Gönderen Konu: 2011 model aracını teslim alanlar  (Okunma sayısı 52165 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: A-
Ynt: 2011 model aracını teslim alanlar
« Yanıtla #120 : Ağustos 07, 2010, 12:34:43 »
arkadaşlar benzinli alan yokmu hiç yoksa benzinliyi tercih etmekle hatamı yaptım.ve benzinli alan varsa hem yorumlarını hemde aldığı fiyatı söyleye bilirmi acaba.eğer çok fazla yakıyorsa araba teslim edilmeden dizele döneyim dün baş vurdum en geç çarşamba kredi onaylanır maksimum ayın 20 sine kadar da aracı teslim ederlermiş avcılar sonkar da

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #120 : Ağustos 07, 2010, 12:34:43 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
« Yanıtla #121 : Ağustos 07, 2010, 12:48:44 »
ben 1.6 elegant benzinli aldım. Genel kanı uzun yol yapmayanlar için dizel araç çok gerekli değil. Yani 4 milyar gibi bir rakam vardı arada fark. Bana 4 milyarlık yakıt uzun zaman gider. Bunun gibi sebeplerden dolayı benzinli tercihinde bulundum. Benim fikrim bu.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #122 : Ağustos 07, 2010, 13:10:59 »
arkadaşlar makyajlı kasa benzinli 1,6 elagans siparişi verdim ama kullanıcılardan hiç bir yorum alamadım iyimi ettim kötümü emin değilim çok yakarmı motoru nasıldır,performansı yeterlimidir arabadan çok anlayan biri değilim araba almaya karar verdim ve toyotanın duruşu ve içi çok hoşuma gitti gittim siparişini verdim kaporayıda,kredide zaten bir problem çıkmaz fikirlerini paylaşarak beni biraz aydınlatırsanız bu konuda tşkr ederim.birde arabaya siyah cam yapmak istiyorum kaça mal olur,nasıl bişey tercih etmeliyim,sağlıklımıdır olumlu olumsuz yönlerini yazarsanız sevinirim şimdiden tşkr ler

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #123 : Ağustos 07, 2010, 13:25:41 »
peki nasıl yakıt durumu memnunmusun yolda gidişi yol tutuşu falan nasıl,duyumlarla hareket etmek istemem ama başkada şansımız yok sanırım 170 180 km den sonra çok kötüleşiyor güven veriyor falan diyorlar

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Mantıklı düşünsene?Aklın fikrin nerde?Yavaş.!
  • Kan Grubu: B+
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #124 : Ağustos 07, 2010, 13:27:36 »
Özkan bey öncelikle kimlik bilgilerinizi doldurursanız daha iyi iletişim kurabilceğimizi belirtmek isterim..
1.6 elegant'a gelince avensis mi corollamı belirtirseniz sevinirim
Arabanın performansında hiç bir problem olmaz gayette iyi gider durur kalkar sıkıntı olmaz..Yakıt konusunda ise bu sizin kullanmanıza trafik durumuna hızınıza ve yapacagınız km'ye bağlı
Saygılar..
Hastanelerin de mağazalar gibi vitrinleri olsaydı, kazalar bu denli çok olmazdı...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #125 : Ağustos 07, 2010, 15:21:38 »
evet özür dilerim model belirtmemişim,corolla 1,6 elagans benzinliye talip oldum bir aksilik çıkmaz sa en ayın 20 sinde teslim edeceklerini söylediler.ama dediğim gibi araç hakkında hiç bir bilgim yok sadece çevreden toyotanın çok sorunsuz bir araba olduğunu duymuştum.açıkcası dışıda içide çok hoşuma gidince bende karar verdim amadizel almadığıma pişman olurmuyum diye tereddüt yaşıyorum yani günlük oralama 50 km gibi bir yol kat ediyorum.birde dediğim gibi yüksek hızlarda sallantı rüzgar sesi vede yol tutuş konusunda bayağı sıkıntılı olduğunu söylüyorlar. haliyle otomobiller hakkında bilgisi olmayan biri olarak bu tür söylemlerde bir acaba tereddütü yaşıyorum kullanıcı olarak yardımlarınızı bekliyorum tşkr ler

