Gönderen Konu: 2011 model aracını teslim alanlar  (Okunma sayısı 52179 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Mantıklı düşünsene?Aklın fikrin nerde?Yavaş.!
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
  • 1 kere teşekkür edildi
Ynt: 2011 model aracını teslim alanlar
« Yanıtla #200 : Ağustos 15, 2010, 19:05:40 »
Vala arkadaşım ben daha 100 km gecemedim malum rodaj muhabbeti. Ama bu hızlarda ruzgar sesi pek duymadım 100 km de.İlerleyen zamanlarda hızımı artırdıgımda bende bu rüzgar sesini dinleyecegim bakalım ozaman sana net cevap vere bılırım. Bu arada sizin arabanızda ilk kalkıltan sonra 2 vitese atmaya hazırlanırken arabadan bır metal sesı gelıyor sankı bır metal esnemesigibi tık veya buna benzer ses gelıyor sızde boyle bırşey duydunuzmu ?

Rodaj falan derken arabanızı da sağar alıştırmayın derim Hakan bey en azından bi 120 leri görmenizi tavsiye ederim devirli kullandıgınız sürece sıkıntı olmayacaktır eminim..
Hastanelerin de mağazalar gibi vitrinleri olsaydı, kazalar bu denli çok olmazdı...

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #200 : Ağustos 15, 2010, 19:05:40 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
« Yanıtla #201 : Ağustos 15, 2010, 19:14:41 »
Arabayı mümkün oldukca 2.500 ile 2.800 devir aralığında kullanıyorum ama malum şehir tarafiğinde 2.000 devir aralığında yada 1.800 devirin altındada kullandığı oluyor. Arabayı 100 ile 120 km arasında zaten kullanıyorum bu kullanımda bir anormallik varmı bilemiyorum sizin yorumlarınız nedir?
2011 Corolla D-4D Comfort Extra Gümüş Gri.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #202 : Ağustos 15, 2010, 20:24:10 »
arkadaşlar rodaj mı kaldı ALLAH askına şahine binmiyorsunuz ben arabayı aldım 120 ile eve geldim sonra ankara yolunda çok yüksek sürati gördü araba ama fazla kasmamak için aşmadım...
 Yönetim Edit: Türkiye sınırları içinde hız sınırları şehiriçi 50km/s, şehirlerarası 90km/s, otoyollarda 120km/s olarak belirlenmiştir. Lütfen trafik kurallarına uyalım
2010 Dizel Comfort Extra Beyaz...

Artık coca colaya,aside son..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris Sport
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 54000
  • Model Yılı: '11
  • 120 kere teşekkür etti
  • 222 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #203 : Ağustos 15, 2010, 21:02:04 »
arkadaşlar rodaj mı kaldı allah askına şahine binmiyorsunuz ben arabayı aldım 120 ile eve geldim sonra ankara yolunda 200 ü gördü araba ama fazla kasmamak için aşmadım...
Türkiye sınırları içinde hız sınırları şehiriçi 50km/s, şehirlerarası 90km/s, otoyollarda 120km/s olarak belirlenmiştir. Lütfen trafik kurallarına uyalım.
lütfen mesajınızı değiştirirmisiniz?
2011 Auris Sport
Atiker Nanofast, Eibach Pro-kit, Philips LumiLeds 5000k(farlar), Photon Xenon Effect 5000k(sisler), Cree Led 6000k (uzunlar), Amerikan Park(ayna ve sinyaller), Ayna Altı Kartalgöz Led, Ayakaltı Aydınlatma

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Mantıklı düşünsene?Aklın fikrin nerde?Yavaş.!
  • Kan Grubu: B+
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #204 : Ağustos 15, 2010, 21:35:41 »
Seçkinim sakin ol insan yeni aldığı arabasını gidip Rusyada mı deniyecek Allah aşkına bunlar ehliyeti olan ve kuralları bilen insanlar.. Sadece yeni aldığı arabasının ne kadar dayanıklı hangi hızda ne durumda oldugunu eminim ki boş ve müsait bir yolda denemiştir arkadasımız..Bunda bi sakınca oldugunu sanmıyorum tabiki sürekli o sürat ile gitmemek kaydıyla..
Hastanelerin de mağazalar gibi vitrinleri olsaydı, kazalar bu denli çok olmazdı...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris Sport
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 54000
  • Model Yılı: '11
  • 120 kere teşekkür etti
  • 222 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #205 : Ağustos 15, 2010, 21:49:59 »
abicim kurallar bu. deniyorsa bile yazması buraya yasak. eski moderatörler böyle yazıları yazanları banlıyomuş veya uzaklaştırma veriyorlarmış. bir uyarıyım dedim. belki forumdaki bi konudan dolayı banlanmalar veya uzaklaştırmalar başlayabilir.
2011 Auris Sport
Atiker Nanofast, Eibach Pro-kit, Philips LumiLeds 5000k(farlar), Photon Xenon Effect 5000k(sisler), Cree Led 6000k (uzunlar), Amerikan Park(ayna ve sinyaller), Ayna Altı Kartalgöz Led, Ayakaltı Aydınlatma

