Gönderen Konu: 38 bine anlaştık. Sizce Alamalı mıyım?  (Okunma sayısı 34680 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
Ynt: 38 bine anlaştık. Sizce Alamalı mıyım?
« Yanıtla #240 : Ağustos 21, 2010, 01:05:28 »
Hakan abi duymasın'da reno dizel olsada alma :) bosver oyuncağı olmasın varsın corolladan şaşma ;)

corolla sen bizim herşeyimizsin :D

corolla ortaya 3lü çektir tayfaya oooooo 1-2-3 toyota corolla laylalalalalayyyy ooo corolla laylalalalallayyyy ooo corolla
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #240 : Ağustos 21, 2010, 01:05:28 »

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #241 : Ağustos 21, 2010, 21:15:03 »
:D Sanırım süper lig başladı :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '14
« Yanıtla #242 : Ağustos 21, 2010, 21:23:57 »
süper ligi bosver; corolla al :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #244 : Ağustos 21, 2010, 21:49:35 »
Bak bide bugun taze taze basıma bırsey geldı anlatayım dişciye gittim bugun.1-2 dolgu sorunu yuzunden. Dişcide babamın cok eskı arkadası ne kadar araba hastası oldugunu babamın sürekli alıp sattıgını bılır.Şimdi ne var sizde sizde dedi dedim 2010 corolla ile 2008 era var.Adamın ıfade bu hımm dizelmi ne renk nerde buradamı :D dedım burda az ilerde otoparkta adam benım dolguları yapar yapmaz işini gücünü randevularını bırakıp benımle otoparka geldi baktı arabaya zaten begenılmıyecek bırsey yok .satılıkmı pekı dedi bende hayır dusunmuyoruz dedim.Sonra bana bende 2009 hyundai coupe 1.6 fx  var sıyah renk takasa girelim gel dedı tabı ben coupe lafını duyunca tamam bakalım dedım.Babamı aradım araba senın sen bılırsın dedı.ben doktora ustune 4.000 tl isterim dedim onada kabul dedı . :D Neyse yarın gelir bakarız dedim, oracıktan ayrıldım yarım saat once aradı geliyorsun dımı dedı :D ben tamam dedim ama gitmiycem :D netten resimlerine detaylıca baktım benım corollamın tırnagı olamaz oo ;)

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #245 : Ağustos 21, 2010, 23:46:17 »
 O Süper B nin alası var benim kuzende. 17 jant, köpek balığı sırtı orjinal anten, bolere teyp, hız sabitleme, park sensörleri, komple filmli camlar, arkalar daha siyah ve ambition serisi. Nerdeyse elegance oldu yani :D 47.000 lira. :D Ve simsiyah ve sadece onda gördüm far yıkayıcılar süper b yazılı krom kaplama. Orjinal fabrikadan öyle gelmiş. Diğerlerinini hepsinde gövde rengine boyanmış. alsam onu alırdım.

Hatta şu vatandaş 46.5 a kadar inmişti .

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-skoda-superb-2009-11000-km-super-b-1-4-tsi-ambition-en-fulll/detay

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris Sport
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 54000
  • Model Yılı: '11
  • 120 kere teşekkür etti
  • 222 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #246 : Ağustos 21, 2010, 23:52:50 »
abi istanbul ve gaziantebe bakma bence. vakti zamanında 3 ayrı yerden 3 avensis sordurduk 3ü de km'si düşürülmüş. çok dikkat et abi.
2011 Auris Sport
Atiker Nanofast, Eibach Pro-kit, Philips LumiLeds 5000k(farlar), Photon Xenon Effect 5000k(sisler), Cree Led 6000k (uzunlar), Amerikan Park(ayna ve sinyaller), Ayna Altı Kartalgöz Led, Ayakaltı Aydınlatma

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #247 : Ağustos 22, 2010, 02:12:33 »
   Bu düşürülme olayı sonuçta anlaşılıyor değilmi? Ayağına kadar gidip böyle bi şey çıkartan adama orda sıkar dönerim ben. Eşşeklik yapmıcan satacaksan adam gibi araç satacan. Eksiğiyle fazlasıyla...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #248 : Ağustos 22, 2010, 02:15:29 »
   Bu düşürülme olayı sonuçta anlaşılıyor değilmi? Ayağına kadar gidip böyle bi şey çıkartan adama orda sıkar dönerim ben. Eşşeklik yapmıcan satacaksan adam gibi araç satacan. Eksiğiyle fazlasıyla...

abi sakin yav
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris Sport
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 54000
  • Model Yılı: '11
  • 120 kere teşekkür etti
  • 222 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #249 : Ağustos 22, 2010, 03:05:10 »
İsmail abi keşke herkes senin gibi düşünse... ama millet üçkağıdın peşinde.
2011 Auris Sport
Atiker Nanofast, Eibach Pro-kit, Philips LumiLeds 5000k(farlar), Photon Xenon Effect 5000k(sisler), Cree Led 6000k (uzunlar), Amerikan Park(ayna ve sinyaller), Ayna Altı Kartalgöz Led, Ayakaltı Aydınlatma

