Anket

Tercih Ettiğiniz Akaryakıt İstasyonu?

BP
204 (15.7%)
Opet
376 (28.9%)
Petrol Ofisi
133 (10.2%)
Shell
455 (35%)
Total
66 (5.1%)
Türk Petrol
21 (1.6%)
Diğer (Lütfen yazınızda istasyonu belirtiniz)
44 (3.4%)

Toplam Oy Verenler: 998

Gönderen Konu: Tercih Ettiğiniz Akaryakıt İstasyonu?  (Okunma sayısı 176039 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Yer 2 : Bursa - Kocaeli
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: B+
  • 3 kere teşekkür edildi
Ynt: Tercih Ettiğiniz Akaryakıt İstasyonu?
« Yanıtla #100 : Ocak 11, 2011, 19:21:28 »
hazım bey haklısınız evet birde konunun o yönü mevcut.ben opete bundan önceki ford focus tit.hb. aracımda yakıt güvence sistemi olduğu için shelli bırakıp başlamıştım bundan sonrada bırakacağımı da sanmıyorum.hiç pişman olmadım olacağımıda düşünmüyorum.(tekrar maşallah diyeyim) :)
Kar Beyazı 2011 Auris D-4D Comfort Ekstra M/M

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #100 : Ocak 11, 2011, 19:21:28 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
« Yanıtla #101 : Ocak 29, 2011, 23:05:58 »
varsa opet yoksa shell.kalite ve güven tercih nedenim

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #102 : Ocak 30, 2011, 23:29:15 »
tabiki mecbur kalınırsa ikinci tercih shell.bu arada daha evvel shell kullandığımı söylemiştim.geçende shell den mail geldi yeni katalogla ilgili epey puanım birikmiş.elektrikli hava kompresörü istedim bakalım nasıl bişey gelecek merakla bekliyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #103 : Ocak 31, 2011, 09:15:12 »
opetin sert oluşuna aygaz da dahil mi? biliyorsunuz opet aygaz satıyor ancak yol boyunca aygaz dışında onlarca lpg markası gördüm opet altında kullanılan.. mogaz, bizimgaz hatta güvenalgaz bile vardı
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #104 : Ocak 31, 2011, 12:48:57 »
yanlış bilmiyorsam istasyonların lpg firma tercihi insiyatiflerine kalmış.başka firmalarda bu farkı görebiliyorsunuz ancak buralarda opette şimdiye kadar farklı marka hiç görmedim yada kullanmadığım için fark etmedim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • 1 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #105 : Ocak 31, 2011, 13:04:46 »
yıllardır shell den benzin ve motorin alırdım ama gecen hafta ilk defa yeni açılan full istasyonundan aldım.shell ile arasında bir fark bulamadım ,depoyu doldurmadığım için test edemedim ama fiyatı iyi yakıtıda iyiyse neden olmasın.motorin 3.22 hizmette yeni oldugu için iyi gibi bakalım artık gunler ne gösterir.

bu arada başka kullanan varmı? yakıttan mennun olmayan varmı bilmiyorum eger kullanan arkadaşlar varsa iyi veya kötü yanlarını paylaşırsa sevinirim.
2009 Corolla D4D/MMT Elegant Metalik gri

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #106 : Ocak 31, 2011, 13:11:34 »
yıllardır shell den benzin ve motorin alırdım ama gecen hafta ilk defa yeni açılan full istasyonundan aldım.shell ile arasında bir fark bulamadım ,depoyu doldurmadığım için test edemedim ama fiyatı iyi yakıtıda iyiyse neden olmasın.motorin 3.22 hizmette yeni oldugu için iyi gibi bakalım artık gunler ne gösterir.

