0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hangi servise götürdünüz, memnun kaldınız mı servisten?
Avcılar Sonkar a gidiyorum devamlı. Gayet memnunum her anlamda
Arkadaşlar herkese merhaba,bugün yeni aracımı teslim aldım. dumankaya pendik'ten. d4d comfort extra + çelik jant + park sensörü / füme içi bejilk kullanım izlenimlerimi sizlerle paylaşmak istedim.araç ile 53 km yaptım. daha önce dizel binek araç kullanmamıştım ama ses beni rahatsız etmedi. araç hareket halindeyken motor sesi duyulmayacak kadar az. ancak dizel olduğunu durunca anlıyorsunuz. eski aracım 2000 vvt-i sol special idi. bu araç daha geniş ve biraz büyük geldi. 3000-3500 devir arasını geçmeden kullandım. ortalama yakıt klimalı 5.4 oldu. ancak alıştığımda sanırım biraz inecektir. aracın 2k devir sonrası hızlanması güzel. frenleri iyi. aracın görüntüsü çok hoş. şimdilik herşey güzel...aracı yarın akşam güvenlikli film+boya,döşeme ve motor koruma için teslim edicem.daha sonra görüşmek üzere herkese kazasız, belasız ve sağlıklı günler ...
Bu arada seyhat halindeyken orta dikiz aynasının titrediğini gördüm. Motorun daha yeni olmasındanmıdır acaba bilemiyorum ama titreşim açısından. Bu durumla karşilaşan arkadaşlar varmı? Gerci bu durum sürekli deyil belii zamanlarda yani beli devir aralığında oluyor herhalde.
Yanıtınız için tesekkürler. Vala bende gordugum tek aksaklık orta dıkızde sasıntı yanı tıtreme var oda surekli deyıl. Herhalde benim tahminim motor daha tağze kendine gelene kadar boyle olabılır herhalde dediğim gibi daha 50 km ve bu arada 1000 km kadar 120 geçmek yok 3000 deviri geçmek yok
Dikiz aynası titremesini soran varmı arkadaşlar?
Deviri geçmediğinizde sıkıntı yok Eren önemli olan araca son devir olan 4000 5000 leri göstermemek yani kısacası "motoru sıkıştırmamak" onun haricinde 3000 e kadar olan bütün devirlerde istenilen her km hız görülebilir sadece tek sıkıntı aracı sıkıştırmamak..Zaten bizim icin istanbul icinde 6.vitesi bile görmek zor saniye başı bir trafik var..
Benim canım kardeşim o sesi ben hiçbir arabada duyamadım nasıl duydun bir sölermisin ?
Yok mehmet kardeşim yanlış duymuşsun yada bunu konuşanlar ağızdan dolma bilgiler ile yayın yapmışlar gayet güzel istediğin kadar salla ses gelmez
Ben aldığım gibi fulledim şu ana kadar hiç ses soluk yok merak ettim doğrusu nasıl bir ses oldugunu