Gönderen Konu: aracımı yakmaya karar verdim  (Okunma sayısı 4812 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
Ynt: aracımı yakmaya karar verdim
« Yanıtla #20 : Ağustos 15, 2010, 12:01:54 »
Kışın benim arabamın sol silecek kolunu kökten kırdılar demiriyle beraber arka camında silecegini cıkarıp almışlar aynalarıda geri doğru kırmaya calısmıslar ama cift klipsli oldugundan bişe yapamamışlar..Ertesi gece pusuda bekledim camın kenarından saatlerce baktım evet yaptım ve o şahıs bidaha geldi cünkü arabayı çektigim yerden almamıştım..Ben onu arabanın üstündeki karları kürürken görünce benim kafamda şimşekler çaktı tabi gerisi onunla benim aramda ama o kadar rahatım ki onu bulduğumdan dolayı...Eminim oda çoook rahatlamıştır ondan sonra :)

ohhhh forumdakilerin yerinede sevip rahatlatsaydın keşke abi :D
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Ağustos 15, 2010, 12:01:54 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • Kan Grubu: 0+
  • 34 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Ağustos 15, 2010, 12:29:24 »
benim araç 10 yaşında olduğu için zaten heryeri çizik içinde buna rağmen biri güzel bir imza atmış üşenmemiş....

bunu anlayamamakla birlikte benim anlayamadığım başka şeylerde var.... aracı biryere parkettiğimde kapıyı açarken çok özen gösteririm hatta yanımdakileri parka girmeden indiririm yanlışlıkla kapıyı acele açıp yandaki araçlara çarpmasın kimse diye... ne hikmettir ki benim arabama gavur muamelesi yapılır birgün yan da ki araç ahalisi gelip araçlarına binerken kapılarını bir açtılar kütleme sesini 7. kattan biz duyduk... :(
Tüm üye ve üye olacakların dikkatine! lütfen forum kurallarını gözden geçiriniz....
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=3.0
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır..."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #22 : Ağustos 15, 2010, 12:37:20 »
benim araç 10 yaşında olduğu için zaten heryeri çizik içinde buna rağmen biri güzel bir imza atmış üşenmemiş....

bunu anlayamamakla birlikte benim anlayamadığım başka şeylerde var.... aracı biryere parkettiğimde kapıyı açarken çok özen gösteririm hatta yanımdakileri parka girmeden indiririm yanlışlıkla kapıyı acele açıp yandaki araçlara çarpmasın kimse diye... ne hikmettir ki benim arabama gavur muamelesi yapılır birgün yan da ki araç ahalisi gelip araçlarına binerken kapılarını bir açtılar kütleme sesini 7. kattan biz duyduk... :(

7. kattanmı kaç km hızla açmış o kapıyı :D
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • 34 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Ağustos 15, 2010, 12:53:33 »
biraz sert açtılar sanırım.... :)
Tüm üye ve üye olacakların dikkatine! lütfen forum kurallarını gözden geçiriniz....
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=3.0
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır..."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Corolla 1.6 advance multidrive S
  • Model Yılı: '13
  • 56 kere teşekkür etti
  • 98 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Ağustos 15, 2010, 14:19:00 »
arkadaşlar beni biraz olsun rahatlattınız görüşlerinizle herkese teşekkür ediyorum

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Mantıklı düşünsene?Aklın fikrin nerde?Yavaş.!
  • Kan Grubu: B+
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Ağustos 15, 2010, 14:59:55 »
helal olsun :D en iyisini yapmışsın..
Aynen öyle vallahi biraz pişman oldum ama arabamın halini görünce tekrardan pişmanlığım geçti.. :)
Hastanelerin de mağazalar gibi vitrinleri olsaydı, kazalar bu denli çok olmazdı...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Ağustos 15, 2010, 15:00:55 »
ohhhh forumdakilerin yerinede sevip rahatlatsaydın keşke abi :D
Şiddete karşıyız ama eceli gelen köpek cami avlusuna işermiş insanlar acayip ise biz ne yapalım değil mi ?
Hastanelerin de mağazalar gibi vitrinleri olsaydı, kazalar bu denli çok olmazdı...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '14
« Yanıtla #27 : Ağustos 15, 2010, 16:25:29 »
2 sene once bızım o zamankı bmw'nin teyple kolonlarını sokmek ıcın sol söför kapısını levye ıle bayaa zorlamışlardı.Sonra açamayıp nasıl onu becerdilerse bagaj kapagına yonelip bagajdakı kutu bass'la  amfiyi çaldılar. bızım oturdugumuz site 200 dairelik bır sıe yaz vaktı herkez balkonda olur genelllkle ama nasıl olurda görünmemıs hayret :@ gecen senede benım eskı efsaneyede arka kelebeği kırıp girmeye kalkmıslardı ama artık bırımı gördü naptı bırakmışlar.O yuzden 2 tane oturdugumuz evde'de garaj var amcamın arabalarınla beraber guven ıcındeler baya masraf yaptık ama deydı hıc yoksa gecelerı rahat  uyuyoruz :(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #28 : Ağustos 15, 2010, 16:37:44 »
Şiddete karşıyız ama eceli gelen köpek cami avlusuna işermiş insanlar acayip ise biz ne yapalım değil mi ?

kesilikle Taşkın abinin arabaya işeyip kaçmak olmaz :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #29 : Ağustos 15, 2010, 16:40:14 »
şerefsiz bunlar...benim diğer corollayıda kasti çizdiler 2 defa..bende titizimdir inanını o an satasım geldi aracı.yazık valla ya.
2010 Dizel Comfort Extra Beyaz...

