Gönderen Konu: 38 bine anlaştık. Sizce Alamalı mıyım?  (Okunma sayısı 34698 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris Sport
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 54000
  • Model Yılı: '11
  • 120 kere teşekkür etti
  • 222 kere teşekkür edildi
Ynt: 38 bine anlaştık. Sizce Alamalı mıyım?
« Yanıtla #380 : Eylül 16, 2010, 10:56:50 »
araba buldunuzda bizmi almadık efendiler?  :)
gel bizim arabayı verelim diyorum da istemiyorsun ki abi :D
2011 Auris Sport
Atiker Nanofast, Eibach Pro-kit, Philips LumiLeds 5000k(farlar), Photon Xenon Effect 5000k(sisler), Cree Led 6000k (uzunlar), Amerikan Park(ayna ve sinyaller), Ayna Altı Kartalgöz Led, Ayakaltı Aydınlatma

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #380 : Eylül 16, 2010, 10:56:50 »

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #381 : Eylül 16, 2010, 14:11:25 »
Neymiş sizin araba :) Aklımda yok valla.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kişiselleştirmeyelim :)
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 150
  • Model Yılı: '21
  • 119 kere teşekkür etti
  • 206 kere teşekkür edildi
Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #383 : Eylül 16, 2010, 21:49:08 »
Biri şu adama araba alsın artık :D  Kış geliyo serttir farozun kışları rüzgarı vurmasın yüzüne yüzüne :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #384 : Eylül 16, 2010, 21:50:01 »
Biri şu adama araba alsın artık :D  Kış geliyo serttir farozun kışları rüzgarı vurmasın yüzüne yüzüne :D

Al git bizim arabayı al git :D
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #385 : Eylül 17, 2010, 00:26:12 »
La sayemde muhabbet ediyonuz. Bak millet iddaya bile girmeye başladı. Konunun 50 sayfaya ulaşması bekleniyor.

Ali o BMW de bi bir yemiği var. Dizel işaretlemiş ama 3.20 D ye ilan açmamış.  2 gün içinde paraya ihtiyacı olan gider verir galeriye buraya ilan verilmez ki. Mantıken. Artı 1718 kişi bakmış. Artı dizel 2006 benzer ilanlarda fiyatlar 60-70 arası. En uygun bunu gördüm :
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-bmw-3-serisi-ilk-sahibinden-borusan-cikisli-2006-model-3-20-d-31254052/detay
Eğer gerçekse de bu gün 17 si 2 günden fazla oldu.  Artı bu fiyata galeri bile takla atar alır. Bi iş var bu işte :) Çalıntı mıdır nedir? Ama teşekkürler. Öyle düşsede alsak, kredi çekerim lov ne zorlıcak :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '14
« Yanıtla #386 : Eylül 17, 2010, 00:29:29 »
İsmail abi valla sabrin yüzünden sana  :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: ben olsam 40 defa almıstım hatta satmıstım bıle :D al bı corolla olsun bitsın yahu benım kadar temızını bulacagımı bılsem benım arabayı vercem ama hayatta bulamam emınım :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kişiselleştirmeyelim :)
  • Kilometre: 150
  • Model Yılı: '21
  • 119 kere teşekkür etti
  • 206 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #387 : Eylül 17, 2010, 00:31:20 »
3.20d olmaması benim de dikkatimi çekti ama yine de yazayım dedim. Ben BMW'den çok anlamam hocam baktım ucuz hemen aklıma sen geldin. Avensis'den sonraki arabam 3.20d olmalı diye düşündüğüm için bakıyorum öyle ara sıra :D
Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris Sport
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 54000
  • Model Yılı: '11
  • 120 kere teşekkür etti
  • 222 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #388 : Eylül 17, 2010, 00:33:25 »
abi alıyorsan bmw al ama 4 silindirli olmasına dikkat et. almıyorsan avensis al yav :D
2011 Auris Sport
Atiker Nanofast, Eibach Pro-kit, Philips LumiLeds 5000k(farlar), Photon Xenon Effect 5000k(sisler), Cree Led 6000k (uzunlar), Amerikan Park(ayna ve sinyaller), Ayna Altı Kartalgöz Led, Ayakaltı Aydınlatma

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #389 : Eylül 17, 2010, 00:33:35 »
Valla benzinlide olsa çok iyi para. Benzinlileri bile 55- 60 arası. Ama bi iş var bunda. Yukarda bi şeyler daha ekledim cevabıma bi kontrol et. :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #390 : Eylül 17, 2010, 00:35:02 »
İsmail abi bmw alıcaksan 5.20 yakısır sana ;) d sınıfı hıc yoksa :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #391 : Eylül 17, 2010, 00:39:04 »
Yahu abiler ilanı detaylı incelediğinizde 2 tane ofsayt var zaten gülmekten öldüren :D

