0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Depoyu fulleyince çalkalanma sesi geliyor. Merak edenler için bilgi olsun.
2011 Yaris 1.4 Terra Sport M/M aracımı dün aldım.Satış temsilcisine multimode ile ilgili şikayetleri sorduğumda eski modellerde bu sorunun olduğu ama yeni modellerde şanzımana 6 ileri ekleyerek sorunların giderildiğini söyledi.Dün 3-4 saat kullandım, çok dik yokuşlarda arada bir çok hafif boğulmalar olabiliyor ama bunun dışında bir sorun var gibi gelmedi, vites geçişleri çok az da olsa hissediliyor otomatik modda ama bu kaçınılmaz sanırım ve beni çok rahatsız etmedi.Çok dur-kalklı ve yoğun trafikte manuel kullanmak, otomatik kullanılıyorsa uzun süreli duraklamalarda N konumuna almak da şanzımanın ve motorun ömrünü uzatıyormuş farklı yerlerden okuduğum kadarıyla....
Merhaba, bugün aracımı 1000 km bakımına götürdüm, zaten bir sıkıntım yoktu, 1 saate teslim ettiler. bence frenler oldukça kötü bu arada, arabanın en kötü yanı bu... ama alışmak gerektiğini, herhangi bir sıkıntı olmadığını söylediler. yine de kontrol ettirdim. bir sıkıntı görememişler, fakat artık basınca öten frenlerim var:) "civvvv" diye inceden gelen bir fren sesim var artık:)
Babamın 2001 Corollasının ABS'siz freni,benim 2011 Corllla ABS,ESP'li freninden daha çok güven veriyor..
meraba arkadaslar. ben aranıza yeni katıldım. 2011 corolla d4d comfort extra siyah aldım. arabadan genel olarak memnunum. ama bu tıkırtı ve gıcırtılar moralimi çok bozuyor. daha 1200 km'deyim ama sağ ve sol klima pencerelerinin parlak tutacak yerleri gevşek ve çok fazla tıkırtı sesi veriyolar. hemen kafamın yanındaki emniyet kemerinin çıktığı yerden bozuk yollarda ses geliyor. artık düz asfalt olmayan yollara giresim gelmiyo. 1000 bakımında servise hepsini anlattım. adamlar sıkıştırdık artık ses gelmez dediler. aldım hemen bozuk yola girdim ses geliyo mu diye. aynı ses devam ediyo. servise de acayip moralim bozuldu.hiç sallamadılar anlıycağınız beni. ben corollayı sadece sorunsuzluk için aldım. hemen aldığım hafta böyle sorunlar çıkınca moralim bozuldu. aynı sorunlarla karşılaşan ve çözen arkadaşlar var mı. benim aklıma tutacakların görünmeyen arka kısımlarını japon yapıştırıcısı ile sabitlemek geldi ama bilmiyorum. daha kötü mü olur diye korkuyorum. yardımcı olursanız sevinirim. herkese hayırlı sürüşler..