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
« Yanıtla #126 : Ağustos 07, 2010, 15:30:58 »
evet özür dilerim model belirtmemişim,corolla 1,6 elagans benzinliye talip oldum bir aksilik çıkmaz sa en ayın 20 sinde teslim edeceklerini söylediler.ama dediğim gibi araç hakkında hiç bir bilgim yok sadece çevreden toyotanın çok sorunsuz bir araba olduğunu duymuştum.açıkcası dışıda içide çok hoşuma gidince bende karar verdim amadizel almadığıma pişman olurmuyum diye tereddüt yaşıyorum yani günlük oralama 50 km gibi bir yol kat ediyorum.birde dediğim gibi yüksek hızlarda sallantı rüzgar sesi vede yol tutuş konusunda bayağı sıkıntılı olduğunu söylüyorlar. haliyle otomobiller hakkında bilgisi olmayan biri olarak bu tür söylemlerde bir acaba tereddütü yaşıyorum kullanıcı olarak yardımlarınızı bekliyorum tşkr ler

Özkan bey dediğiniz gibi günde en fazla 50 km yol yapıyorsanız buda ayda 1.500 km eder yılda ise 18000 km yapar. Dizel arabaya binmek için mantık çerçevesinde uzmanlar derki yılda ortalama km'niz 25.000 km ve üstü ise dizel araba almak mantıklıdır derler. Sonuç olarak sizin aylık km baktıgımızda benzınlı araba sızın için mantıklı. Bu arada istanbul'da günlük km'niz 50 km olmasıda çok iyi..:)
2011 Corolla D-4D Comfort Extra Gümüş Gri.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #127 : Ağustos 07, 2010, 15:32:23 »
Özkan bey,
Benzinli bi araç ortalama 6.9lt.yakıt kullanmıs olsa benzinin fiyatını 3.63TL diyelim
Dizel bir aracın ortalama 4.9lt. yakıt kullandıgını farz edelim oda 3.09TL

Dizel olan aracı tercih ettiginizde her 1000kmde 99TL az yakıt masraf ediceksiniz,dizel aracların ayrıca bakımı ve masrafı eskisi kadar yüksek değil
Yılda 20.000 km yol yaptın diyelim hocam 1 yıl sonunda tasarrufun 1780 TL olacak.

Ayrıca dizel aracın piyasası benzinliye göre 2.el olarak daha iyi bunuda biliyoruz.Zaten dizel pahalı diye almadıgınızdan 1.5 yıl sonra aradaki yakıt farkından bu ücret çıkacaktır..Ama bu benim görüşürüm arkadaslardanda görüslerini bekleriz
Saygılar..
Hastanelerin de mağazalar gibi vitrinleri olsaydı, kazalar bu denli çok olmazdı...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • ŞıpTronik
« Yanıtla #128 : Ağustos 07, 2010, 15:52:30 »
1.6 corolla istanbul şehir içinde 8lt'yi çok rahat geçer. Ben geçen sene 1.6 otomatik kullandım, ortalama şehir içinde 9 - 9.5lt arasındaydı. Şimdi dizele geçtim gayet memnunum. Gönül rahatlığı ile istediğiniz yere gidiyorsunuz, yakıt tüketiminde benzinli ile yarı yarıya fark var rahat bir şekilde.

Yol tutuşu konusunda 170km'den sonra kötüleşir demişsiniz, bunu yanlış anladığımı varsayıyorum. Devamlı olarak 180km süratle kullanmayacaksınız herhalde aracınızı. Yol tutuşu gayet iyidir corollanın. Zaten alacağınız araçta VSC (ESP) mevcut olacak.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #129 : Ağustos 07, 2010, 15:57:51 »
Yol tutuşu kesinlikle mükemmel bu arabanın ağırlığınıda göz önünde bulundurursak asla kendini kaçırmaz ben hb kasa ile 180 km hızla bile yol aldım o sallamıyor ise bu asla sallamayacaktır eminim test aracı ile o kadar cıkamadım ama anında 120km yi görüyor..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #130 : Ağustos 07, 2010, 17:07:47 »
Arkadaşlar, 1.6 Elegant+otomatik+vsc-xenon biraz önce teslim aldım. aldığımda 1 kmde idi. ilk kez otomatik kullanma tedirginliğiyle eve geldim, havanın serinlemesini bekliyorum detaylı incelemek için, malum ankara şu ara çok sıcak:)

bu arada arabayı 44500e aldım. yanında koruma bantları ve park sensörü hediye ettiler...
2011 Corolla Elegant VSC+Xenon Otomatik

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #131 : Ağustos 07, 2010, 17:30:33 »
tecrübelerini paylaşan tüm arkadaşlara tek tek tşkr ederim