bu arada başka kullanan varmı? yakıttan mennun olmayan varmı bilmiyorum eger kullanan arkadaşlar varsa iyi veya kötü yanlarını paylaşırsa sevinirim.
açıkçası full ismini bile ilk defa duyuyorum.yeni olmasından dolayı muhakkak iyi ve kaliteli olacaktır ancak ileriki zamanlarda bakmak lazım.bence bilindik ve sürekli kullanılan firmadan şaşmamak lazım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: 0+
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #107 : Şubat 05, 2011, 22:21:23 »
opet'i tercih ediyorum.uzun yıllardır tek marka tek istasyon anlayışı ile akaryakıt kullanıyorum.daha evvel shell kullanıyordum.gerçekten kaliteli yakıt veriyorlar ve istasyonları takip ediliyor ancak türkiyenin her yerinde bulunan istasyonları birbirini tutmuyor.dağın başında kulubenin üstüne shell panosunu asan shell istasyonuyum diyor.ancak opet bu konuda çok sert.nerede, hangi koşullarda olursa olsun ister dağ başında ister şehir merkezinde standart bir istasyon kurulumu mevcut ve bunu istasyon açacak olan şahısa şart koşuyorlar.ayrıca hem kaliteli,güleryüzlü hizmet veriyorlar hem de istasyonlar herzaman temiz ve düzenli oluyor.sadece yakıt almak için değil mola vermek için bile ailenizle gönül rahatlığı ile uğrayabiliyorsunuz.ayrıca kayıt sistemleri(kart) ile sürekli kullanıyorsanız başınıza yakıttan ötürü bişey geldiğinde ispatlama ve hesap sorma şansınız oluyor.çok şükür başıma gelmedi(maşallah diyeyim) ama etraftan yardımcı oldukları ve ilgilendiklerine dair bilgi aldım.birazda bu nedenle tercih ediyorum.çünkü dizel araçlarda yakıttan dolayı sorun oldumu tam anlamıyla heryönden sorunnnnn oluyor(kayıt sistemi hernekadar her markada olsada opetin kayıt sistemi ve takipi daha kuvvetli, ilgi alaka sonsuz diye biliyorum).
yazdıklarımı baştan okudum, biraz reklam gibi olmuş ancak tüm samimiyetimle bir müşteri olarak düşüncelerimi dile getirdim.firmayla herhangi bir bağlantım yoktur. :)

katılıyorum opet standartı yakalamıs. her istasyon birbirinin aynı neredeyse

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • 125 kere teşekkür etti
  • 55 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #108 : Şubat 06, 2011, 11:57:49 »
kesinlikle shell euro dizel ama katkısız olanı tercih ediyorum. çok memnunum. tavsiye ediyorum. kazasız ve keyifli sürüşler dilerim. saygılarımla
2010 MMT Dizel Corolla Elegance

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 145000
  • Model Yılı: '03
  • 9 kere teşekkür etti
« Yanıtla #109 : Şubat 07, 2011, 09:29:20 »
Benzin: Shell   Lpg: Petrol Ofisi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: A-
« Yanıtla #110 : Şubat 07, 2011, 12:35:47 »
yıllardır eski aracıma benzini ve corollama mazotu total den alıyorum e-5 bostancı köprüsünün altındaki yerinden... çok memnunum....  bu arada shell fuel save aldım geçen depo ve her depoda 1 lt karının aldatmaca olduğunu anladım...
2011 TOYOTA COROLLA D-4D COMFORT EXTRA KAR BEYAZI

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Kan Grubu: AB-
« Yanıtla #111 : Şubat 20, 2011, 13:56:05 »
Ben euro dizel kullanıyorum OPET diyorum. Hizmet güzel Temizlik 10 numara Tuvaletler harika. +++ yerli bir şirket

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: B-
  • Kilometre: 80000
  • Model Yılı: '11
  • 110 kere teşekkür etti
  • 314 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #112 : Şubat 20, 2011, 14:27:40 »
yıllardır eski aracıma benzini ve corollama mazotu total den alıyorum e-5 bostancı köprüsünün altındaki yerinden... çok memnunum....  bu arada shell fuel save aldım geçen depo ve her depoda 1 lt karının aldatmaca olduğunu anladım...

