0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
buarada ali beyden ve ibarahim beyden detaylı fotoları beklyrz
Bıze aracı alırken hıc ama hıc gostermedıler.. Kıtapcıgı okudum bıraz ancak dedıgım gıbı karısık geldı bana....Benzın konusudna ben hep dızel kullandım yaklasık 15 sene...Bendeki transporterın daha atak daha ıyı hızlandıgını dusunuorum, kı tabıkı guc motor tork beygır olarak herturlu daha ustun t6 ancak yınede bır taksıının ...Neyse alısınca duselır sanırım. Sonuc olarak arac cok gusel...
Ya arkadaşım anlayamıyorum seni. Nasıl 2.0 tdı dizeli 1.4 d-4d kıyaslıyorsun valla seni anlayamadım. Araba alırken arabayı incelemedinmi koçaman merak ?
COROLLANIN 150 BG GUCU OLANI VARDA BIZMI ALMADIK ARKADAIM...NETICE OLARAK YILLARDIR KULLANDIGIM TRANSPORTERDAN SONRA TAKSININ BAYA AGIR OLDUGUNU BILDIRDIM...SEN COK INCELEMISSIN ANCAK FAZLA MERAK BASA BELADIR...
selam arkadaşlar bu hafta içerisinde bende makyajlı kasa 1,6elagans siparişi verdim.umarım pişman olmam,yaklaşık bir aydır focus dizel,civic ve şu yeni gelecek jetta konusun da gidip gidip geldim en sonunda ansızın hiç aklımda olmayan corollaya karar verdim.benzinli olması beni biraz korkutuyor o yüzden bu konuda tecrübelerinizden yararlanmak isterim.birde42,750 fiyat verdiler sizce nasıl.avcılar sonkardan aldım.sanırım avcılar sonkardan alan bir arkadaş daha var aldığınız fiyatı yazarsanız sevinirim.yada herhangi bir hediyeleri veya ekstaraları oldumu
o heyecan adamı kudurtuyor zaten gece vardiyasında çalışmama rağmen dün 3 saat bugün 3 saat uykuyla duruyorum gece gene gidicez zaten havalar sıcak yatılmıyor.birde yeni oyuncağına kavuşmayı bekleyen çocuklar gibi heyecan eklenince insanın aklına uyku gelmiyor birde plakayı taktımmı işlem tamam yalnız bişey dikkatimi çekti teyp ekranı sanki buğulu gibi duruyor söyledim güneşten dolayı öyle gözüküyor dediler bakalım gölgede nasıl olucak yoksa başlarını ağrıtıcam
Transportr ve corolla ne alaka anlamadım yani Ben hala arabamı alamadım yok sistem cökmus yok öle olmus o dağta kurt olmus cenazesi kalkcakmıs dereye düşmüş su almış yürümüş vs. canımı cok sıktılar bugun bende fırcaladım biraz :@