Gönderen Konu: 38 bine anlaştık. Sizce Alamalı mıyım?  (Okunma sayısı 35323 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
Ynt: 38 bine anlaştık. Sizce Alamalı mıyım?
« Yanıtla #260 : Ağustos 24, 2010, 01:44:14 »
1.4 tsi 125 ps Gidiyor valla. Turbo olunca gidiyor ağbi :) Benim kuzende var. 220 yi gördük desem...

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #260 : Ağustos 24, 2010, 01:44:14 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '14
« Yanıtla #261 : Ağustos 24, 2010, 01:48:21 »
genede japona benzemez be abı kalıtelı arabalar japonlar :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Two Brother One Fate (Babo'Leee And Toyota)
    • Otomobil'den Detay
  • Kan Grubu: A+
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #262 : Ağustos 24, 2010, 01:50:17 »
İsmail abi şimdi doğruya doğru.Memur adamsın eğer borcun harcında varsa bence çoluk çocuğunun rıskını 30 40 milyarlık arabalara verme.Hadsizlik yapmak istemem lütfen yanlış anlama.Güzel kaliteli bir araba arıyorsan kendine orta halli konforlu bi d segment al.Çünkü araba bir yerden sonra zevk meselesi oluyor.
Bana saygı nutuğu atanlar.Önce kendi yaşınıza fiziki olarak değil,Beyin olarak gelin.....
http://fc04.deviantart.net/fs12/i/2006/301/c/5/Toyota_Trueno_AE86__by_AEvsFD.gif

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #263 : Ağustos 24, 2010, 04:30:08 »
  Acil nakite ihtiyacı olanlarda oluyor kemal ağbi.
  Öncelikle plaka ve şaseden servise sordurtuyoruz.
  Sonra plaka şase ve kişinin tc kimlik nosu ile tramerden, yapmış olduğu kaskoyu da öğrenip sigorta şirketinden öğreniyoruz.
  Sonra gidiyoruz aracı almaya. Aracı alıp sanayide bi kaportacıya detaylı bi baktırıyoruz. Boya yada değişen vs. Sonra motor ustasına (eğer garanti içerinde ise gerek duymuyoruz) gösteriyoruz. Kaldırıp altını balata disk vs kontrolleri yaptırıp aracı alıyoruz. Eğer içimize sinmeyen bi şeyler varsa pazarlıkla fiyatı indirgeme yoksa Allah'ın selameti üstüne, eyvallah deyip dönüyoruz :)

Arabasını satmaya niyeti olan zaten kayıtlara girmesin diye servise sokmuyor, kaskoyuda kullanmıyor, götürüp sanayide yaptırıyor, ama sanayidede allah için çok becerikli ustalar var, benim diyen babayiğit anlayamıyor onarımı,
 sana başımdan geçen bir olayı anlatayım
99 model bir mitsubishi-carisma almıştım, 2001 yılında 130 hibi bir hızla kaldırıma vurdum, ön kaput, ön çamurluklar, farlar , radyatörler falan hepsi yengen, sol ön jant bile parçalandı, çekici çağırdım, servise çektirdim, 1 ay sonra çıktı araba, allah için güzel yapmışlardı ama içime sinmediği için satışa çıkardım, araba pazarında yanıma 3 kişi geldi, hiç ağzımı açtırmadılar,kendilerinden o kadar eminlerki bana soru bile sormadılar, eğer sorsalar anlatacaktım,
Adamlar arabayı ve fiyatını beğendiler, 20 tl kapora verdiler ve ertesi gün bornova - koçtaş ın önünde buluşalım dediler
orasıda tam servisin olduğu yer(tek servis vardı zaten) 
öncelikle servise gittim, adamlarlada samimiyim ya, kazadan bahsetmeyin dedim, Olmaz dediler, söylemek zorundayız dediler; bende arabanın satılma ümidinin kaybolduğu düşüncesiyle döndüm, ertesi gün gittiğimde adamlar beni bir kaportacıya götürdüler, meğer servise güvenmiyorlarmış, kaportacıda akrabalaı imiş...
adamlar önce arabayı bir güzel yıkadılar, çizik falan varsa iyi görebilmek için, sonra lifte kaldırıp altını incelediler, motoru falan fenerlerle incelediler, ... sonuçta nerdeyse yarısı değişmiş arabama "10 numara" diye rapor verdiler

