0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
sana bi canavar buldum abi http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-volkswagen-passat-sahibinden-diplomattan-tayin-nedeniyle-2004-model-station-passat-30905385/detay?source=promotion_chva
depoyu kafasına diker bu naptın
lpg takar fazla kafa yapmaz merak etme
abi skoda ne biliyim hiç cezbetmiyo be 2. eli yok galiba onların buluruz araştırırız buluruz abi
mersoyu istersen gidip bakabilirim abi. ordan koray abiye götürüp expertize soktururuz. ne dersin abi?
sana bi canavar buldum abi
bana bi araç gelicek 2005 sol hb sr makyajlı kasa düşünürmüsün bu aracı ?
Koray aracın detaylarını verirmisin canım kardeşim..Ben sunrooflu ve makyajlı ise düşünebilirim.Ama benimkiyle takas olacak şekilde.Ayrıca aracın rengi km si boyası darbesi manuel otomatik yakıt türü Kendi aracımda lpgli boya darbesi yok 70 binde.Sadece sunroof için alırım o arabayı..Cevabını acele bekler gözlerinden öperim
Koray aracın detaylarını verirmisin canım kardeşim..Ben sunrooflu ve makyajlı ise düşünebilirim.Ama benimkiyle takas olacak şekilde.Ayrıca aracın rengi km si boyası darbesi manuel otomatik yakıt türü Kendi aracımda lpgli boya darbesi yok 70 binde.Sadece sunroof için alırım o arabayı..Cevabını acele bekler gözlerinden öperim Stop
Sunroof'un iyi bir özellik olduğunu düşünmüyorum açıkcası, Pasatlar'daki gibi olursa işe yarar ama düz sunroof yeni bir masraf kapısından öte bir özellik değil bence, bir daha düşün derim.