1-)
CIDDI OLMAYANLAR ARASIN MURACAT HASAN BEY

2-) Elemanın soyadı 'mırto'

:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: B+
  • 9 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #392 : Eylül 17, 2010, 00:52:45 »
İsmail bey konunun uzunluğu kişiye olan ilgi ile orantılı ne mutlu size.Nacizane fikir olması bakımından yorum yapmak istiyorum yanılıyorsam düzeltin lütfen,
ilk baktığınız araçlardan biri verso premium 42.000tl civarındaydı
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-a4-70000-km-de-2006-model/detay

ilanda yer alan araç 2006 model ancak 2 yılda kaybettiği değer 1000tl(+/-)

Yine yanılmıyorsam ömürlük bir araç aramıyorsunuz dolayısıyla 3 yıl sonra satmış olsanız ki araca alıştıktan sonra satmak zor olacaktır zarar etmezsiniz.Aynı araç sınıf arkaşımda mevcut konfor,prtformans,tüketim olarak gayet memnun.

Audi satış temsilcisi değilim bu arada :)

2010 Corollamızı almadan öncede çok incelediğim için fiyat aralığı ilanda ki rakama eşdeğer olan eş,dost,tanıdığa önermekteyim.

Saygılarla
Aracımda ve tüm araçlarda, dünyadaki en çok vergi alınan en pahalı benzinini kullanıyoruz.
Aracımıza aldığımız 1 litre akaryakıttan Devlet %67 vergi almaktadır. Benzinin vergisiz litre fiyatı 1 liradır.
Ayrıca stok fazlası benzini devlet yurt dışına vergisiz olarak 1TL ve altına satmaktadır
www.pahalibenzinehayir.com

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #393 : Eylül 17, 2010, 00:58:21 »
    Emre'ciğim bu audi bi ölmemiş :) 4 parça değişen ve boya var. Bayağı bi kaza yani. Artı 48.000 çok fazla. O fiyata 1.4 TSİ Elegance Süper B alınabilir. :) Tavsiyen için teşekkür ederim. Ha bu arada o versolar gitti :(

Ahmet onları gördümde fazla uzatmıyım dedim. "Ciddi olmayanlar" arasın :) Bi mokluk olduğu belli dee. 

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: B+
  • 9 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #394 : Eylül 17, 2010, 01:05:21 »
Fiyatı uygun görünce iletme ihtiyacı duydum ancak ülkemizde zeki insan derdi olmadığını güvenilir insan derdinin olduğunu ve araç almanında basit bir konu olmadığını tekrar öğrenmiş oldum.

2 hafta Bursadayım sonrası malum okul süre zarfında Bursa da yardımcı olabileceğim konu olursa çekinmeden bildirebilirsin.

Gönlünüze göre araç nasip olur umarım.

Aracımda ve tüm araçlarda, dünyadaki en çok vergi alınan en pahalı benzinini kullanıyoruz.
Aracımıza aldığımız 1 litre akaryakıttan Devlet %67 vergi almaktadır. Benzinin vergisiz litre fiyatı 1 liradır.
Ayrıca stok fazlası benzini devlet yurt dışına vergisiz olarak 1TL ve altına satmaktadır
www.pahalibenzinehayir.com

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #395 : Eylül 17, 2010, 01:08:55 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #397 : Eylül 17, 2010, 01:39:11 »
   Elegant olsa düşünürdüm dermişim :) Aslında dönerim corollaya. Hatta MMT ye bile. Elegant uygun bi şey olsa iyi. Beyaz iyiymiş aslında. Ama krom cam çitalarına nasıl 300 vermiiş hayret ettim. Ben siyah iciye kapı kollarıda dahil 110 tl ye takdırmıştım :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #398 : Eylül 17, 2010, 02:09:18 »
   Elegant olsa düşünürdüm dermişim :) Aslında dönerim corollaya. Hatta MMT ye bile. Elegant uygun bi şey olsa iyi. Beyaz iyiymiş aslında. Ama krom cam çitalarına nasıl 300 vermiiş hayret ettim. Ben siyah iciye kapı kollarıda dahil 110 tl ye takdırmıştım :)

Normalde 300 diyorlar dısarda ben 200 e almıstım beyaz iyi abı gel ısrar etme ;)

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #399 : Eylül 17, 2010, 02:27:12 »
Taylan diğer konuda İzmir'den Tunç arkadaşımızın yardımları sonucunda olumlu cevaplar gelirse (yarın baktıracak aracı) İzmir'e doğru yola çıkarım haftaya. Olmazsa bakarız artık :) Kısmet...