0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
evet özür dilerim model belirtmemişim,corolla 1,6 elagans benzinliye talip oldum bir aksilik çıkmaz sa en ayın 20 sinde teslim edeceklerini söylediler.ama dediğim gibi araç hakkında hiç bir bilgim yok sadece çevreden toyotanın çok sorunsuz bir araba olduğunu duymuştum.açıkcası dışıda içide çok hoşuma gidince bende karar verdim amadizel almadığıma pişman olurmuyum diye tereddüt yaşıyorum yani günlük oralama 50 km gibi bir yol kat ediyorum.birde dediğim gibi yüksek hızlarda sallantı rüzgar sesi vede yol tutuş konusunda bayağı sıkıntılı olduğunu söylüyorlar. haliyle otomobiller hakkında bilgisi olmayan biri olarak bu tür söylemlerde bir acaba tereddütü yaşıyorum kullanıcı olarak yardımlarınızı bekliyorum tşkr ler
peki nasıl yakıt durumu memnunmusun yolda gidişi yol tutuşu falan nasıl,duyumlarla hareket etmek istemem ama başkada şansımız yok sanırım 170 180 km den sonra çok kötüleşiyor güven veriyor falan diyorlar
Herkez kendi bütçesine göre hesaplar yapmıştır bence düşüncelere tamamen acığız hayırlı olsun herkeze yeterli..Kayahan araban hayırlı olsun güle güle kullan