Ismaıl kardesım uzun yazamıyom
Kısaca hakılsın

Kemal ağbiye daha güzel avatar buldum
Mersoya bu gün hayırlı olsun dedik. Paramın bankadaki vadesi ayın 9 unda doluyor. Yarın 2000 verip gerisini 9 unda vereceğim. Aracı alıp Trabzon'a gideceğim. Mercedes servisinden arkadaşım var. Baktıracak, özel olarak ilgilenecek. Sonra gelip senet yapacağız. Yarın Allah izin verirse ve servistende olumlu güzel sözler çıkarsa, artık E 200 sahibiyim. Yoksa 2000'i geri alıp anahtarı teslim edeceğim...
hangi mersoydu bu, link varmı
Link yoğudu sanırısam, rizede bir galeridendi sanki
Evet ağbi link yok. Araç galeride nete koymamışlar. Ama benzerleri var

İstersen koyabilirim. Avatarda yakışmış haaaa Kemal Ağbii
Mercedes akarr.
İyi haberlerini bekliyoruz İsmail Abi..
Kemal Bey abimiz ne yapsa yakışır
Hayırlı olsun diyelim o zaman İsmail kardeş.
Evet arkadaşlar konu kapnamıştır

Alper İddayı kaybetti. Konu 50 olmasa da yarısı oldu ama

Bu gün aracımı aldım. Yarın devrinide alıp, kaskosunuda yaptırdımmı artık tamamdır. Tamamen benimdir

Sonra bi yeşil pasaport ve ver eli Gürcistan... Merso parçaları yarı fiyatından daha ucuzmuş. Araca 2001 modellerde bulunan 6 lı cd çalar teyp almayı düşünüyorum. Üzerinde kaset çalar var.

Hepinize ilginizden dolayı teşekkür ederim. Allah'ım sizlere daha iyilerini nasip etsin. Biri 4, diğeri 8 yaşında 2 oğlum vardı. Şimdi birde 13 yaşında bir oğlum daha oldu. En kısa zamanda fotoğraflarını yükleyeceğim. Bu gün aşırı bi yağmur düştü akşam üstü. Yarın açarsa yarı çamurlu fotolarını paylaşırım.
Kemal Bey abimiz ne yapsa yakışır 
o avatarı ismail bulduyduda..

bu arada hayırlısı olsun ismail, kazasız belasız, gürcistanda bi tanede spoiler taktır, havası olur
sağol ağbim. Cümlemize... Allah sizlere daha iyilerini nasip etsin. Benim arabam forumdaki ehliyetli her arkadaşımın arabası. Buralara geldiniz mi uçakla, otobüsle gelin. Araba altınızda bilin. Koyun benzinini, lpg si ni gidin istediğiniz yere...
Spoyler işine, yok ağbi

Bu ağır araba seninki gibi olsa olabilir bak. Buna yakışmaz
Hayırlı uğurlu olsun abicim sonunda bi araba aldın hayırlısıyla
Ha valla bi araba aldık. Hayırlı olur inşallah. Fazla sorun çıkarmadıkça en az 3 sene birlikteyiz inşallah...