0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ok abim suan amrdindeyim babam cok dert yanarsa derim kendisine 250 lirayı cıkar diye..Senle o zmaan irtibata geceriz.Ama abi far su alırsa yandım ozmana hergün söylenir bana..
Yapabileceğim birşey olursa başımla beraber kardeşim, ne zaman istersen yardımcı olurum. Su alma konusunda malesef şimdiden bişey diyemiyorum biraz geçsin, yağmurlar başlasın o zaman belli olur Tuncay'cım.
Ali bey; yanlış anlamayın lütfen bu fiyat çok derken şunu kastetmeye çalışıyorum.Ben depo marka ürünü 400 tl aldım.Ondan sonra orjinal farların içini açtım.silikonu ısıtırsanız sökmesi kolay.bu parçada değişecek diye bir durum söz konusu değil ısıya dayanıklı krom boya ile boyanacak tekrar kapatılacak.kullanılan malzemenin fiyatı yaklaşık 30 tl olacak.gerisi işçilik onun için çok diyorum. Daha önce bende farları açtırmak içi elektrikçi ardım.İzmir de Ödemişte Erzurumda hiçbiri cesaret edemedi.Bende artık kullanılmayacak ümidiyle açtım.ve sorunun bu olduğunu gördüm.bu üretim hatası.kullanılan boyanın kalitesizliği.400 TL ye yeni far almak varken 300 tl tamir ettirmek mantıklı gelmiyor bana.