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
« Yanıtla #132 : Ağustos 07, 2010, 17:43:32 »
peki nasıl yakıt durumu memnunmusun yolda gidişi yol tutuşu falan nasıl,duyumlarla hareket etmek istemem ama başkada şansımız yok sanırım 170 180 km den sonra çok kötüleşiyor güven veriyor falan diyorlar
Bana diyorsanız Özkan Bey ben henüz aracımı teslim almadım. Günlük 30-40 kmyi geçmez yaptığım yol.Bu yüzden benzini tercih ettim. Herkez benzinin dizelden ekonomik yön dışında daha cazip olduğunda hemfikir sanırım ama uzun yol yapanlar için bence benzinli lüks kaçar. Kendi görüşümdür herkezin görüşüne saygı duyarım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #133 : Ağustos 07, 2010, 18:04:39 »
Herkez kendi bütçesine göre hesaplar yapmıştır bence düşüncelere tamamen acığız hayırlı olsun herkeze yeterli..Kayahan araban hayırlı olsun güle güle kullan

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #134 : Ağustos 07, 2010, 18:47:16 »
Herkez kendi bütçesine göre hesaplar yapmıştır bence düşüncelere tamamen acığız hayırlı olsun herkeze yeterli..Kayahan araban hayırlı olsun güle güle kullan
teşekkürler, cümlemizin hayırlı olur inşallah...
2011 Corolla Elegant VSC+Xenon Otomatik

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #135 : Ağustos 07, 2010, 22:21:25 »
arkadaşlar birde servis bana boya korumayı hediye edeceğini söyledi ama bu konuda dikkat etmem gereken bir durum söz konusumu,yani bunun iyisi kötüsü varmı koruma yapalım derken kötü kimyasallar la daha vahim bir hal alabilir mi;son olarak birde camlara filim düşünüyorum ama nacizane fikirlerinize ihtiyacım var ne marka tercih etmeliyim yada en uygun nasıl yaptırabilirim.nelere dikkat etmem gerekiyor bu arada arabayı siyah tercih ettim ama yolda beyazlarını gördükçe içim gidiyor sanki çok daha asil ve dikkat çekici duruyor.istanbul avcılardayım bu filim konusun da önerebileceğiniz yer varmıdır

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #136 : Ağustos 07, 2010, 22:28:51 »
Özkan bey bilirsiniz mekana girmenin bir usulu vardır.... Bir selam sabah... Ve kuralları vardır dahil olunan grubun....  Sizi öncelikle tanışma bölümüne ve de forum kurallarına uygun davranmaya davet ediyorum...

Soyadınızda mı Özkan? (Eğer öyleyse gerisini okumayınız)  Forum kuralları gereği gerçek isim ve soyisminizle üye olmanız gerekmektedir... Soyimisinizi yöneticilerimizden birine özel mesajla iletirseniz gerekli değiştirme yapılacaktır....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #137 : Ağustos 07, 2010, 22:34:00 »
İnternetten Lumar cam filmini araştırın size bunu önerebilirim benim aracıma ondan yaptırdım..
Boya koruma dedigimiz bildiğimiz klasik pasta,cila bu yüzden iyisi kötüsü olmaz yapan arkadaşın hamlığına bağlı makineyi fazla bastırmaz ise yanma olmaz boyada..
Saygılar..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
  • Araç: Avensis
« Yanıtla #138 : Ağustos 07, 2010, 23:07:14 »
Bugün Balıkesir Toyota'dan Avensis 1.6 elegant ekstra mı teslim aldım. Boya koruma ve park sensörü hediye olarak verildi. Susurluk'a gidip geldim. Araç oldukça sessiz ve konforlu. Benzin tüketimi biraz yüksek geldi ancak klima sonuna kadar açıktı. Motor açıldıkça düşmesini bekliyorum. Bluetooth ile telefon görüşmeleri eziyet olmaktan çıkıp keyif halini aldı. Araçtaki yolcular da oldukça memnun kaldı. Anahtarsız sistemin kapı kilitleme açma sensörlerine henüz alışamadım. Oldukça keyifli bir araba. Allah hepimize kazasız belasız binmeyi nasip etsin.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #139 : Ağustos 08, 2010, 00:21:44 »
Arkadaşlar kritik bir soru?
2010 ve 2011 makyajlı Corolla da direksiyonun sabit durması sorunu sizde de var mı?
Benim araba sanki hafiften sapar gibi.Direksiyon durmuyor sanki sabit şekilde..
Benim Hocam Toyota gibi adam!