Gönderen Konu: 38 bine anlaştık. Sizce Alamalı mıyım?  (Okunma sayısı 34681 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
Ynt: 38 bine anlaştık. Sizce Alamalı mıyım?
« Yanıtla #440 : Eylül 22, 2010, 23:59:32 »
sat gitsin abi yav araba dediğin neki daha iyisini bulursun belki :islik:

BELKİ :D
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #440 : Eylül 22, 2010, 23:59:32 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris Sport
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 54000
  • Model Yılı: '11
  • 120 kere teşekkür etti
  • 222 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #441 : Eylül 23, 2010, 00:02:21 »
BELKİ :D
olum sen daha yatmadın mı yarın okulun var uyanamıycaksın sonra :D
2011 Auris Sport
Atiker Nanofast, Eibach Pro-kit, Philips LumiLeds 5000k(farlar), Photon Xenon Effect 5000k(sisler), Cree Led 6000k (uzunlar), Amerikan Park(ayna ve sinyaller), Ayna Altı Kartalgöz Led, Ayakaltı Aydınlatma

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #442 : Eylül 23, 2010, 20:40:50 »
Alıntı
bana bi araç gelicek 2005 sol hb sr makyajlı kasa düşünürmüsün bu aracı
Teşekkür ederim canım sağol. Kemal ağbinin dediği gibi 2009 dan aşağı düşünmüyorum.  Tabi yana kasa corolla yada hondalar için. ama passat süperb avensis executive elegant lar için 2004 -2006 arası düşünüyorum. :)

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #443 : Eylül 24, 2010, 15:58:06 »
     Bu gün bir E 200 Elegance 98 model, E1 paket, gümüş gri, İtalyan zavolli yada ravollii öyle bi şey lpg mevcut, 2 parça boyalı, 150.000 de kapalı garaj da muhafaza olan bir araca baktırıyoruz arkadaşlarla. Fiyat olarak 33.000 dedi. Rize'nin en güvenilir galericilerinden biri. Ciddi düşünürsen iyi bi fiyat yapacağım sana hocam dedi. bizde baktıracağız bakalım nedir? ne değildir? Sanırım 31 yada 31.500 e bırakır. Eğer temiz sorunsuzsa artık araba almak istiyoruuuuuuuum. :( :) :D   Akşam haberleri yazarım gene...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A-
  • Model Yılı: -
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #444 : Eylül 24, 2010, 16:08:54 »
İsmail abi 98 kasa arabayamı biniceksin ya :( birde üst mesajda 2009 da aşağıya binmem demişsin :vacko: babama dün sıfır 2011 Ford Focus TDCI aldık 38 bine ;)

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #445 : Eylül 24, 2010, 16:13:06 »
Nası yani? Trend mi? Tanisum X paketleri kaç para?

Sadece Honda ve Toyata için geçerli Mesut'cuğum. 

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #446 : Eylül 24, 2010, 16:17:46 »
    ... zavolli yada ravollii öyle bi şey lpg mevcut...

Yok ravioli :) İsmail Hocam, sayende canım makarna çekti ha, zaten öğle yemeği de yememişim :D

İsmail abi 98 kasa arabayamı biniceksin ya :( birde üst mesajda 2009 da aşağıya binmem demişsin :vacko: babama dün sıfır 2011 Ford Focus TDCI aldık 38 bine ;)

Ciğerim, yazının devamında "passat süperb avensis executive elegant lar için 2004 -2006 arası düşünüyorum" diyor. Yani sınıf yükseldikçe İsmail Hocam zorunlu olarak model düşürüyor fiyat hedefini tutturmak için. Ha mantıklı mı, zevkler ve renkler tartışılmaz o ayrı bir konu ama aynı ikilemi ben de yaşadığım için İsmail'i çok iyi anlıyorum. B sınıfı "0" kilometre bir araç mı yoksa C sınıfı 2. el mi derken kendimi Yaris'in koltuğunda bulmuştum :D
Folgsamkeit macht frei...