Artık coca colaya,aside son..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • www.kayabuyukcelen.com.tr
  • Araç: Başka Toyota Modeli
  • Kan Grubu: B-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #30 : Ağustos 15, 2010, 16:44:40 »
diyecek birşey bulamıyorum. benim arabam 3 aylık falandı benimkini de boydan boya ince çivi yada maket bıçağı gibi birşeyle çizmişler. hala duruyor çizik.

oturduğum sitede dikkat ediyorum. birsürü arabada boydan boya çizik var benimki gibi ince.

hakkımı haram etmekten başka birşey de bulamıyorum. güvenlik kameralarından da hiçbirşey çıkmıyo.

biliyorum. sakin ol demesi çok zor...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 56 kere teşekkür etti
« Yanıtla #31 : Ağustos 15, 2010, 17:58:20 »
arkadaşlar teşekkür ederim resimlerini koyuyorum bir bakın insan dışının yaptıgına

Uploaded with ImageShack.us

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #32 : Ağustos 15, 2010, 18:04:06 »
Yazık ya özenip kullanıyoruz, o kadar para veriyoruz, belki zorlanıyoruz ama dengesizin biri gelip istediğini yapıyor..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 56 kere teşekkür etti
« Yanıtla #33 : Ağustos 15, 2010, 18:10:24 »
resmi yeniden yüklüyorum kü
çük olmuş arkadaşlar

Uploaded with [URL=http://imageshack

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • İsyankar Toyotacı :)
« Yanıtla #34 : Ağustos 15, 2010, 18:17:45 »
abi bi ara bizim şahin vardı 95'te sıfırdı araba, kırmızı, kapıya getirdi babam arabanın üstünde yatıyorum kedi gibi , 2 gün sonra durduğu yerde arka sağ kapı çökmüş, ön kaputa kocaman bir çarpı yapmışlar, arka bagjda ankaragücü yazıyo... böyleleri insan değil, insan dışı bir varlıkta değil, tanımı yok..
şimdide corollanın sibop kapklarına taktılar kafayı alıyorum çalıyolar, geçen gün boydan boya çizmişler bide, mahallede, bnm araba, en yakın 2 arkadaşımın araba hergün çizilir... takmıycan yaptırmıycan, sonra diyolarki boşa uğraşıyoruz adam takmıyo bile diyolar uğraşmıyolar... bununla geçmiş olsun...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #35 : Ağustos 15, 2010, 18:19:16 »
abi bi ara bizim şahin vardı 95'te sıfırdı araba, kırmızı, kapıya getirdi babam arabanın üstünde yatıyorum kedi gibi , 2 gün sonra durduğu yerde arka sağ kapı çökmüş, ön kaputa kocaman bir çarpı yapmışlar, arka bagjda ankaragücü yazıyo... böyleleri insan değil, insan dışı bir varlıkta değil, tanımı yok..
şimdide corollanın sibop kapklarına taktılar kafayı alıyorum çalıyolar, geçen gün boydan boya çizmişler bide, mahallede, bnm araba, en yakın 2 arkadaşımın araba hergün çizilir... takmıycan yaptırmıycan, sonra diyolarki boşa uğraşıyoruz adam takmıyo bile diyolar uğraşmıyolar... bununla geçmiş olsun...

ahlaksızlık ya ahlasızlık resmen emeğe paraya sevgiye ve böyle insanlara yazık !!!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #36 : Ağustos 15, 2010, 18:24:58 »
benim amcamda 90 lı yıllarda brodway almıstı o zamanlar iyi arabaydı..müdür oldugundan kıl öğrencileri arabayı haritaya çevirmişlerdi..Yapıcak birşey yok hayvanlık ruhlarında var.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 317000
  • Model Yılı: '94
  • 14 kere teşekkür etti
  • 33 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #37 : Ağustos 15, 2010, 18:38:39 »
Gecmis olsun, bunu yapanlar da karsiligini alsin.
Fe... :-)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #38 : Ağustos 15, 2010, 19:12:01 »
Abicim bunu yapana ah o cennetten çıkma dayak yokmu hak getire..Anladınız siz onu tek hak ettikleri konu bu...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris Sport
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 54000
  • Model Yılı: '11
  • 120 kere teşekkür etti
  • 222 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #39 : Ağustos 15, 2010, 19:25:04 »
geçmiş olsun çok kötü olmuş. bi de bizim arabayı görseniz türkiye siyasi haritası gibi :D
2011 Auris Sport
Atiker Nanofast, Eibach Pro-kit, Philips LumiLeds 5000k(farlar), Photon Xenon Effect 5000k(sisler), Cree Led 6000k (uzunlar), Amerikan Park(ayna ve sinyaller), Ayna Altı Kartalgöz Led, Ayakaltı Aydınlatma