerle beraberdir....:(
Benim pekmezim oldukça.. sineği bağdattan gelir..;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Two Brother One Fate (Babo'Leee And Toyota)
    • Otomobil'den Detay
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Ağustos 15, 2010, 01:08:12 »
abi geçmiş olsun boya koruma çözüm olur mu ya ?
Bana saygı nutuğu atanlar.Önce kendi yaşınıza fiziki olarak değil,Beyin olarak gelin.....
http://fc04.deviantart.net/fs12/i/2006/301/c/5/Toyota_Trueno_AE86__by_AEvsFD.gif

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Birazda Alman takılalım :)
  • Araç: Başka Marka
  • 2 kere teşekkür etti
  • 13 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Ağustos 15, 2010, 01:11:08 »
abi merak etme ilerde bir gün onlarında arabaları olur biri aynısnı yapar onun arabasına anlar nasıl bir duygu oldugunu gerci adam duramıyor yerinde arabayı böyle görünce bende bi gün arabayı park ettim kapıya garaja koymadım o gün bi baktım arabanın yanında birsi evden aldım sopayı yavasca asagı indim baktım cizecek arabayı cıktım evden gittim bi güzel dövdüm daha gelmiyorlar :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Ağustos 15, 2010, 01:17:32 »
..anlamak mümkün değil bu tür şeyleri.kendini bilmez insan kılıklılar fazlasıyla çok piyasada.
geçmiş olsun Hasan abi...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 288000
  • Model Yılı: '06
  • 19 kere teşekkür etti
  • 929 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Ağustos 15, 2010, 10:44:25 »
benim aracımıda durduk yere çizmişler üstelik yazı yazmışlar bakalım ne yapacagız gelde katil olma arkadaş ne istiyorsun ne zararı .böylelerini yakalayıp insalıktan çıkartacan boynunada neden böyle oldgunu yazan bir yazı yapıştıracan ondan sonra sokaklarda gazdirecen .çünki bu zihniyetteki digerleride tırsacak
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN ÜSTÜNDEKİ KANDIR ; TOPRAK, EĞER UĞRUNA ÖLEN VARSA VATANDIR

1996 GLİ  - COROLLA " EFSANE "

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Ağustos 15, 2010, 10:59:16 »
Bizimde sağ arka yapıyı yapmışlardı allahtan derin değildi 1 saat sonra yıkadım geçti ama bir kaç yerinde hala var  >:(
oda yetmiyormuş 1 gün sonra gibi yine sağ arka tamponun üstünde bulunan metal kısmıda kapı ayrımından stop lambalarına kadar çizmişler ben aşağıya indiğimde kudurdum bu seferki yıkasakta geçmiyor. >:( Bulsam akraba olucaktım onlarla o derece yani böyle şerefsizliklere gerek yok anlamıyorum orda duran aracın sana ne zararı var ee tabi babasının arabası değil para kendi cebinden çıkmıyor zevklerini tatmin ediyor ahlaksızlar !!! !!! !!! >:( >:( >:( >:( :zombi: :zombi: :zombi:
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Ağustos 15, 2010, 11:13:34 »
Bunlara ne kadar küfretsen az arabayı değil bu insan görünümlü hayvanları yakacaksın !!!

Bizim başımıza gelene bakın... Heryıl fındık için doğudan işçi alırız mevsimlik tıpkı şu sıralar olduğu gibi ama bilirsiniz bu işciler genelde insanlık dışı şartlarda yaşarlar biz öyle yapmayalım yukarda Allah var dedik, ev verdik mutfak verdik birinide adam saydık kuzenin golf5 arabasını verdik altına temiz kullanmak şartıyla bir sabah bi uyandık boydan boya çizik ve kaputun üstünde kocaman harflerle APO yazmış şerefsiz oğlu şerefsizler !!!  Böylelerini benzin döküp yakıcaksın.... Bu da bize ders oldu...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • CCCXXXXVIII-RollaFx Usdm
    • Rc Garage & Fotoğraf Albümü
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 999
  • Model Yılı: '95
  • 171 kere teşekkür etti
  • 352 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Ağustos 15, 2010, 11:15:06 »
Çok kötü bir durum. Allah sabır versin. Bence üşenmeyin, bir gün pusuya yatın, bunu kim yapıyor bulun veee....

Bunun yerine ucuz bir çözüm Bir tane gece görüşlü kamera alın ve sizin arabaya dogru baktırın tabi evinizin önünde duruyorsa camdan beri zoomlatın yakın kalsın bence böylelikle suratlarını belirginleştirebilirsiniz ve polise ihbar edebilirsiniz

Geçmiş olsun bunlar olacak seyler sorun etmeyin resim cektinten sonra boyatın
http://etna81.blogspot.com/ AE101TR Eibach Pro-Kit <--> FX Ön Tampon ,Usdm Arka Tampon ve Arka Stop Reflektör(Kırmızı Beyaz) <--> Parlak Siyah Panjur <--> Kristal Kara Far(Mercek Bi-Xenon) <--> Anatomik Spoiler <-->  Japan Pioneer Müzik Sistemi <--> 15” Darwin Racing GTX Jant <--> Eibach ProKit Yay <--> https://goo.gl/JM6Hqh

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #12 : Ağustos 15, 2010, 11:16:03 »
Bunlara ne kadar küfretsen az arabayı değil bu insan görünümlü hayvanları yakacaksın !!!