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #447 : Eylül 24, 2010, 16:24:11 »
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-skoda-superb-skoda-super-b-1-4-elegance-2009-31780753/detay

Şu ilana bakın. Özellikle İstanbul'daki arkadaşlar. Krediden dönmüş araçları alıp satıyorlarmış. VDF diye bi firma. Firma hakkında bilgisi olan var mı? Araç için ancak yarın bilgi verebileceklermiş. Aracın emsalleri 48- 50 arası. Peşin para 45 e verseler kredi çekerim valla. Buna değer dimi?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • Araç: Başka Marka
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #448 : Eylül 24, 2010, 17:02:30 »
yapma ismail , skodaya verilirmi o para, mersedes alınır ya

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #449 : Eylül 24, 2010, 22:21:34 »
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-skoda-superb-skoda-super-b-1-4-elegance-2009-31780753/detay

Şu ilana bakın. Özellikle İstanbul'daki arkadaşlar. Krediden dönmüş araçları alıp satıyorlarmış. VDF diye bi firma. Firma hakkında bilgisi olan var mı? Araç için ancak yarın bilgi verebileceklermiş. Aracın emsalleri 48- 50 arası. Peşin para 45 e verseler kredi çekerim valla. Buna değer dimi?
VDF Volkswagen Doğuş Tüketici Finansmanı AŞ tarafından satılmaktadır.VdF nin açılımı bu şekilde.Volkswagenden araç alırken kredi çekmek isterseniz VDf den size kredi çakiyorlar.Toyotanın çıkardıgı toyota finans gibi.Ayrıca Araç Dod esenyurttaymış.Dod da volkswagene bağlı bayilerde sattıkları 2 el araçlar yer alıyor.Aracı esenyurttaki volkswagen bayisinde görebilirsiniz.
2011 d4d Corolla

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #450 : Eylül 25, 2010, 00:09:23 »
Hıı. anladım. Zaten saolsun Özcan aradı söyledi, açıkladı. İlanın detayını incelemedim. Tellere baktım o kadar.

*  Kemal ağbi yeni kasa skoda. Emsalleri 50 - 54 arası hemde 2. el. 1.4 Tsi Elegance en dolusu yani. Bilmiyorum aslında bi sorunu yoksa o para çok iyi ama nerden baksa 2 değişeni 4 boyananı vardır :)

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #451 : Eylül 25, 2010, 00:33:06 »
   Mercedes E 200 Elegance.....

Hani derler ya anlatılmaz, yaşanır. İşte öyle bir şey.  8-)

3 arkadaş aracı alıp Rize'nin Ardeşen ilçesi girişinde sadece ve sadece merso ve bmw tamiri yapan bir ustaya aracı getirdik. Giderken araçlardan anlayan eski 200 E kullanıcılarından arkadaş aracı sürdü. 150 den sonra araçta bi titreme söz konusu oldu. Lastikler çıkma, balans ve rot ayarı yok sanıyoruz, artı bakan usta da motor, şanzıman süper dedi. Bu yaşta bu km de adamda şaşırdı. Ama aracın titremesi ve arkadan gelen bi uğultusu var dedi. Diskler yada diğer adımı bilmiyorum yada başka bir parçası mı aynalar değişebilir. Bunu hepsi değil 1 yada 2 tanesi de yapıyor olabilir dedi. Denemek lazım dedi. 4 tanesi de diskler aynalar balatalar değişse komple 450 -500 tl tutar dedi. Daha doğrusu biz sorduk, o da cevap verdi. Araç 150 binde yağ değişimi yapmış, 155.000 deydi. Gelirken aracı ben sürdüm.

Merso o ne öyle yaa. Sanki yola sığmıyor. Güven hissi, direksiyonun yumuşaklığı, yolda akışı, ibre nasıl 140 a dayanıyor anlamıyorsunuz. Sanki 90 da gider gibi bir ses. Ne rüzgar ne motor sesi. Motor sesini 5000 devirden sonra 7000 e dayanırken bağırmasını duyuyorsunuz. Araç lpg de, çekiş mükemmel. Ben 136 ps olan bu aracın, komprossör 186 ps lerini düşünemiyorum bile. Lpg simit, o koca kasaya göre bagaj ufak. Bide simit takınca lastikte boşa çıkmış bagajı doldurmuş. İçi derisi tavanı tertemiz. 2 parça boya bi parçada boya tutsun diye vernik atmışlar ama belli oluyor. açık renk olunca daha çok belli oluyor bu tür şeyler. 12 yaşında araçta onlarda olsun dimi? Aracı alırsam lastik artı o diskler filan onarım görürse 1300 tl masrafı var. 33.000 istemişti galeri, 31 500 dedi son fiyat. Dedim bide baktıralım ondan sonra yine konuşuruz. Öyle gittik zaten. bu durumda 31 e verse razıyım. aslında gönlümde olan 30 ama o fiyata da vermez. Ama bittim ben mersoya. O genişlik, o konfor, o rahatlık. O ne yaaa. Ben valla başka tanımam derler ya harbi haklıymış bu mersocular. :)

