Gönderen Konu: 2011 model aracını teslim alanlar  (Okunma sayısı 52571 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2011 corolla d-4d mmt
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
Ynt: 2011 model aracını teslim alanlar
« Yanıtla #100 : Ağustos 06, 2010, 15:21:50 »
buarada ali beyden ve ibarahim beyden detaylı fotoları beklyrz
2011 toyota corolla comfort extra mmt 1.4 d-4d 90hp beyaz içi bej  & 2005 renault kangoo comfort 1.5dci 70hp

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #100 : Ağustos 06, 2010, 15:21:50 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • ŞıpTronik
« Yanıtla #101 : Ağustos 06, 2010, 15:43:09 »
buarada ali beyden ve ibarahim beyden detaylı fotoları beklyrz

http://www.toyotaclubtr.com/mekanik-sohbet/ziebart-diamond-gloss-boya-koruma-ve-ic-koruma/ bu konuda paylaştım bir kaç foto :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2011 corolla d-4d mmt
« Yanıtla #102 : Ağustos 06, 2010, 16:32:23 »
teşekkürler ali bey
2011 toyota corolla comfort extra mmt 1.4 d-4d 90hp beyaz içi bej  & 2005 renault kangoo comfort 1.5dci 70hp

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #103 : Ağustos 06, 2010, 16:33:46 »
Bıze aracı alırken hıc ama hıc gostermedıler.. Kıtapcıgı okudum bıraz ancak dedıgım gıbı karısık geldı bana....Benzın konusudna ben hep dızel kullandım yaklasık 15 sene...Bendeki transporterın daha atak daha ıyı hızlandıgını dusunuorum, kı tabıkı guc motor tork beygır olarak herturlu daha ustun t6 ancak yınede bır taksıının ...Neyse alısınca duselır sanırım. Sonuc olarak arac cok gusel...

Ya arkadaşım anlayamıyorum seni. Nasıl 2.0 tdı dizeli 1.4 d-4d kıyaslıyorsun valla seni anlayamadım. Araba alırken arabayı incelemedinmi koçaman merak ?  :o
2011 Corolla D-4D Comfort Extra Gümüş Gri.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #104 : Ağustos 06, 2010, 16:44:19 »
Araclarını teslim alan arkadaşlar. Araba hakkında bilgilrinizi,yorumlarınızı paylaşırsanız bizi mutlu edersiniz. Tabiki mantıklı yorumlarla; Tutupta 2.0 dizellerle kıyaslayarak deyil.  ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
« Yanıtla #105 : Ağustos 06, 2010, 16:49:14 »
arkadaşlar az önce arabamı geçici plakayla teslim aldım yeni resimlerini en kısa sürede yükleyeceğim inşallah bayideki resimleri
 http://www.toyotaclubtr.com/mekanik-sohbet/2011-model-aracini-teslim-alanlar/60/
ilk izlenimler otomatik hondadan sonra biraz ağır geldi ama 2000 devirden sonra hızlanması çok güzel birazdaha kullandıktan sonra detaylı bilgiler verebilirim darısı alamayan arkadaşların başına
TOPRAĞIMIZIN ÜZERİNDE ŞEREFSİZ YAŞAMAKTANSA,TOPRAĞIN ALTINDA YATMAYI ŞEREF SAYARIZ....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #106 : Ağustos 06, 2010, 16:57:24 »
ben de az önce bayiyle görüş..bostancı trafik şubesinde kavga çıkmış..diğer yerlerde de işler karışıkmış...bizim araç haftay kaldı sanırım :(
Emre ERDEM

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #107 : Ağustos 06, 2010, 17:01:26 »
 Malesef benım aracımda engec çarşamba teslim edilecek. :wacko: İzmirden araba alıp plakası 05 olsun dersen böyle olur işteh  :D Ama beklemek yınede heycanı arttırıyor sürekli.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #108 : Ağustos 06, 2010, 17:08:26 »
o heyecan adamı kudurtuyor zaten gece vardiyasında çalışmama rağmen dün 3 saat bugün 3 saat uykuyla duruyorum gece gene gidicez zaten havalar sıcak yatılmıyor.birde yeni oyuncağına kavuşmayı bekleyen çocuklar gibi heyecan eklenince insanın aklına uyku gelmiyor :)
birde plakayı taktımmı işlem tamam yalnız bişey dikkatimi çekti teyp ekranı sanki buğulu gibi duruyor söyledim güneşten dolayı öyle gözüküyor dediler bakalım gölgede nasıl olucak yoksa başlarını ağrıtıcam
TOPRAĞIMIZIN ÜZERİNDE ŞEREFSİZ YAŞAMAKTANSA,TOPRAĞIN ALTINDA YATMAYI ŞEREF SAYARIZ....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #109 : Ağustos 06, 2010, 17:40:46 »
Ya arkadaşım anlayamıyorum seni. Nasıl 2.0 tdı dizeli 1.4 d-4d kıyaslıyorsun valla seni anlayamadım. Araba alırken arabayı incelemedinmi koçaman merak ?  :o
COROLLANIN 150 BG GUCU OLANI VARDA BIZMI ALMADIK ARKADAIM...NETICE OLARAK YILLARDIR KULLANDIGIM TRANSPORTERDAN SONRA TAKSININ BAYA AGIR OLDUGUNU BILDIRDIM...SEN COK INCELEMISSIN ANCAK FAZLA MERAK BASA BELADIR...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: A-
« Yanıtla #110 : Ağustos 06, 2010, 17:45:36 »
selam  arkadaşlar bu hafta içerisinde bende  makyajlı kasa  1,6elagans  siparişi verdim.umarım pişman olmam,yaklaşık bir aydır focus dizel,civic ve şu yeni gelecek jetta konusun da gidip gidip geldim en sonunda ansızın hiç aklımda olmayan corollaya karar verdim.benzinli olması beni biraz korkutuyor o yüzden bu konuda tecrübelerinizden yararlanmak isterim.birde42,750 fiyat verdiler sizce nasıl.avcılar sonkardan aldım.sanırım avcılar sonkardan alan bir arkadaş daha var aldığınız fiyatı yazarsanız sevinirim.yada herhangi bir hediyeleri veya ekstaraları oldumu

