0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hakkı abi sen yokmusun perşembe günü ?
hakkı abi var var gelicek...dimi hakkı abi? perşembe günü toplanacağız hastalık kaz abela olmassa ALLAH nasip eder o güne çıkarsak gep beraber tanışma fırsatı bulacağız...
taksimde eller havaya yapalım...
vala kardeş cok istiyorum gelmeyi insallah görüşürüz...ayıpsın yeğen kacırmak istemiyorum ama aklımda karısık bişeyler var (sssss) hayırlısı bakalımama istiyorum gelmeyi...
Ya Muradım, bekar bekar bekar konuşuosunuz. Öyle yazın ortasında günaşırı hanımı evde bırakıp sahilde piknik yapacak kadar kazak değilim . Hanımı getirsem çocukta gelecek, ben yine çocuğun etrafında pervane . Ayarlamaya çalışıcam ama söz veremiyorum .
Taksimmi eller havayamı Ayla beni parçalar Vedat yengeyide kap gel ufaklıkla biz ilgileniriz imece usulü
gideyim de kendime bekar arkadaşlar bulayım.... haaaa bu arada arkadaşlar.... ben sadece ataköyden taksime gitmeyi biliyorum yani kendi başıma becerebiliyorum.... o da dolmuşlar hala aynı yerde duruyorsa...
Vedat yengeyide kap gel ufaklıkla biz ilgileniriz imece usulü
abi bekarlık evet güzel dediğin gibi sen ailenide al gel abi..maksat muhabbet..ahmede said mi çok gelicek bak mesut abi bakıcakmış imece usulü.. maskot olur..bakan çok olur rahat ol...
Allah razı olsun Mesut . Yalnız Hakkı Abinin arkadaşı bir dolaştırayım diye gitti, gidiş o gidiş. "Dönmüyo bu" diyodu .eyvallah Murat. Bir aksilik olmazsa geliriz .
Allah razı olsun Mesut . Yalnız Hakkı Abinin arkadaşı bir dolaştırayım diye gitti, gidiş o gidiş. "Dönmüyo bu" diyodu .
gidilecek mekan nasıl bir yer....hayır ona göre kostüm seçeceğim....
anladığım kadarıyla mekan yok. sahil kenarı.