0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Aydınlatmama sorunu ben de de var, bu ay içinde arabayı bir kaç günlüne servise bırakacağım bu sırada farları söktürüp kargo ile İstanbul'a göndereceğim http://www.fartemizligi.net (reklama girer derseniz adresi kaldırabilirim, ne adamları tanırım ne de bir ticari ilişkim vardır) diye bir adres buldum adamlar ile telefonda görüştüm kargo ile gönderirsem sorunu çözebileceklerini söylediler maliyet olarak da 250 TL dediler. Forumdan Mesut Akın arkadaşımından rica ettim adamların Bostancı'daki dükkanlarına gitti kontrol etti, bu işi yapıp yapmadıklarını. Düzgün bir atöyle olduğunu işciliklerinin iyi göründüğünü söyledi. Ben de 3000 TL vermektense 250 ile şansımı denemeye karar verdim.
Bu kronik sorun için avensisçilere forumda çeşitli açıklamalar yaptım arkadaşlar.Boşa paranızı harcamayın.Lütfen dikkaT.erdem bey pır pır edip sönüyorsa ampul. Ampul kodu D2S dir.Orjinali philipstir.Park ampulun patlak veya yerinden oynamıştır muhtemelen.dipsiz ampuldur.Uzunlarında ampul patlamadıkça hiçbir sorun çıkmayacaktır. Kazasız belasız hayırlı suruşler.
2007 modellerde D4S ampül var, benim ampüldebelli bir süre sonra sönüyordu, usta ile test ettik yeni ampül takılınca o sorunda çözüldü.
D2S ve D4S dipleri aynı sonuçta uyar.muhtemelen d2s takmıştır.geçmiş olsun.kazasız belasız keyifli sürüşler.