0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
insan bi ekmek arasıda bize yollar yani..
Çarşamba mı ? Buluşma mı? Hani nerede? Nası yani? Harbi mi?
abi nerde bizim rersimler hangi başlık altında 3.5 kuncu diye mi açtın çektiniz çektiniz resimleri ama süperdi ya...keyifli idi bz hızımı almadık akşam oradan dragos tesiisleri bir arkadaşa uğradık orada çay içtik..oradan pendik sahilden pendik içine girerek birerde soda..oradan eve sözde erken yatıcaktık...
Çarşamba için nerede olacak bu
heheew,kardeş resimler zaferin telde,5nci buluşma tamamlanmış oldu bu arada (artık cok oluyoruz baslıklı konu)darısı 6ncı ya çarşamba olursa:)siz baya bi takılmısınız bizden sonra yeğen...he bu arada dun aksam yanlış hatırlamıyosam 22 30 sularında seni aradım,açmadın teli !sahildeydim gel diycektim o organizasyon murat gül kardeşimizin kontrolu altında, bekliyoruz bakalım:)
Şimdi şöyle bir şey var biz her şekil Hande ablamla görüşücez yemek yiyeceğiz ama istiyoruz ki sizde olun, bizim süper ötesi harika muhabbetimiz ve geyiğimizden eksik kalmayın
Yeni konu açmaya gerek duymadım ama isterseniz taşınabilir. Çarşamba gün ki organizasyonu Perşembe'ye ertelesek katılım nasıl olur acaba?Hande abla Çarşamba İstanbul'a gelecek ve yol yorgunu olur o yüzden Perşembe görüşelim dedik, sizler de olursanız çok güzel olur. Mesut abiyle de konuştum biraz önce onun için de uygunmuş Perşembe. Ne dersin Murat? Sana da uyar mı?Şimdi şöyle bir şey var biz her şekil Hande ablamla görüşücez yemek yiyeceğiz ama istiyoruz ki sizde olun, bizim süper ötesi harika muhabbetimiz ve geyiğimizden eksik kalmayın