0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar kritik bir soru?2010 ve 2011 makyajlı Corolla da direksiyonun sabit durması sorunu sizde de var mı?Benim araba sanki hafiften sapar gibi.Direksiyon durmuyor sanki sabit şekilde..
arkadaşlar birde servis bana boya korumayı hediye edeceğini söyledi ama bu konuda dikkat etmem gereken bir durum söz konusumu,yani bunun iyisi kötüsü varmı koruma yapalım derken kötü kimyasallar la daha vahim bir hal alabilir mi;son olarak birde camlara filim düşünüyorum ama nacizane fikirlerinize ihtiyacım var ne marka tercih etmeliyim yada en uygun nasıl yaptırabilirim.nelere dikkat etmem gerekiyor bu arada arabayı siyah tercih ettim ama yolda beyazlarını gördükçe içim gidiyor sanki çok daha asil ve dikkat çekici duruyor.istanbul avcılardayım bu filim konusun da önerebileceğiniz yer varmıdır
merhaba lar arkadaşlar ) ahmet bey uyarınız için çok tşkr eder ve bu husustaki dikkatsizliğim için hepinizden ayrı ayrı özür dilerim.bu mesajları genelde iş yerinden attığım için ve beraberinde ilk kez böyle bir forma üye olduğum için acemiliğime vermenizi rica edecem.isim konusuna gelince benimde hoşuma gitmesede malesef ki adım da soy adımda aynı...
arkadaşlar bu corolla nezaman kasa değiştirir acaba,yakın zamanda olmaz umarım bu konuda bilgisi yada bir kaç ay daha beklersem arabanın motorunda yada iç dizaynında bir değişiklik olurmu çünkü bekleyebilirim de.bugün bir arkadaşım eşinin arabasını bir süre kullanabileceğimi söyledide siz ce böyle bir değişiklik olur mu acaba çünkü toyotanın yeni bir motora geçtiğini duydum da tabi sadece duyum