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #111 : Ağustos 06, 2010, 17:56:11 »
COROLLANIN 150 BG GUCU OLANI VARDA BIZMI ALMADIK ARKADAIM...NETICE OLARAK YILLARDIR KULLANDIGIM TRANSPORTERDAN SONRA TAKSININ BAYA AGIR OLDUGUNU BILDIRDIM...SEN COK INCELEMISSIN ANCAK FAZLA MERAK BASA BELADIR...
Ee arkadaşım 150 bg olanı yoktu da neden aldın kii arabayı alırken test sürüşüne çıkmadınmı ayrıca arabayı focus dizeli yada renaultun motoruyla karşılaştırsan anlarım 2.0 tdı boyle dıyıp bu arabanın motorunu onla kıyaslar gıbı olursan sıze bu cevabıda yazarlar arkadaşım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #112 : Ağustos 06, 2010, 18:01:22 »
Bu arada sayın  İbrahım Aydınol bilgilerinizi eksıksız olarak doldurursanız ıyı olur , forum kuralları boyledır bılgınız olsun.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #113 : Ağustos 06, 2010, 18:06:25 »
Artı forumda büyük harflerle yazı yazmak yasaktır. Buda forum kuralarındandır bilginize.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • ŞıpTronik
« Yanıtla #114 : Ağustos 06, 2010, 19:15:54 »
selam arkadaşlar bu hafta içerisinde bende  makyajlı kasa  1,6elagans  siparişi verdim.umarım pişman olmam,yaklaşık bir aydır focus dizel,civic ve şu yeni gelecek jetta konusun da gidip gidip geldim en sonunda ansızın hiç aklımda olmayan corollaya karar verdim.benzinli olması beni biraz korkutuyor o yüzden bu konuda tecrübelerinizden yararlanmak isterim.birde42,750 fiyat verdiler sizce nasıl.avcılar sonkardan aldım.sanırım avcılar sonkardan alan bir arkadaş daha var aldığınız fiyatı yazarsanız sevinirim.yada herhangi bir hediyeleri veya ekstaraları oldumu

ben de avcılar sonkardan aldım ama benim aracım dizel. Artı ben önceki 2009 corolla ls/at'mi takasa bırakmıştım. bu nedenle bizim hesaplar biraz karışık

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • ŞıpTronik
« Yanıtla #115 : Ağustos 06, 2010, 19:19:42 »
o heyecan adamı kudurtuyor zaten gece vardiyasında çalışmama rağmen dün 3 saat bugün 3 saat uykuyla duruyorum gece gene gidicez zaten havalar sıcak yatılmıyor.birde yeni oyuncağına kavuşmayı bekleyen çocuklar gibi heyecan eklenince insanın aklına uyku gelmiyor :)
birde plakayı taktımmı işlem tamam yalnız bişey dikkatimi çekti teyp ekranı sanki buğulu gibi duruyor söyledim güneşten dolayı öyle gözüküyor dediler bakalım gölgede nasıl olucak yoksa başlarını ağrıtıcam

Hasan bey corolla teypleri öyle ne yazık ki, güneşi görünce buğulu gibi duruyor. Ama gölgede sorun yok

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: 0+
« Yanıtla #116 : Ağustos 06, 2010, 20:04:11 »
arkadaşlar, yarın 14:00de teslim edeceklermiş, aradılar sonunda... bu gece geçmez artık:)
2011 Corolla Elegant VSC+Xenon Otomatik

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #117 : Ağustos 06, 2010, 21:50:50 »
tek sorun o olsun canım ona razıyım.Birde 3 sene otomatik kullanınca manuel biraz farklı geldi karizmayı çizdiricez biraz ...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Mantıklı düşünsene?Aklın fikrin nerde?Yavaş.!
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #118 : Ağustos 06, 2010, 23:06:22 »
Transportr ve corolla ne alaka anlamadım yani :) Ben hala arabamı alamadım yok sistem cökmus yok öle olmus o dağta kurt olmus cenazesi kalkcakmıs dereye düşmüş su almış yürümüş vs. canımı cok sıktılar bugun bende fırcaladım biraz :@
Hastanelerin de mağazalar gibi vitrinleri olsaydı, kazalar bu denli çok olmazdı...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • ŞıpTronik
« Yanıtla #119 : Ağustos 06, 2010, 23:41:14 »
Transportr ve corolla ne alaka anlamadım yani :) Ben hala arabamı alamadım yok sistem cökmus yok öle olmus o dağta kurt olmus cenazesi kalkcakmıs dereye düşmüş su almış yürümüş vs. canımı cok sıktılar bugun bende fırcaladım biraz :@

Sıkma canını Taşkın kardeş, elbet kavuşacaksınız :)