0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Vala arkadaşım ben daha 100 km gecemedim malum rodaj muhabbeti. Ama bu hızlarda ruzgar sesi pek duymadım 100 km de.İlerleyen zamanlarda hızımı artırdıgımda bende bu rüzgar sesini dinleyecegim bakalım ozaman sana net cevap vere bılırım. Bu arada sizin arabanızda ilk kalkıltan sonra 2 vitese atmaya hazırlanırken arabadan bır metal sesı gelıyor sankı bır metal esnemesigibi tık veya buna benzer ses gelıyor sızde boyle bırşey duydunuzmu ?
arkadaşlar rodaj mı kaldı allah askına şahine binmiyorsunuz ben arabayı aldım 120 ile eve geldim sonra ankara yolunda 200 ü gördü araba ama fazla kasmamak için aşmadım...
Seçkinim sakin ol insan yeni aldığı arabasını gidip Rusyada mı deniyecek Allah aşkına bunlar ehliyeti olan ve kuralları bilen insanlar.. Sadece yeni aldığı arabasının ne kadar dayanıklı hangi hızda ne durumda oldugunu eminim ki boş ve müsait bir yolda denemiştir arkadasımız..Bunda bi sakınca oldugunu sanmıyorum tabiki sürekli o sürat ile gitmemek kaydıyla..
arkadaşlar rodaj mı kaldı ALLAH askına şahine binmiyorsunuz ben arabayı aldım 120 ile eve geldim sonra ankara yolunda çok yüksek sürati gördü araba ama fazla kasmamak için aşmadım... Yönetim Edit: Türkiye sınırları içinde hız sınırları şehiriçi 50km/s, şehirlerarası 90km/s, otoyollarda 120km/s olarak belirlenmiştir. Lütfen trafik kurallarına uyalım
Evet şahin kullanmıyoruz ama malum taze motora birden yüklenmek kanımca ileriki zamanlar için iyi olmaz diye düşünüyorum.
Arkadaşlar bende aracımı cumartesı teslım aldım.iki kez çeşme yaptım 120 üzerine cıktım ama fazla degıl sabıt hızlada gıttım.Aracımı aldıgım yer motoru yormadan hızlanabılırsın dedı.
yeniden merhaba arkadaşlar nihayet corolla elegant at vsc+xenon geldi.İlk sürüşümü yaptım.Daha önce hiç ototik araç kullannamıştım alışmam biraz zaman alcak ))))çalıştırıken yada stop ederken anahtar aramam çok komik oluyor....Şimdi Bzı sorularım vr bilen varsa lutfen cevaplasın.araç belli bir km hıza erişince tüm kapılar otomatk kilitlensin.aracı stop edince yada aracı terk edince acık camlar kapansın. araç stop halinde iken mediya system çalışsın (sanırım elektriği kontaga bağlamışlar )bu orjinalmi değil mi ?araç stop edince aynalar kendiliğindne kapansınbu özellikler varmıdır? resim çektim ancak yazıkkı buraya yüklemeyi beceremedim yarın boş vakitte yine denerim
Arabamı alalı 10 gün oldu. Yanlız yolda giderken sol ön taraftan bir rüzgar sesi geliyor gibi. Sanki boş bir bardağa üflermiş gibi. 30-40 km süratte başlıyor ses ve araç durunca geçiyor. Boş viteste de gidersem yine ses geliyor. Çok rahatsız edici değil ama yinede taktıntı yaptı bende. Servise gittim, turbo sesi dediler. 2011 makyajlı kasalarda torku artırmak için turboyu elektrikli yaptılar bunun için ses geliyor dedi servisteki usta. Ama ben de hala bir tereddüt var sesle alakalı. Lifte de kaldırıp baktılar arabayı ancak bir şey bulamadılar. Toyotasında böyle bir ses alan var mı acaba?