Gönderen Konu: 2011 model aracını teslim alanlar  (Okunma sayısı 52172 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • ŞıpTronik
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
Ynt: 2011 model aracını teslim alanlar
« Yanıtla #140 : Ağustos 08, 2010, 01:21:37 »
Arkadaşlar kritik bir soru?
2010 ve 2011 makyajlı Corolla da direksiyonun sabit durması sorunu sizde de var mı?
Benim araba sanki hafiften sapar gibi.Direksiyon durmuyor sanki sabit şekilde..

Böyle bir sorun yok bende.

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #140 : Ağustos 08, 2010, 01:21:37 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • ŞıpTronik
« Yanıtla #141 : Ağustos 08, 2010, 01:26:21 »
arkadaşlar birde servis bana boya korumayı hediye edeceğini söyledi ama bu konuda dikkat etmem gereken bir durum söz konusumu,yani bunun iyisi kötüsü varmı koruma yapalım derken kötü kimyasallar la daha vahim bir hal alabilir mi;son olarak birde camlara filim düşünüyorum ama nacizane fikirlerinize ihtiyacım var ne marka tercih etmeliyim yada en uygun nasıl yaptırabilirim.nelere dikkat etmem gerekiyor bu arada arabayı siyah tercih ettim ama yolda beyazlarını gördükçe içim gidiyor sanki çok daha asil ve dikkat çekici duruyor.istanbul avcılardayım bu filim konusun da önerebileceğiniz yer varmıdır

Avcılar Sonkardan alıyorsunuz galiba aracı. Bende oradan 2. corollamı aldım. Bana araca boya koruma yapıldı dediler, ziebarta götürdüm yapılmamış dediler. Ben de zaten öyle tahmin ediyorum. O yüzden ısrarla kontrol edin.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: A-
« Yanıtla #142 : Ağustos 08, 2010, 10:32:04 »
merhaba  lar arkadaşlar :)) ahmet bey uyarınız için çok tşkr eder ve bu husustaki dikkatsizliğim için hepinizden ayrı ayrı özür dilerim.bu mesajları genelde iş yerinden attığım için ve beraberinde ilk kez böyle bir forma üye olduğum için acemiliğime vermenizi rica edecem.isim konusuna gelince benimde hoşuma gitmesede malesef ki adım da soy adımda aynı...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #143 : Ağustos 08, 2010, 10:36:49 »
zaten bende öyle tahmin ediyorum,çünkü benim otomobilden anlamadığımıda fark etmişler dir.ama bakarsınız p.tesi arar iptal edebilirim arabayı.benzinli olması biraz ürkütmeye başladı beni ev halkının şuraya gideriz buraya gideriz fısıltıları başladı bile okadar benzinin açıkcası bütçemi sarsması korkut maya başladı beni.heralde bu konuda bayi problem çıkarmaz yani kaporamı falan geri alabilirim sanırım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Mantıklı düşünsene?Aklın fikrin nerde?Yavaş.!
  • Kan Grubu: B+
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #144 : Ağustos 08, 2010, 10:40:51 »
Dizel düşünmüyormusunuz?
Hastanelerin de mağazalar gibi vitrinleri olsaydı, kazalar bu denli çok olmazdı...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #145 : Ağustos 08, 2010, 11:41:54 »
aslında zaten dizel istiyordum ama elagansın dizeli 49 milyar arada 7 milyar gibi bir fark var ve oda benim şuan ki bütçemi çok aşıyor çün kü zaten aldığım araçta bile kendimi oldukça zorlamış durumdayım.forda baktım oda kasa değiştirecek diye vazgeçtim jetta geldi aklıma oda kasa değiştiriyormuş ve acilen de araba almam gerekiyor biraz çözümsüzlük ten kaynak lı benzinliye yöneldim bir de toyotanın 90bg olması ürkütüyor beni.aklıma başka markada gelmedi güvenebileceğim

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #146 : Ağustos 08, 2010, 11:44:27 »
Bence şu anlık benzinli toyotaya karar verin belki bütcenizi aşmayadabilir ama aşarsada sonuçta sık kullanıp kullanmamak sizin elinizde..Daha sonra dizele geçebilirsiniz buda fazla bi zarara uğramanıza neden olmaz hemen hemen durumları dengelemiş olur..?
Hastanelerin de mağazalar gibi vitrinleri olsaydı, kazalar bu denli çok olmazdı...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #147 : Ağustos 08, 2010, 15:53:37 »
merhaba lar arkadaşlar :)) ahmet bey uyarınız için çok tşkr eder ve bu husustaki dikkatsizliğim için hepinizden ayrı ayrı özür dilerim.bu mesajları genelde iş yerinden attığım için ve beraberinde ilk kez böyle bir forma üye olduğum için acemiliğime vermenizi rica edecem.isim konusuna gelince benimde hoşuma gitmesede malesef ki adım da soy adımda aynı...

