depoyu kafasına diker bu naptın 
lpg takar fazla kafa yapmaz merak etme
lpg takar fazla kafa yapmaz merak etme 
ozaman başka ama lpgye karşıyım

yanlız k&n filitre var
abi skoda ne biliyim hiç cezbetmiyo be 2. eli yok galiba onların buluruz araştırırız buluruz abi
2. eli yok, ikinci elde temiz az km li bulmak kolay değilde ondan yok. Trabzon'da filan çok tutulan araçlar bu süper b ler.
mersoyu istersen gidip bakabilirim abi. ordan koray abiye götürüp expertize soktururuz. ne dersin abi?
Hangi mersoyu baktıracan güzel kardeşim. Al baktır valla. Hatta temizse pazarlığını da yapın bana alması kalsın
sana bi canavar buldum abi
Bu ilanı güncelledi de yukarı çıktı o araç. Ben 1 ay önce görmüştüm onu. Riskli araç o yurt dışından gelme onun parçası da yoktur
ismail abi senin bu gidişte araba alman biraz zor gibime geliyo sana ben araba bulayım istersen kralından sınıf araba düşünüyosun zannımca

))
Evet Koray'cığım ama konu açılıp her kafadan bi ses çıkınca ve bende onu dikkate alınca böyle uzadıkça uzuyor. Kral bi araba binelim istedik ama modelleri genelde 2006 dan aşağı ve km si çok olan araçlar oldu. Ve fiyatları da cabası. Piyasaları belliyken istenen fiyatlar devasal olunca uzadıkça uzuyor konu.
Seçkin o merso gereçekten boyasız ve yürürü, şanzımanı, motoru sorunsuzsa alınmıcak araba değil. Ama o fiyata avantgarde modelleri var. Ne biliim ihtiyaçtan acil derler, ararsın dünyanın en tok satıcısı "aciliyeti yok" der bide

O zaman ne yazarsın acill
bana bi araç gelicek 2005 sol hb sr makyajlı kasa düşünürmüsün bu aracı ?
2008 den aşağısını düşünme derim ismail, ve de japondan şaşma
volvo s40 alınabilir galiba
bana bi araç gelicek 2005 sol hb sr makyajlı kasa düşünürmüsün bu aracı ?
Koray aracın detaylarını verirmisin canım kardeşim..Ben sunrooflu ve makyajlı ise düşünebilirim.Ama benimkiyle takas olacak şekilde.Ayrıca aracın rengi km si boyası darbesi manuel otomatik yakıt türü
Kendi aracımda lpgli boya darbesi yok 70 binde.Sadece sunroof için alırım o arabayı..
Cevabını acele bekler gözlerinden öperim Stop
Sunroof'un iyi bir özellik olduğunu düşünmüyorum açıkcası, Pasatlar'daki gibi olursa işe yarar ama düz sunroof yeni bir masraf kapısından öte bir özellik değil bence, bir daha düşün derim.
ABi niye ya ne güzel oluyo.Abi hani arkadasın bordo opeli vardı ya 96 2,0 gls onda bile vardı manuel elktrikli değildi hoştu abi ya..ama ne bileyim abim hep içimde bir heves
senin arabayı seçkin alsın sende sunrouf olanı al
tuncay abi kaça satıyorsun?
Durun elimizdeki arabadan edeceksiniz ayak üstü.Cevap gelsin bir.Ama ali abimin dediğide düşündürdü beni..
sat gitsin abi yav araba dediğin neki daha iyisini bulursun belki