Ben diğer'i işaretledim.
Atasanayideki 5 numara yağ satan dükkanlar benim istasyonum:))))))
Ben diğer'i işaretledim.
Atasanayideki 5 numara yağ satan dükkanlar benim istasyonum:))))))
nası yanii
benzin almaya istanbulamı gidiyorsunuz
Daha önceki araşlarımda da opet'i tercih ediyordum Vazgeçmem.. Hatta evim ve iş yerimin lokasyonu dolayısıyla Maslak Opet tercihim. Mehmetçik vakfını seviyorum. Hiç olmazsa böyle faydam dokunsun.
shell - v power - biraz pahalı ama performansı güzel...
benzini shellden kızı kelden (böyle birşeydi herhalde) ama ben shellden şaşmıyorum zor durumda kalmadıkça bp ve opetede güveniyorum ama mümkün olduğunca shellden alıyorum benzini mazotu
aslında 2 sene önceye kadar pek takılmazdım böyle şeylere yeni aldığım motosikletimle gezerken 2. gün 120 km falan civarıydı akpetten benzin aldım benzinde su çıktı o yüzden çok rezillik çektim motorda bir sorun olmadı ama karbüratöre su geldiği zaman sönüyordu. bu sebepten hep shellden alıyorum artık
LPG ve benzinden yüzde kaç vergi alınıyor bi tablosu olan var mı acaba?
LPG de 1,278 vergi veriyoruz bu gün iti bariyle ama kesin bi tablosu ya da bilgisi olab varsa paylaşırsa..
petrol ofisi euro dizel kullanıyorum,1 depoyla 800 km yol yapıyorum aracım toyota auris 2011 model manuel vitestir:)
dünden beri opetten alıyorum yakıtı, çeyrek milli piyango bileti veriyor 100 tl 'lık alana

hemde benzinin litresi 3.51 'e geliyor
97 oktan benzin kullanmaktayım daha önceden 100 oktan shellden alıyordum. fakat şimdide opetten alıyorum. nedeni ise shell ve po 'nun ürünleri 97 oktanda verimsiz geliyor. ankara yıldız daki po da çalışan bi abi bana 97 oktan almakla iyi yaptığımı. benzin dinlediğini ve daha fazla verim alacağımı söylemişti.
97 oktan benzin kullanmaktayım daha önceden 100 oktan shellden alıyordum. fakat şimdide opetten alıyorum. nedeni ise shell ve po 'nun ürünleri 97 oktanda verimsiz geliyor. ankara yıldız daki po da çalışan bi abi bana 97 oktan almakla iyi yaptığımı. benzin dinlediğini ve daha fazla verim alacağımı söylemişti.
bana şu ekonomide performanstan çok daha fazla km yaptırması önemli olduğundan 95 oktan alıyorum sürekli. 93 oktan olsa daha ucuz olsa onu alacam nerdeyse
bana şu ekonomide performanstan çok daha fazla km yaptırması önemli olduğundan 95 oktan alıyorum sürekli. 93 oktan olsa daha ucuz olsa onu alacam nerdeyse 
98 ve 2009 corollalarda ikisinde de 95 kullanıyorum ikisinde de 98 denedim, 95 hem daha ucuz, hem daha uzun km yapıyor
98 ve 2009 corollalarda ikisinde de 95 kullanıyorum ikisinde de 98 denedim, 95 hem daha ucuz, hem daha uzun km yapıyor
onu biliyorum bizzat bende denedim, daha ucuz olması açısından söyledim oktanı dahada azaltılsa ne olur acaba fiyat ve kullanım açısından?
SHELL kullanıyorum, Öncelikle hizmet kalitesi çok iyi. Hangi istasyona gittiysem çok yardımcı oluyorlar.. Ürün kalitesiyle ilgili bir sorun yaşamadım. Zaten yaşasam da anlayacağımı pek sanmıyorum

Bir keresinde BP ye gitmiştim.. Arabanın aynasında Shell amblemini görünce kovmadıkları kaldı bir tek.. Arabanızı çekin bilmem ne..

O yüzden BP` ye asla gitmiyorum..
türkay,
senin benzin göstergesi arızalandı mı?
Total yakıt matik sistemi mevcut ve aylık toplam ödemede %6 indirim olduğu için
Total yakıt matik sistemi mevcut ve aylık toplam ödemede %6 indirim olduğu için
senin toyotanın sarfiyatında da %6 nın hatrı sayılır bir rakam olacağına eminim
shell cok memnunum ... bir sürüde ferrarim oldu

)