Est Ozkan ben ozur dilemenize gerek yok anlayisla karsilamaniz bizim icin herseyden onemlidir....
Size zorluk cikariyordur sanirim ama disardan hos duruyor isim soyisim benzerligi pardon ayniligi mi demeliyim ilginc bir cumle oldu :)  Ben cumlede bile zorlandim sizi anlayabiliyorum :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #148 : Ağustos 08, 2010, 16:34:54 »
arkadaşlar bu corolla nezaman kasa değiştirir acaba,yakın zamanda olmaz umarım bu konuda bilgisi yada bir kaç ay daha beklersem arabanın motorunda yada iç dizaynında bir değişiklik olurmu çünkü bekleyebilirim de.bugün bir arkadaşım eşinin arabasını bir süre kullanabileceğimi söyledide siz ce böyle bir değişiklik olur mu acaba çünkü toyotanın yeni bir motora geçtiğini duydum da tabi sadece duyum

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #149 : Ağustos 08, 2010, 17:00:17 »
Özkan bey uzun bi süre Corolla'nın makyajı bu olacaktır eminim..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #150 : Ağustos 08, 2010, 18:34:44 »
arkadaşlar bu corolla nezaman kasa değiştirir acaba,yakın zamanda olmaz umarım bu konuda bilgisi yada bir kaç ay daha beklersem arabanın motorunda yada iç dizaynında bir değişiklik olurmu çünkü bekleyebilirim de.bugün bir arkadaşım eşinin arabasını bir süre kullanabileceğimi söyledide siz ce böyle bir değişiklik olur mu acaba çünkü toyotanın yeni bir motora geçtiğini duydum da tabi sadece duyum

Özkan bey anlayışınız için teşekkür etmiştim ancak henüz tanışma mesajınızı göremedik malesef en müsait zamanınızda 45saniyenizi ayırarak tanışma bölümüne bir başlık açarsanız seviniriz...

Hayır daha tanışmadan aktif toyotacı oldunuz :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #151 : Ağustos 08, 2010, 21:44:10 »
Özkan Bey, bana gerçek soyadınızı özel mesaj ile bildirebilir misiniz, gerekli düzeltmeyi yapayım :)
Folgsamkeit macht frei...

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #152 : Ağustos 08, 2010, 21:46:36 »
hakkı bey yardımcı olurmusunuz lutfen bana

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #153 : Ağustos 08, 2010, 23:30:08 »
merhaba  lar ali bey bana bir cevabınız da alacağım araçta vsc ve esp olacağını söylemişsiniz ama internetten baktığımda teknik donanımda vsc görünmüyor ben manuel vites aldım oysaki corollanın sitesinde bunun otomotik viteste mevcut olduğu görünüyor hoş dediğiniz şeyin tam olarak yani vsc nin ne olduğunu da bilmiyorum ama acaba benmi yanlış bakıyorum çok önemli bir ayrıntıysa gerekirse otomotik vites olanından alayım

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • ŞıpTronik
« Yanıtla #154 : Ağustos 09, 2010, 00:15:06 »
ESP genel bir terim olup bu terimin Toyota'daki karşılığı VSC'dir. Daha detaylı bilgi almak için: http://www.google.com.tr/#hl=tr&source=hp&q=esp+nedir&aq=f&aqi=g5&aql=&oq=&gs_rfai=&fp=f1e9c1631f8faa68

Makyajlı Corolla'da Elegant ve Comfort Extra donanımların hepsinde VSC standarttır. (Düz, otomatik, benzinli, dizel)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
« Yanıtla #155 : Ağustos 09, 2010, 00:26:04 »
sayın toyota kullanıcısı arkadaşlar,

2011 modelini teslim alanlara ufak bazı sorularım olacak yanıtlayabilirlerse hem herkes bilgilenir hem de hayır duası alırsınız :)

1.) 1.4 Dizel MMT Comfort Extra modelinde USB bağlantısından ipod bağlanabiliyor mu yoksa başka tip cihazlar için mi?
2.) Özellikle eski versiyonlarda MMT'nin problemli olduğu yazılmıştı. Bu versiyonda bu arızalar giderilmiş mi sizce? Yani yokuşta çekmeme, balata sıyırma gibi?

Teşekkür ederim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • ŞıpTronik
« Yanıtla #156 : Ağustos 09, 2010, 00:42:16 »
1) IPOD bağlanabiliyor
2) Balata sıyırma gibi bir sorun yaşamadım ama bazen kalkışlarda nazlanıyor gibi. Henüz tam araca alışmadığım için yanlış bir yorum yapmak istemiyorum. Daha önceki aracım benzinli corolla idi bu yüzden yorumlarım biraz yanıltıcı olabilir.

Şu an 500km'deyim 1000km bakımından sonra izlenimlerimi paylaşmayı düşünüyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2011 corolla d-4d mmt
« Yanıtla #157 : Ağustos 09, 2010, 01:29:23 »
ipad bağlanabiliyor daha öncede dizel kullandğm için benzliden dizele geçen arkadaşlar gbi garipseme yaşamadım kalkışı 1.4 dizel otomatik araba için normal devir artıkça gidişde benizli gbi sessiz çalşmasıda çok iyi örneğin focusları bilen bilir transit gbi çalışıyor şuan 230kmdeym genel olarak eksi bişey yazmadm hanesine çevrede ilk görenlern bakışlarıda artı cabası ;)
2011 toyota corolla comfort extra mmt 1.4 d-4d 90hp beyaz içi bej  & 2005 renault kangoo comfort 1.5dci 70hp

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #158 : Ağustos 09, 2010, 11:40:13 »
Nihayet yeni avensis'imi bugün alıyorum bayiden....fotolarla geri döneceğim arkadaşlar... :)
Emre ERDEM

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #159 : Ağustos 09, 2010, 12:27:08 »
Arac takı 2. vıtese atıncaya kadar sıkıntı yasıyorsunuz o da 90 bg olması dolayısıyla. Anca ondan sonra gıdısı gercekten oldukca ıyı...