0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hakkı abi yapılırmı bu şimdi haftaya çarşamba günü boşum ozaman bişeyler yapsakmı
sayın arkadaşlar;bu aksam saat 19:30 sularında küçükyalı sahilde küçük bir mangal sefası yapmayı düşünüyorum,ölmezsem yerim tam olarak küçükyalı sahildeki evlendirme dairesini maltepe istikametine doğru gectikten sonra ilk cep (otopark) te olacağım.ilgilenebilecek arkadaslar davetlidir.bilgilerinize...
anam anam ALLAAHHHHHHHHHHHHHH derimde abi aile varsa rahatsız etmeyelim..teksen basalım dicem ama programımda belli değil..ne yapacağım..olmadı dediğin gibi sıklaştırırz daha benim sizlere sözüm var... unutmadım telefonlar cepte
Şimdiden herkese iyi eğlenceler ve tebrikler.
mekan anlaşılmıştır..abi yakanda kırmızı karanfil takıcan mı nasıl tanıyacam ben seni desene sen gelde tanıması kolay
aaa aa aa,aşkolsun yeğen lafımı olur...gel,ne olursan ol gene gel.ister 56 ister 86 kilo farketmez.yemem yediririm bhee ciğerim...bu arada gelmek isteyen olursa,17 30 a kadar buradan bildirin arkadaslar17 30 dan sonrası için ise,orada görüşürüz artıkçabuk gelin yanıyo yanıyooooooo...
süpersin,tüm dileklerinin gercekleşmemesi için hiçbir sebep yok kardeeşş.en kısa zamanda toplanalım ufaktan,küçük bi kaynaşma,tanışma.ben beklerim kardeş gelmezsende sağlık olsun...
eyvallah abi... şimdi en kısa sürede bu teklifimizi yani çarşamba akşamına hazırlığı mesut abiye vedata abiye ve aklıma gelmeyenlere duyuralım..toplu hareketle sitemi kuralım...ramzandan önce istanbul küçükyalı olarak bomba patlatılsın.....alem ortam görsün...
yürü be goccum desteklerim seniiiii
off mangalın kokusu taa buraya kadar geldi