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #250 : Ağustos 22, 2010, 23:45:21 »
    Bu milletin yatacak yeri yok. Sırf o yüzden adamlarla anlaşmadan önce şase ve plaka istiyorum. Servislerden, sigorta kayıtlarından ve tramerden sorgulamalarını yapıyoruz. en basitinden gram bo ya yok diyen adamın aracından 4 parça boya çıkıyor. Bide utanmadan şase numarası veriyor blöf yapıyoruz zannediyo herhalde :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Bu dünya bana bilem kalmamış ki!
  • Kan Grubu: ---
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #251 : Ağustos 23, 2010, 14:03:55 »
Bende araba almaya korkar oldum.Herkes kendini uyanık zannediyor.Arabanın eksiğini söylemeyince bizleri yutacak diye düşünüyorlar.İkinci el araba almak için ya çok geniş olacaksın yada ismail gibi 1-2 sini vuracan.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #252 : Ağustos 23, 2010, 15:49:35 »
    Bu milletin yatacak yeri yok. Sırf o yüzden adamlarla anlaşmadan önce şase ve plaka istiyorum. Servislerden, sigorta kayıtlarından ve tramerden sorgulamalarını yapıyoruz. en basitinden gram bo ya yok diyen adamın aracından 4 parça boya çıkıyor. Bide utanmadan şase numarası veriyor blöf yapıyoruz zannediyo herhalde :)

Benim arabanın neden pahalı olduğunu şimdi anlamışsındır İsmail

daha nelerle karşılaşacaksın, sen o tramer kayıtlarınada fazla güvenme, onlar servis , sigorta , kasko kayıtlarına göre ve yalan yanlış bilgilerdir, üç kağıtçı satıcılar, artık sanayide falan yaptırıyor darbeleri, o yüzdende tramer kayıtlarına girmiyor, araba piyasından ucuzsa vardır bir illeti

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #253 : Ağustos 24, 2010, 00:03:41 »
  Acil nakite ihtiyacı olanlarda oluyor kemal ağbi.
  Öncelikle plaka ve şaseden servise sordurtuyoruz.
  Sonra plaka şase ve kişinin tc kimlik nosu ile tramerden, yapmış olduğu kaskoyu da öğrenip sigorta şirketinden öğreniyoruz.
  Sonra gidiyoruz aracı almaya. Aracı alıp sanayide bi kaportacıya detaylı bi baktırıyoruz. Boya yada değişen vs. Sonra motor ustasına (eğer garanti içerinde ise gerek duymuyoruz) gösteriyoruz. Kaldırıp altını balata disk vs kontrolleri yaptırıp aracı alıyoruz. Eğer içimize sinmeyen bi şeyler varsa pazarlıkla fiyatı indirgeme yoksa Allah'ın selameti üstüne, eyvallah deyip dönüyoruz :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Mantıklı düşünsene?Aklın fikrin nerde?Yavaş.!
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #254 : Ağustos 24, 2010, 00:34:16 »
Abi o bu değilde şu SuperB 'lerde bile navigasyon tipi teyp standart resmen ama bizim corollalarımızda halen opsiyonlu bırak corollayı avensiste bile opsiyonlu sinirlenmemek elde değil yav...!
Hastanelerin de mağazalar gibi vitrinleri olsaydı, kazalar bu denli çok olmazdı...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #255 : Ağustos 24, 2010, 00:42:24 »
Abi o bu değilde şu SuperB 'lerde bile navigasyon tipi teyp standart resmen ama bizim corollalarımızda halen opsiyonlu bırak corollayı avensiste bile opsiyonlu sinirlenmemek elde değil yav...!

böyle oyuncaklarla kandırıyorlar işte yoksa kım alır skodayı :) :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Mantıklı düşünsene?Aklın fikrin nerde?Yavaş.!
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #256 : Ağustos 24, 2010, 00:44:09 »
böyle oyuncaklarla kandırıyorlar işte yoksa kım alır skodayı :) :)
Olurmu ya bu arabalara bu kadar para ödüyor insanlar bi navigasyonun elegant modelinde bile standart olmaması sinirlenilcek bi durum değilmi sencede taylanım ya düşünsene en azından avensiste felan olsaydıda aa bak bi üst modelinde var ama felan derdik yazık bence..
Hastanelerin de mağazalar gibi vitrinleri olsaydı, kazalar bu denli çok olmazdı...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #257 : Ağustos 24, 2010, 00:51:47 »
Olurmu ya bu arabalara bu kadar para ödüyor insanlar bi navigasyonun elegant modelinde bile standart olmaması sinirlenilcek bi durum değilmi sencede taylanım ya düşünsene en azından avensiste felan olsaydıda aa bak bi üst modelinde var ama felan derdik yazık bence..

yaa toyota markayı satıyor zaten en büyük kozu ooo güvenilir olması kalıteli olması piyasasının yuksek olması.sahsen ben bana cenneti vaad etseler skoda almam :D :D sattılıga cıkardıgında elınde almıcak araba dediğin :)

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #258 : Ağustos 24, 2010, 01:00:15 »
Öyle deme Taylan. Her şeyin iyisi kötüsü vardır. Ama süperb Araba yani :) Hele 1.9 TDİ elegance otomatikler... Ah ah

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #259 : Ağustos 24, 2010, 01:08:49 »
1.4 benzınlı gidiyormu acaba onu merak ettim :) :)