Devamlı OPETten yakıt alıyordum. Bu sefer depoyu shell den doldurdum, fuel save aldım. Eğer yol bilgisayarı deponun sonuna kadar böyle gösterirse 50 km daha fazla yol gitmiş olacağım. Depoyu doldurduğumda km yi sıfırladım, şuanda 423 km yol gitmişim. Şimdi kalan menzilde yol bilgisayarı 429 km daha yol gidebilirsiniz diyor. 
Paran varsa Japon, yoksa alman. :nija:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #113 : Şubat 20, 2011, 15:00:38 »
her zaman sheel

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #114 : Şubat 20, 2011, 19:04:41 »
Shell ve opet :)

İkisinin benzinide uzun km yaptırıyor :)

Shell Şehir içi 30 tl ile 90km kış ayı :)

Şimdi az önce aldık 30 tl'lik opetten bakalım bu nekadar gidicek :)

Araç benzinli lpgsiz :)

Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #115 : Şubat 20, 2011, 22:08:30 »
kurşunsuz 95 kullanıyorum hem yolumun üstü hemde çok güzel karşılıyorlar oyüzden ben  totalı tercih ediyorum
2003 subaru impreza  :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Toyotasız, Araçsız, Yaya :)
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #116 : Şubat 20, 2011, 22:21:50 »
Önce shell sonra Total tercihimdir hem benzinde hem lpg'de. Hafta sonu totalgas litresi 2.22 liradan (eskişehir ve ankara fiyatıda aynı ;) ) eskişehir - ankara - ankara şehiriçi 50 km gezinti ve eskişehir'e dönüş ile toplam 515 km için 71 TL LPG  (32 lt) harcadım. Km'de ortalama tüketim 13.7 kuruş :)

edit : Sonraki denemede Petrol ofisi deneyeceğim. :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 110 kere teşekkür etti
« Yanıtla #117 : Şubat 20, 2011, 22:26:54 »
Önce shell sonra Total tercihimdir hem benzinde hem lpg'de. Hafta sonu totalgas litresi 2.22 liradan (eskişehir ve ankara fiyatıda aynı ;) ) eskişehir - ankara - ankara şehiriçi 50 km gezinti ve eskişehir'e dönüş ile toplam 515 km için 71 TL LPG  (32 lt) harcadım. Km'de ortalama tüketim 13.7 kuruş :)

edit : Sonraki denemede Petrol ofisi deneyeceğim. :)

Abi iyiki taktırdın şu LPG yi, 13.7 nedir ya su koysan zaten o kadara gelir :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Toyotasız, Araçsız, Yaya :)
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #118 : Şubat 21, 2011, 09:30:43 »
Abi iyiki taktırdın şu LPG yi, 13.7 nedir ya su koysan zaten o kadara gelir :D

Aynen Serkan çok memnunum :) şu 50 km şehiriçi dur kalk olmasaydı daha memnun olacaktım :lol: Birde Ankara'daki litre fiyatı daha ucuz gazlar vardı onlara güvenemedim nasıldır bilemedim ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 110 kere teşekkür etti
« Yanıtla #119 : Şubat 21, 2011, 09:37:04 »
Aynen Serkan çok memnunum :) şu 50 km şehiriçi dur kalk olmasaydı daha memnun olacaktım :lol: Birde Ankara'daki litre fiyatı daha ucuz gazlar vardı onlara güvenemedim nasıldır bilemedim ;)

Abi babamda astra var, 1 seneye yakın kullandım ben. İşyerim macunköy tarafında, bilirsiniz orda ucuz gazlar var en ucuz gaz nerdeyse ordan alıyordum ben. (Güvenalgaz :D ) Daha araba bugüne kadar tık demedi, su koysan onuda yakacak o kadar yani :D Siz daha yeni taktırdığınız için en iyisini koyuyum kafam ağrımasın filan diyosunuzdur ama ilerde 1.89 dan milangaz varken gidipte 2.18 den gaz almazsınız :P