0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bende tanıştığıma memnun oldum .Evet Mahmut MARULDALI benimde Kemal abi benden ne ara bahsetti .
Mehmet Yeşildal kardeşMahmut M.Dalı adlı üyemizle akrabalığınız falan varmıyoksa isim benzerliğimi
işte tam o arada bahsetti
"U dönüşünün" yasak olduğu yerde "O döşünü" yapanlara,Merceksiz zenon far kullanalaraHız limitinin alt sınırının 80km olduğu otobanda 70 ile gidip en sol şeriti kapayan "Nissan March" marka araçlara1600cc - 1800cc honda aracıyla, 3000cc ve daha büyük motorlu araçlara kafa tutmaya çalışanlara....Sanırım saymakla bitmez
özellikle honda mı?
peki
"Merceksiz ve yüksek K değerli zenon kullanan kişilere her zaman kızıyorum, bu konuda şakam yok "
Paşam "nissan march" içinde birşey yazmıştım ona birşey demedin Aslında yazdımlarım markalara değil, direksiyonda olan kişilere. bazen 911 turbonun şöför mahaline çok mülayim birisi oturabiliyor bazen de S350 direksiyonuna bir trafik canavarı geçebiliyor Merceksiz ve yüksek K değerli zenon kullanan kişilere her zaman kızıyorum, bu konuda şakam yok
Aydınlatma Lambaları: Araçta mevzuata uygun olmayan renkte ve özellikte aydınlatma düzeneği var Hafif Kusurİlave Lambalar: Far ve park lambası açma-kapama anahtarı ile çalıştırılıyor, bağımsız anahtarı yok Hafif KusurGaz deşarjlı far (xenon):Far yükseklik ayarlayıcısı yok Ağır KusurGaz deşarjlı far (xenon):Far yükseklik ayarlayıcısı çalışmıyor Ağır Kusurzannedersem manuel yükseklik ayarı olan xenon farlar geçiyor yine muayeneden