0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Daha buraya gelmedi mesafe çok Allahtan
eli kulağındadır abi
Gelmesin buraya koku moku bizde zaten kalkıyorduk
ben gidersem kokuyu mesaj atarım... koklarsınız..uffff sucukların yağı şapır şapır atıcak şöyle bi sallarken mangal telini .. sonra ekmeğin içine cısss edicek..üzerinde yağ tanecikleri patlıcak..ne anlatıyorum heee bende acıktınız mı tct...
A:C:D:'ni inadına mı yapıyorsun bunu murat abi :D
uffff millet domateslere bak nasıl eriyor bibelerin etrafı nar nar... ikinci postaya norveç uskumrusunu atıyoruz vira vira varmı ekmeği boş olan..arasına dolduralım balıkları...şalgam suyuda pek kırmızı imiş.... acılı peşinden nargile... en son demli bir semaver çayıda fondikleidk mi..bu gece biter..hayırlısı ile....
daha dün akşam ordaydım birde yarın orda olucam maltepe de kısmet hakkı abi işte inş başka bir zaman tanışırız
süper bir buluşma gerçekleştirdik hakkı abiye ve diğer arakdaşlara hizmetleri ve karşılamaları için teşekkürler..bu vesile ile tanışmış olduk gerisini o size anlatır... ben sucuklaarın tadını anlatırsam ağzınız sulanır...oh mis gibi serin serin sahil kenarında sohbetin gırgırın vurduk dibine..araçlarımızı inceledik hakkı abinin son samurayını görmelisiniz..sıfır model toyotanın kokusu ne ise aynı..hakikş orjin efsane bildiğiniz..sağı solu ile 3-5 oynandın mı tadından hiç yinmez.. daha teferruatlı bir buluşma için herkesi bekleriz.. tanıştığıma çok çok memnun oldum dayıııııııı...
yahu yalnız esnaf olunca, son anda gelen misafiri kendim karşılıyorum . Niyetim gelmekti ama olmadı. Sağolsun Hakkı Abi sahile giderken uğradı.Murat sana selam söylemiştim iletti mi Hakkı Abi .
hakkı abi bir ğün internete ğirmedim sen de hemen buluşma ayarlamışsın biz siz izin bitti pazar tesi iş başı artık buluşmalarda aranızda olacam kocaman balık alıp ızgaraya yatırıp basında pusu da bekleyerek