o gün bu gündür asla sanayiye tamirciye, kaportacıya falan gitmedim, gitmemde

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Bu dünya bana bilem kalmamış ki!
  • Kan Grubu: ---
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #264 : Ağustos 24, 2010, 10:25:09 »
Bence servise de gitmeyin.Yetkili serviste izmir'de başıma gelenleri anlatsam var ya kemal hocam.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Mantıklı düşünsene?Aklın fikrin nerde?Yavaş.!
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #265 : Ağustos 24, 2010, 10:39:35 »
Bu arabamdan önce bende özel üretim 2007 HB corolla plusline mmt vardı aracı sattım ama satarken servise götürdük 60.000 bakımı yeni yapılmış arabaya satın alacak arkadasın yanında getirdiği tamircisi başladı servisciye diklenmeye yok siz bu arabaya nasıl bakım yaptınız arabanın her tarafından yağ kaçırıyor felan sıkıyorda sıkıyor..Yahu dedim bey amca sen arabadan anlıyor isen indirelim aşşağıya,kaldıralım lifte göster bize marifetlerini..Adam ondan sonra bidaha açtı kaputu ah be kardesım bu tozmuş üstüne yağ damlamış felan fistan demeye başladı sorunsuz arabaya sorun cıkarıyor neymiş ES düğmesi çalışmıyormuş yol testine çıkardı..Neymiş lastiklerin ömrü bitmiş (alalı 4 gün oldu :D) dedim satmıyorum kardeşim al ustanıda git..Bu sefer diyor tamam ben kendim alıyorum ustanın dediklerini boşver falan kenara çekiyor :D Sanayideki ustalıgına güvenmediginiz ustayla araba felan almaya gitmeyin rezil kepaze olursunuz.. :)
Hastanelerin de mağazalar gibi vitrinleri olsaydı, kazalar bu denli çok olmazdı...

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #266 : Ağustos 25, 2010, 01:14:01 »
   Ustadan ustaya fark var. Sizde bayağı bi ustalar rastlamış :) 

Kemal ağbi yaş senin kadar yok. Haliyle  o kadar tecrübede yok. Ama benim 3 aracım oldu. Biri bildiğiniz gibi 2008 yazında kazada pert oldu. Sonra yapılmış haliyle Ferdi arkadaşımız 8 ay sonra buldu onu netde. Satılırken :) 
   Sonra araç ararken (2.5 ay araçsız kalmıştık) Utku aradı. Comfort MM/T yi buldu bize. Kendi baktırdı. Ona güvendik burdan bodruma gittik. Ordsa kaportacılara yinede gösterdik tanımasakda. Şanslıymışız ki sanırım Rize'tüye döndüğümüzde ön tamponun sağ alt kısmında lokal boya dan başka bi şey bulamadılar. Araç zaten 16.000 de ve garantiliydi. Garantili olunca altına motora bakmaya gerek duymam zaten :) Orasını servis düşünsün :) 
    Satıp kuzenimin opleni aldım. Gram boya yoktu kendi servise götürdü ben istemedim bile. Servi kayıtlarına baktım altınsa baktık, zaten servis bakımlı garantiliydi. E daha ne olsun.
    Şimdi aynı şekilde Hakan'ın renosu var. onunda sözüne güvenmeyip aracını baktırıp alırsak ayıp olur : )  2009 12 de ve haziranda bakım görmüş. :)

Neyse eşim istemiyo ve artık ondanda vaz geçtik. Şimdi beklemedeyim. :(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • Araç: Başka Marka
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #267 : Ağustos 25, 2010, 03:14:02 »
acele etmenede gerek yok, araba alımı aceleye getirilecek bir iş değil, nasıl olsa bulursun  temiz bir şey

