0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar benim arabamın da her iki tarafını da boydan boya ve çok derin şekilde çizmişlerdi, içimden arabayı yıkamak bile gelmiyordu, gözümü karartıp komple boyattım keyifle bineyim diye ve sadece bir hafta sonra ön kaputu yukarıdan aşağıya boydan boya çizmişler. Bunu neden yaptıklarını bir türlü anlayamıyorum... Araba aklıma her geldiğinde yapanın bütün sülalesinin anıyorum...
Geçmiş olsun Hasan bey. Benim değil ama bir arkadaşımın başına geldi. Nereye parketti bilmiyorum arabanın sol ön kapısına çiviyle park yapılmaz işareti çizmişler. Arkadaşta yapan kişiyi tesbit etti onun arabasının kaputuna hidrolik döktü. İlk başta oldukça sinirliydi ama intikam aldıktan sonra oldukça rahatladı.
Çok can sıkıcı bir durum. İnsanın uykuları kaçar böyle hadiseler üzünden.Sırf böyle durumlar için arabanın içine, tavan lambası yanına bir yere kamera yerleştirmeye bile düşünmüştüm.
can sıkıcı bir durum, geçmiş olsun...adam kaportama kalp içinde aşkını kazımış ve kalp içinde E ve N harflerini bile koymuş, bunu gördükden sonra malesef ne büyük aşkmış diyemedim...
Adamlar aşk yaşıyor ızdırabını sen çekiyon abi yaa
ayrılsalarda beraber olsalarda en çok ızdırabı Muhammet abi çekiyor
oldu olacak uşak birde cep nosunu kazısaydı da onun adına gidip babasından isterdik )))