Bizim başımıza gelene bakın... Heryıl fındık için doğudan işçi alırız mevsimlik tıpkı şu sıralar olduğu gibi ama bilirsiniz bu işciler genelde insanlık dışı şartlarda yaşarlar biz öyle yapmayalım yukarda Allah var dedik, ev verdik mutfak verdik birinide adam saydık kuzenin golf5 arabasını verdik altına temiz kullanmak şartıyla bir sabah bi uyandık boydan boya çizik ve kaputun üstünde kocaman harflerle APO yazmış şerefsiz oğlu şerefsizler !!!  Genelleme yapmayı hiç sevmem ama %90ını benzin döküp yakıcaksın.... Bu da bize ders oldu...

abi bizde alıyoruz hatta bu senede aldık adamlar çalışmadı yanlız siz abartmışsınız araba konusunda olurmu öyle şey golf 5 verilirmi ya?!?
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 208 kere teşekkür etti
« Yanıtla #13 : Ağustos 15, 2010, 11:21:31 »

abi bizde alıyoruz hatta bu senede aldık adamlar çalışmadı yanlız siz abartmışsınız araba konusunda olurmu öyle şey golf 5 verilirmi ya?!?

Dedik ya kardeşim yukarda Allah var biz nasılsak onlarıda öyle görelim ama.... He bu arada golf5 en kötüsüydü ne yapalım efsaneymi verseydim :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1994 xli extra japan
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #14 : Ağustos 15, 2010, 11:22:54 »
geçmiş olsun  böyle insanları aleme ibret olsun diye taksim meydanında linc edeceksin
Gidene yol vermek saygımızdandır Gitmeyenden yol istemekde acil işimiz olduğundandır

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #15 : Ağustos 15, 2010, 11:28:22 »
Dedik ya kardeşim yukarda Allah var biz nasılsak onlarıda öyle görelim ama.... He bu arada golf5 en kötüsüydü ne yapalım efsaneymi verseydim :D

yoookkkk tövvbeee :D yazık böyle yapmaları çok yazık araba seninmide apo yazıyorsun a gerizekalı !!!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 208 kere teşekkür etti
« Yanıtla #16 : Ağustos 15, 2010, 11:41:24 »
yoookkkk tövvbeee :D yazık böyle yapmaları çok yazık araba seninmide apo yazıyorsun a gerizekalı !!!

Araba onun olsada farketmez yazdığı şeye bak şeref yoksununun... İşte o an arabayı yakasım gelmişti o yüzden bu başlıkta paylaşayım dedim mazur görüle...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #17 : Ağustos 15, 2010, 11:42:37 »
Araba onun olsada farketmez yazdığı şeye bak şeref yoksununun... İşte o an arabayı yakasım gelmişti o yüzden bu başlıkta paylaşayım dedim mazur görüle...

orası öyle abi ya maselef böyleler =/

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Mantıklı düşünsene?Aklın fikrin nerde?Yavaş.!
  • Kan Grubu: B+
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #18 : Ağustos 15, 2010, 11:44:36 »
Kışın benim arabamın sol silecek kolunu kökten kırdılar demiriyle beraber arka camında silecegini cıkarıp almışlar aynalarıda geri doğru kırmaya calısmıslar ama cift klipsli oldugundan bişe yapamamışlar..Ertesi gece pusuda bekledim camın kenarından saatlerce baktım evet yaptım ve o şahıs bidaha geldi cünkü arabayı çektigim yerden almamıştım..Ben onu arabanın üstündeki karları kürürken görünce benim kafamda şimşekler çaktı tabi gerisi onunla benim aramda ama o kadar rahatım ki onu bulduğumdan dolayı...Eminim oda çoook rahatlamıştır ondan sonra :)
Hastanelerin de mağazalar gibi vitrinleri olsaydı, kazalar bu denli çok olmazdı...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • CCCXXXXVIII-RollaFx Usdm
    • Rc Garage & Fotoğraf Albümü
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 999
  • Model Yılı: '95
  • 171 kere teşekkür etti
  • 352 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #19 : Ağustos 15, 2010, 12:00:18 »
Kışın benim arabamın sol silecek kolunu kökten kırdılar demiriyle beraber arka camında silecegini cıkarıp almışlar aynalarıda geri doğru kırmaya calısmıslar ama cift klipsli oldugundan bişe yapamamışlar..Ertesi gece pusuda bekledim camın kenarından saatlerce baktım evet yaptım ve o şahıs bidaha geldi cünkü arabayı çektigim yerden almamıştım..Ben onu arabanın üstündeki karları kürürken görünce benim kafamda şimşekler çaktı tabi gerisi onunla benim aramda ama o kadar rahatım ki onu bulduğumdan dolayı...Eminim oda çoook rahatlamıştır ondan sonra :)

helal olsun :D en iyisini yapmışsın..
http://etna81.blogspot.com/ AE101TR Eibach Pro-Kit <--> FX Ön Tampon ,Usdm Arka Tampon ve Arka Stop Reflektör(Kırmızı Beyaz) <--> Parlak Siyah Panjur <--> Kristal Kara Far(Mercek Bi-Xenon) <--> Anatomik Spoiler <-->  Japan Pioneer Müzik Sistemi <--> 15” Darwin Racing GTX Jant <--> Eibach ProKit Yay <--> https://goo.gl/JM6Hqh