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #268 : Ağustos 25, 2010, 13:38:14 »
Bulursunda bunalıyosun kemal ağbi. 2 aya yaklaştı :( 20 gün iznimide arabasız geçirdim. Herkes aynı şeyi diyor ama neyse hayırlısı artık... Hakan'ım bana kırgın olmasında gerisi mesele değil.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Bu dünya bana bilem kalmamış ki!
  • Kan Grubu: ---
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #269 : Ağustos 26, 2010, 11:53:31 »
acele etme ben hemen 1 hafta içinde buldum.Tam istediğim gibi olmadı.Şimdi satacağım diye uğraşıyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: AB+
  • 3 kere teşekkür etti
« Yanıtla #270 : Ağustos 26, 2010, 12:28:31 »
"""""""""""""Benzinli alcaksan Süper B derim bende. Hangar gibi araba. Ayrıca hocam bende öğretmenim. Bindinmi araba biniyorum diceksin. Altımdakinin markası vs si kimseyi ilgilendirmez. Ha merso bmv bindinmi karizmanın yanında itibar, bakış açısı ve saygıda artıyor bilesin. Bu arad 45 bine ben honda civic alırdım. Yada yeni çıktı Mazda 3 hb yada sedan dizel alırdım. 1,6 109 ps 240 nm torka sahip bir araç. En azında dener bi fikir sahibi olurdum. ve 47 .000 lira."""""""""""

Bu yorumu ben Auris alacakken(5 ay kadar önce) siz yapmışsınız bana İsmail Bey.http://www.toyotaclubtr.com/sohbet/makyajli-auris%27te-karar-kildik-kildik-da-o-fiyat-nedir-oyle!/

Bekara karı boşamak kolaymış değil mi? :D :D :D

Bu arada arabam 6000 km. de çok memnunum araçtan. Tek sıkıntım küçük bagajı. Hb düşünürseniz samimi olarak tavsiye ederim. Kolay gelsin, gerçekten çok sıkıyor insanı karar vermek.
Aşıksan vur saza, şoförsen bas gaza!

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #271 : Ağustos 26, 2010, 13:08:30 »
Etmiyorum artık. Almıyorum :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • Kan Grubu: 0+
  • 34 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #272 : Ağustos 26, 2010, 14:46:45 »
ve aradan uzuuunn zaman geçer.... bu başlık artık içerik değiştirmiş sohbete dönmüştür.... vedat beyin oğlan sünnet olmuş okula başlamıştır... nagihan kariyer yapmış ve son projesiyle dünya bilim kadınları arasına girmiştir... atakan sessiz sakin bir orta yaşlı bey olmuş yeğenlerine masallar anlatmaktadır.... mesut ve ayla yeni aldıkları toyotalarına modifiyeyi artık birlikte yapmaktadırlar....

ben hala aynı corollayı kullanmaktayken ismail bey artık bir otomobil almaktan vazgeçmiş tüm türkiyeyi yürüyerek dolaşan adam ödülü almış ve guiness rekorlar kitabına girmiştir.....

he uşak ha ha.....
Tüm üye ve üye olacakların dikkatine! lütfen forum kurallarını gözden geçiriniz....
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=3.0
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır..."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris Sport
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 54000
  • Model Yılı: '11
  • 120 kere teşekkür etti
  • 222 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #273 : Ağustos 26, 2010, 14:52:32 »
ve aradan uzuuunn zaman geçer.... bu başlık artık içerik değiştirmiş sohbete dönmüştür.... vedat beyin oğlan sünnet olmuş okula başlamıştır... nagihan kariyer yapmış ve son projesiyle dünya bilim kadınları arasına girmiştir... atakan sessiz sakin bir orta yaşlı bey olmuş yeğenlerine masallar anlatmaktadır.... mesut ve ayla yeni aldıkları toyotalarına modifiyeyi artık birlikte yapmaktadırlar....