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • If it is not Boeing, I am not going... ;)
    • ToyotaClubTr Facebook Sayfası
  • Araç: Prius
  • Kilometre: 135000
  • Model Yılı: '10
  • 2 kere teşekkür etti
  • 18 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #206 : Ağustos 15, 2010, 22:15:30 »
Seçkinim sakin ol insan yeni aldığı arabasını gidip Rusyada mı deniyecek Allah aşkına bunlar ehliyeti olan ve kuralları bilen insanlar.. Sadece yeni aldığı arabasının ne kadar dayanıklı hangi hızda ne durumda oldugunu eminim ki boş ve müsait bir yolda denemiştir arkadasımız..Bunda bi sakınca oldugunu sanmıyorum tabiki sürekli o sürat ile gitmemek kaydıyla..
Taşkın Bey,
 Seçkin arkadaşımızın uyarısı yerinde bir uyarıdır. Teoman Bey yukarıda belirttiği üzere bu kadar yüksek süratleri Ankara Yolu'nda yani E-5'te, yani trafiğin en yoğun olduğu yolda denemiş. Sadece burada mesajla beyanı bile trafik cezası yemesi için yeterlidir.
 Kimseye bu kadar yüksek sürat yapmayın gibi ısrarlarda bulunacak değiliz, yapma etme diye de yalvaracak değiliz. Ancak bu tür yanlış davranışlara özendirici mesajların asla forumumuzda yeri olmadığı kesindir.
 Trafiğe daha çok yakın bir zaman önce çok değerli bir kardeşimizi kurban verdik forumumuzdan. Bir kurban daha vermeyi ne biz isteriz, eminim ki, ne de aileleri...
 Bu yüzden biraz daha sağduyulu olmanızı, sizin de Seçkin ve Seçkin gibi düşünen arkadaşlarımıza destek olmanızı rica edeceğim.
 İyi forumlar...

Toyota Prius 1.8 Premium Hybrid

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #207 : Ağustos 16, 2010, 18:30:24 »
arkadaşlar rodaj mı kaldı ALLAH askına şahine binmiyorsunuz ben arabayı aldım 120 ile eve geldim sonra ankara yolunda çok yüksek sürati gördü araba ama fazla kasmamak için aşmadım...
 Yönetim Edit: Türkiye sınırları içinde hız sınırları şehiriçi 50km/s, şehirlerarası 90km/s, otoyollarda 120km/s olarak belirlenmiştir. Lütfen trafik kurallarına uyalım
Evet şahin kullanmıyoruz ama malum taze motora birden yüklenmek kanımca ileriki zamanlar için iyi olmaz diye düşünüyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • ŞıpTronik
« Yanıtla #208 : Ağustos 16, 2010, 22:38:59 »
Evet şahin kullanmıyoruz ama malum taze motora birden yüklenmek kanımca ileriki zamanlar için iyi olmaz diye düşünüyorum.
Birden yüklenmeyin ama kısa sürelerle 100km/h üstünü görmekten bir zarar gelmeyeceğini düşünüyorum

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #209 : Ağustos 16, 2010, 22:51:09 »
Valla yarın uzun yola çıkıcam.Elimden geldiği kadar sıkıstırmak yok ama malum trafık neyı getırır gorucez , maksumum hız 90-95 km :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #210 : Ağustos 17, 2010, 20:44:56 »
Arkadaşlar bende aracımı cumartesı teslım aldım.iki kez çeşme yaptım 120 üzerine cıktım ama fazla degıl sabıt hızlada gıttım.Aracımı aldıgım yer motoru yormadan hızlanabılırsın dedı.
2011 COROLLA ELEGANT DİZEL M/M

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • ŞıpTronik
« Yanıtla #211 : Ağustos 18, 2010, 02:41:27 »
Arkadaşlar bende aracımı cumartesı teslım aldım.iki kez çeşme yaptım 120 üzerine cıktım ama fazla degıl sabıt hızlada gıttım.Aracımı aldıgım yer motoru yormadan hızlanabılırsın dedı.

Hayırlı olsun güle güle kullanın. Var mı gözünüze kulağınıza çarpan herhangi bir şey yeni aracınızda?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #212 : Ağustos 18, 2010, 02:49:08 »
Vay be bakmayı unutmuştum konuya ne hale gelmiş :) bi daha yazmam süratleri.Evet hız felaket ama ara sıra kaçamaklar oluyor...Ayrıca basın expres ten e6 ya çıkmıştım yolda ne hikmetsae kalabalık değildi sol şeride geçip gitmiştim.Ayrıca ben ankaraya giderken sadece körfez izmit tarafı yoğum olur.Gerede ve sonrası gayet boştur yol.Neyse kurallara uyalım, uymayanları da ben gibi uyaralım!
2010 Dizel Comfort Extra Beyaz...

