0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Evet araba 2000 devirde 100 km rahat görüyo. Ayrıca elimden geldiği kadar dikkat ediyorum vede motor freni yanı yavaşlamak için vites ufaltarak gerçekleştiriyorum alişması için bunuda yaparken 3000 deviri gecirmiyorum. Dediginiz gibi aynı sabit hızdada gitmemeye çalişiyorum. Ama birtanedaha dikkatimi ceken olayvar araba mesala ışıklarda duruken beklerken devir saati bagzen 700 ile 900 arasında kendiliğinden gelgitler yapıyor bunuda motorun tağze olmasına bağlıyorum. Sizdede oldumu bu durum dikkatinizi çektimi böylebirşey?
hayırlı olsun hikmetcan... gözükmüyordun, ne zaman aldın?
Vayy hıkmetcan hayırlı olsun kardeşim foto bekliyoruz en acılınden
teşekkür ederim muhammet abi valla uzun süre foruma girmedim bi ara da ufak bi sorun yaşadaım burayla ilgili ama sağolsunlar hallettik şimdi de arada bi giriyorum arabayı alalı 2-3 hafta oldu
biz aracı daha görmedik...))) formula pistinde ıslanmak mı istiyorsun... sen iste biz ıslayalım seni )))
eyvallah kardeşim sağolasın modifiye işleriyle uğraşıyorum 1-2 haftadır bitmek üzere bitince foto ları koymayı düşünüyorum zaten
Bu arada seyhat halindeyken orta dikiz aynasının titrediğini gördüm. Motorun daha yeni olmasındanmıdır acaba bilemiyorum ama titreşim açısından. Bu durumla karşilaşan arkadaşlar varmı? Gerci bu durum sürekli deyil belii zamanlarda yani beli devir aralığında oluyor herhalde.
Evet Hakan Bey.. Aynı titreme bende de vardı aldığımda.. 6 güne geçti alalı, biraz azalma var.. Yine de 1000 km bakımı için servise gittiğimde baktıracağım..Arkadaşlar bir de şu var bende; emniyet kemerinin hiza ayarının yapıldığı sol üst (başımın yanı) tarafta bir ince tınkırtı geliyor kulağıma, çok küçük bir çan gibi.. (Arka park sensörünün hoparlörün oradan sanki).. Sizlerde de varmı .... 2011 Auris 1,4D
1000 km bakımında neler yapıldıgına dayır bılgısı olan varmı ayrıca bu bakım ucretlimi acaba ?
Rüzgar sesi konusunda düşünceleriniz nedir ey makyajlı corolla sahipleri. Ben biraz rahatsız oldum, benzinli makyaksız corollada 160km/h hızda bile duymadığım rüzgar sesini şimdiki aracımda 120-140km/h civarında duymaya başlıyorum. Forumda başka yerlerde de okumuştum bunu ama pek ihtimal vermemiştim. Sizin izlenimleriniz nedir.
http://www.toyotaclubtr.com/mekanik-sohbet/corolla-d4d-rolantide-calisirken-motordan-gelen-ince-bi-tikirti-sesi-ancak-kaput/bunu bir incele istersen, 2 farklı sesten bahsediliyor burada sanırım. Bu ABS rölesinin devreye girme sesini, araç ilk çalıştırıp kalkarken ben de duyuyorum. Ama daha sonra durup tekrar kalkarken böyle bir ses gelmiyor.