Anket

Tercih Ettiğiniz Akaryakıt İstasyonu?

BP
204 (15.7%)
Opet
375 (28.9%)
Petrol Ofisi
133 (10.2%)
Shell
455 (35.1%)
Total
66 (5.1%)
Türk Petrol
21 (1.6%)
Diğer (Lütfen yazınızda istasyonu belirtiniz)
44 (3.4%)

Toplam Oy Verenler: 997

Gönderen Konu: Tercih Ettiğiniz Akaryakıt İstasyonu?  (Okunma sayısı 170653 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 144000
  • Model Yılı: '13
  • 170 kere teşekkür etti
  • 120 kere teşekkür edildi
Ynt: Tercih Ettiğiniz Akaryakıt İstasyonu?
« Yanıtla #640 : Ekim 04, 2021, 09:11:53 »
BP veya Total her depoda mutlaka kullandığım Tablet. Kullandığınızda arabadaki çekiş artışını ve yakıt ekonomisini fark edeceksiniz.
BP Toyota Forever Kart indirimi için Total ise benzin 6,52TL olduğu için. Hangisi denk gelirse.
Cep telefonları;
Trafikte sosyal medya takibi veya  Kırmızı ışıkta beklerken mesajlaşma için DEĞİLDİR.
Sağa veya Sola dönerken önce sinyal sonra dikiz aynaları LÜTFEN

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #640 : Ekim 04, 2021, 09:11:53 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: C-HR
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 1000
  • Model Yılı: '17
  • 3 kere teşekkür etti
  • 35 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #641 : Ekim 04, 2021, 09:16:54 »
Her iki araçta da benzin kullanıyoruz. Bizim tercihimiz 1. Opet, 2. BP. Kampanya vs. olmadıkça Shell'den yakıt almamaya çalışıyorum. Bölgemizde 2 tane Shell istasyonu var. Birini doğrudan Shell kendisi işletiyor. Daha çok bunu tercih ediyorum. Her ikisi de oldukça işlek. Bazen boş pompa bulunmuyor. Shell'den yakıt alınca, özellikle de V-Power ürününden alınca her iki araçta da performans kaybı oluyor. Motorun sesi de değişiyor sanki. Eşim daha çok C-HR'ı kullanıyor. Araç sürekli "Normal" modda. Kampanyadan yararlanmak için birkaç kez üst üste Shell'den aldım. Bana aracı "Eco" modamı getirdin diye sordu. Ben de hissediyorum aynı şeyi. Verso'da da öyle. Ancak Shell'den normal benzin alınca sanki daha iyi oluyor. Opet'in yakıtını daha başarılı buluyorum. BP'nin hem normal hem de katkılı yakıtında da bir sorunla karşılaşmadım.   
2004 Corolla Verso Elegant 1.6 VVT-i (2004-...)
2011 Auris 1.33 Comfort (2011-2013)
2013 Auris 1.6 Valvematic Premium Multidrive S (2013-2017)
2017 C-HR 1.2T 4x2 Diamond Premium (2017-...)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • Model Yılı: -
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #642 : Ekim 04, 2021, 18:21:46 »
Özellikle son zamanlarda Opet'in lavabo bölümlerinde bakımsız olanlara denk geldim. Shell'de ise Opet'in başlattığı ve kesinlikle doğru olan hijyenik (nispeten) lavabo bölümlerine rastlıyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: '21
  • 35 kere teşekkür etti
  • 20 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #643 : Ekim 04, 2021, 18:39:40 »
O ay kullandığım kredi kartım ile hangi firma kampanya yaparak ekstra bonus veriyorsa oradan alıyorum. Dikkat ettiğim tek kıstas, şehrin en bilindik yerlerinden satışı yüksek olan bayiden satın almak. Şimdiye kadar hiçbir sorun yaşamadım, bu sayede çokça puan kazanımım da oldu açıkçası..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Dinozor
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 56100
  • Model Yılı: '16
  • 215 kere teşekkür etti
  • 1348 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #644 : Ekim 04, 2021, 20:26:00 »
Aslında Opet yakıt alanında aynı kaliteyi korusa bile lavabo konusunda bazı istasyonlarında kalite düşüklüğü yaşıyor,böyle giderse A kalite Opet seviyesini koruyamayan istasyonlara çeki düzen vermesi gerekecek,otoyollardaki standartı kent içinde bulmak belki de fiziki koşullardan dolayı zorlaşıyor.
Tokay Ceritoğlu

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 145000
  • Model Yılı: '16
  • 73 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #645 : Ekim 04, 2021, 23:06:17 »
İlk defa LPG'li araç aldım ertesi gün zam geldi, aldığım kişi BP'den alıyorum ben oradan al istersen diye tavsiyede bulundu. 2 defa depoyu doldurdum LPG'de tercihim BP oldu. LPG'li araç kullanmadığım için kullanımda farkları hissedemiyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 2020 Corolla Hybrid Dream
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: '20
  • 174 kere teşekkür etti
  • 204 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #646 : Ekim 04, 2021, 23:48:59 »
Bonus kart her 1,5 ayda bir 50₺ bonus veriyor. 125tl’lik 4 defa alıma. Ona uyuyorum. Kampanya
Yoksa bp’den alırım. Toyota forever olayı var. Hiçbiri olmasa bp’den şaşmam. Daha fazla km yaptırıyor. Hele opet en en en son giteceğim istasyondur. Koç grubu iyidir güzeldir ülkenin en önde firmasıdır ama ürünleri hiçbir zaman güven vermiyor bana.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 5000
  • Model Yılı: '21
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #647 : Ekim 09, 2021, 21:14:51 »
Emre bey şahsi fikrimi söyleyeyim, bilindik bir marka ve güvenilir bir istasyon olduktan sonra hiç bir marka ve yakıt arasında uçurum yoktur. BP, Opet,  Shell vs bence hepsinden güvenle yakıt alınabilir.. Hepsi aynı rafineriden çıkıyor içine sadece farklı katkılar konuyor.  Aynı şekilde Vpower ile fuelsave arasında da uçurum yoktur.. Bunlar biraz pazarlama stratejisi..
Servisle konuştuğumda katkıya gerek olmadığını, bakımlarda zaten enjektör temizleyici vs konulduğunu, o yüzden de katkısız standart almamın yeterli olacağını söylediler.  Fiyat farkları çok düşük zaten dediğiniz gibi pazarlama stratejisi de olabilir. Teşekkürler cevabınız için.