Artık coca colaya,aside son..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: 0+
« Yanıtla #213 : Ağustos 18, 2010, 11:50:35 »
Arabamı alalı 10 gün oldu. Yanlız yolda giderken sol ön taraftan bir rüzgar sesi geliyor gibi. Sanki boş bir bardağa üflermiş gibi. 30-40 km süratte başlıyor ses ve araç durunca geçiyor. Boş viteste de gidersem yine ses geliyor. Çok rahatsız edici değil ama yinede taktıntı yaptı bende. Servise gittim, turbo sesi dediler.  2011 makyajlı kasalarda torku artırmak için turboyu elektrikli yaptılar bunun için ses geliyor dedi servisteki usta. Ama ben de hala bir tereddüt var sesle alakalı. Lifte de kaldırıp baktılar arabayı ancak bir şey bulamadılar. Toyotasında böyle bir ses alan var mı acaba?
2011 Corolla Elegant, d4d, Kar Beyazı, İçi Bej

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #214 : Ağustos 18, 2010, 12:58:13 »
Ali bey aracımda şimdiye kadar bır sıkıntı olmadı ama ufak tefek sesler var 1000 km bakımına gelınce bakarız dedıler.mesela gerı vıtese tekıp bıraz gerı gıdıp ılerı yapınca aracın altında cok hafıf tak diye bır ses gelıyor.ruzgar sesı bende yok.kasıslı yolda dıkız aynasında hafıf zırıltı sesı var.
2011 COROLLA ELEGANT DİZEL M/M

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • just do it
  • Araç: Camry
  • Kilometre: 225000
  • Model Yılı: '06
  • 351 kere teşekkür etti
  • 565 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #215 : Ağustos 18, 2010, 14:29:44 »
yeniden merhaba arkadaşlar
nihayet corolla elegant at vsc+xenon geldi.İlk sürüşümü yaptım.Daha önce hiç ototik araç kullannamıştım alışmam biraz zaman alcak  :)))))
çalıştırıken yada stop ederken anahtar aramam çok komik oluyor....
Şimdi Bzı sorularım vr bilen varsa lutfen cevaplasın.

araç belli bir km hıza erişince tüm kapılar otomatk kilitlensin.
aracı stop edince yada aracı terk edince acık camlar kapansın.
araç stop halinde iken mediya system çalışsın (sanırım elektriği kontaga bağlamışlar )bu orjinalmi değil mi ?
araç stop edince aynalar kendiliğindne kapansın

bu özellikler varmıdır?
resim çektim ancak yazıkkı buraya yüklemeyi beceremedim yarın boş vakitte yine denerim
Akıl ile sabrı birleştir ve zekan ile konuş...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #216 : Ağustos 18, 2010, 21:30:30 »
yeniden merhaba arkadaşlar
nihayet corolla elegant at vsc+xenon geldi.İlk sürüşümü yaptım.Daha önce hiç ototik araç kullannamıştım alışmam biraz zaman alcak  :)))))
çalıştırıken yada stop ederken anahtar aramam çok komik oluyor....
Şimdi Bzı sorularım vr bilen varsa lutfen cevaplasın.

araç belli bir km hıza erişince tüm kapılar otomatk kilitlensin.
aracı stop edince yada aracı terk edince acık camlar kapansın.
araç stop halinde iken mediya system çalışsın (sanırım elektriği kontaga bağlamışlar )bu orjinalmi değil mi ?
araç stop edince aynalar kendiliğindne kapansın

bu özellikler varmıdır?
resim çektim ancak yazıkkı buraya yüklemeyi beceremedim yarın boş vakitte yine denerim

hayırlı uğurlu olsun. ben de aynısından 400 kmde var:) sadece araç stop edince media çalışsın istiyorsanız ayağınızı frene basmadan iki kere kontağa basın.

diğer sorularınızın cevabını ben de merak ediyorum:) aslında bir de araçlarda gizli menüler var mı, onu merak ediyorum. ama kimseden cevap gelmedi...
2011 Corolla Elegant VSC+Xenon Otomatik

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • ŞıpTronik
« Yanıtla #217 : Ağustos 18, 2010, 23:16:39 »
Arabamı alalı 10 gün oldu. Yanlız yolda giderken sol ön taraftan bir rüzgar sesi geliyor gibi. Sanki boş bir bardağa üflermiş gibi. 30-40 km süratte başlıyor ses ve araç durunca geçiyor. Boş viteste de gidersem yine ses geliyor. Çok rahatsız edici değil ama yinede taktıntı yaptı bende. Servise gittim, turbo sesi dediler.  2011 makyajlı kasalarda torku artırmak için turboyu elektrikli yaptılar bunun için ses geliyor dedi servisteki usta. Ama ben de hala bir tereddüt var sesle alakalı. Lifte de kaldırıp baktılar arabayı ancak bir şey bulamadılar. Toyotasında böyle bir ses alan var mı acaba?

Rüzgar sesi benim de kafama takıldı ama benimki 100'den sonra başlıyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #218 : Ağustos 18, 2010, 23:41:03 »
Rüzügar sesi bende de var maalesef.
Benim Hocam Toyota gibi adam!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • ŞıpTronik
« Yanıtla #219 : Ağustos 19, 2010, 01:06:15 »
bu rüzgar sesi konusunda bir gelişme olursa bilgilendirelim lütfen. Zira ben servisi bu konuda elimden geldiği kadar sıkıştıracağım.