Aracın özellikleri: E 200 Elegance E1 paket. Çizgili deri döşeme, çift yönlü sunroof, yağmur sensörü, hız sabitleme, ısıtmalı ön koltuklar, elektrikli arka perde ve koltuk başlıkları, elektrikli aynalar, 4 airbag, çift yönlü ve süper ötesi soğutan dijital klima. Abs Asr ebd. Tam otomatik 5 ileri şanzıman. Süper ve ekonomik kullanım modları, soğutmalı torpido vs.

Valla 98 olduğu için 10 yaş altı kasko sıkıntısı var. Parçaları Gürcistan'da sudan ucuz diyorlar. Araç üstüne olunca sınırdan 15 tl ye geçiyorsun,  git yedek parça al istemediğin kadar. Sınır 100 km. evime. Tüple git, gelirken depoyu da 2 lira litresi olan 98 oktan benzinle full le :)

Ne biliim ya artıları var eksileri var. 2000 modelini yada 2001 modelini bulsan temiz en az 40 bin lira. Baktım nete bizim satan galeri olmasına rağmen sahibinden.com a göre uygun :)

Sizce alınırmı?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris Sport
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 54000
  • 120 kere teşekkür etti
  • 222 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #452 : Eylül 25, 2010, 00:37:51 »
al artık ismail abi kaç aydır arabasızsın :) merso temizse kesinlikle alınır .
2011 Auris Sport
Atiker Nanofast, Eibach Pro-kit, Philips LumiLeds 5000k(farlar), Photon Xenon Effect 5000k(sisler), Cree Led 6000k (uzunlar), Amerikan Park(ayna ve sinyaller), Ayna Altı Kartalgöz Led, Ayakaltı Aydınlatma

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kişiselleştirmeyelim :)
  • Kilometre: 150
  • Model Yılı: '21
  • 119 kere teşekkür etti
  • 206 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #453 : Eylül 25, 2010, 01:37:51 »
Hoca al bir arabada kurtulalım nedir senden çektiğimiz :D :D

Hocam bunlar zor kararlar, ben de böyle düşündüm durdum, içine sindiyse al bin, beğenmezsen 300-500 zararla satarsın gider.
Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #454 : Eylül 25, 2010, 02:03:09 »
Beğenmemezlik ne kelime ben bunu alır 3 yıldan aşağı satmam

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Bu dünya bana bilem kalmamış ki!
  • Kan Grubu: ---
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #455 : Eylül 25, 2010, 11:49:48 »
al hocam benim yapamadığımı sen yap.

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #456 : Eylül 25, 2010, 13:54:31 »
Ne yapamadın ? :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • Araç: Başka Marka
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #457 : Eylül 25, 2010, 17:32:30 »
mercedes (başına bela) almalıydı

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #458 : Eylül 26, 2010, 13:36:38 »
    Ya Kemal ağbi başa bela olmayan bi araba varmı? Sen de ne desek bi kulp takıyon. Kendi konunda bile öyle. Millet dünya araba öneriyo, hepsinin bi kulpu var. :) Mercedes tamam parçaları diğer araçlardan pahalıdır ama temiz bakımlı bir aracı temiz ve bakımlı kullandıktan sonra 500.000 e kadar motor kapak açmaz. Parçalar pahalı olsa bile diğer araçlara göre daha dayanıklı ve uzun ömürlüdür. Bu araç değil, binilecek arabadır bence. 

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: 0+
« Yanıtla #459 : Eylül 26, 2010, 14:13:47 »
mercedes abi işte...başka söze gerek var mı... ;) ;) ;) ölüsü yeter :)