0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ben denedim şansımı, garanti kapsamına alınmalı dedim, avcunu yalarsın demeye getirdiler
abi açık açık demediler inşallah
Evet Murat Bey, benim far için yapılan işlem buydu. Far söküldü ve bu parça değiştirildi. Ellerinde hazır boyanmış ya da temiz olan yansıtıcılar vardı onları taktılar. Bu parçayı boyamak için uygun boyayı bulmak lazım, normal boya ile yansıtma yapmaz çünkü.
Ali abi kaça yaptırdın bu işlemi..Farlarda buharlanma su alma gibi sorun varmı..Memnunmusun? Şimdilik bukadar aklıma geldikçe sorarım abi en kısa zamanda cevaplamanı dielr saygılarımı sunarım abi..
Ok abim teşekkürler bukadar hızlı cevaplayacagını ummuyordum..Babam ankaraya geldiginde git yaptır desem oda 300 ü vermez abi emekli gene bana kalır gibi Babamda far olayında kaskoya acayıp niyetleniyorda ben biraz engelliyorum..
Bu arada kargo ile farları gönderirsen 250 TL yaparım demişti. İstersen sen de kargo ile gönder farları.
Evet arkadaşlar avensis farında olan sorun bu parça.bu parçaya ulaşmanız için farın komple içinin açılması lazım.ama ali beyin dediği rakamda inanın çok.tercih meselesi tabi ama sorunun ne olduğu anlaşıldı.usta ile sıkı pazarlık yapın.onlar için farı açmak o kadar zor değil.