ben hala aynı corollayı kullanmaktayken ismail bey artık bir otomobil almaktan vazgeçmiş tüm türkiyeyi yürüyerek dolaşan adam ödülü almış ve guiness rekorlar kitabına girmiştir.....

he uşak ha ha.....
:alkis: :rofl: :rofl:
2011 Auris Sport
Atiker Nanofast, Eibach Pro-kit, Philips LumiLeds 5000k(farlar), Photon Xenon Effect 5000k(sisler), Cree Led 6000k (uzunlar), Amerikan Park(ayna ve sinyaller), Ayna Altı Kartalgöz Led, Ayakaltı Aydınlatma

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #274 : Ağustos 26, 2010, 18:50:01 »
Alla vere iyiluğini :) Yanlız sende kocamış tirtir titrerken o corollayı nası sürecen?  :) :D Millet torun torbaya karışırken sen hep aynımı kalacan sansın he paçiii

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Durum: Sakin
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: A-
  • 22 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #275 : Ağustos 26, 2010, 19:06:32 »

he uşak ha ha.....
muhahhahahaha, hatta nıhahahaaa :D :D :D
397-393-389-385-381 yok dolacak gibi değil.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • Kan Grubu: 0+
  • 34 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #276 : Ağustos 26, 2010, 21:14:39 »
Alla vere iyiluğini :) Yanlız sende kocamış tirtir titrerken o corollayı nası sürecen?  :) :D Millet torun torbaya karışırken sen hep aynımı kalacan sansın he paçiii

aaa üstüme iyilik sağlık henüz 25 yaş civarında dolaşan bir insana söylenecek laf mı bu? idolüm ajda pekkan biliyorsunuz....
Tüm üye ve üye olacakların dikkatine! lütfen forum kurallarını gözden geçiriniz....
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=3.0
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır..."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #277 : Ağustos 26, 2010, 21:23:45 »
aaa üstüme iyilik sağlık henüz 25 yaş civarında dolaşan bir insana söylenecek laf mı bu? idolüm ajda pekkan biliyorsunuz....

şşşttt dokanmayın Hande ablama bizsiz gidin yapın buluşmalar sonra ablama bulaşmyın
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #278 : Ağustos 26, 2010, 23:57:45 »
    O 38 umarım Allah uzun ömür verir de 83 de olur :) 25 in tersi kısa oliy be kuzum. Orduda kaliysun...

Bu arada arkadaşlar off genemi diyeceksiniz ama iki araç netliği var. Ben Hakan'ın Reno Megane HB III ünü istiyorum. Bu net kararım. Eşim Verso diyor. Yedektede de demiyim o da verso ile aynı kefede olan birde Avensis var.
    Eşim araçları satarken bana hiç sormadın. Hala o siyah corollayı neden sattığını anlamış bile değilim der durur. :)  Şimdi burada alınacak araca ben karar vereceğim diyor. Reno ya hayatta para vermem dediğini daha öncede paylaşmıştım. Bedne ona iki alternatif sundum. Saolsun bu gün Utku'cuğum yardımcı oldu. araçların ikiside temiz. Biri 2005 30.000 lira diğeri 2010 41.000 lira.  İşte linler:

Avensis 2,0 Elegant Executive Son Fiyat 30.000 dedi
   http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-avensis-2005-avensis-2-0-elegant-executive-trip/detay 

Verso 1,6 Premium  Son fiyat 41.000 dediler.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-toyota-corolla-17-bin-kmde-2010-verso-1-6-elegant-premium-sifir-ayarinda-30413421/detay

Sizce hangisi? Verso olursa 5000tl kredi çekmem gerekecek. Avensisi alırsam cebimde 7000 lira param kalacak.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '14
« Yanıtla #279 : Ağustos 26, 2010, 23:59:55 »
yenı her zaman iyidir verso dıyorum ben hem yakıt konusunda,hemde enıs aile'ler için en iyisi bence verso ;)