Shell ve Opet
Şehir içi 95 şehirdışı 97 çünkü şehir içinde 97 daha fazla yakıyor(muş) 95'e göre
bizde düp yok

depo çeyreğin altına düştüğünde karşımıza ilk opet veya shell istasyonlarından hangisi çıkarsa ondan

Edit : İmla.
Shell'in önünden bile geçmiyorum:)

Eski aracımla Shell'den benzin yüzünden başım çok ağrıdı. Bir kere benzin otomatiği değişti. 2 kere temizlendi.
Kayınbiraderin yine Shell yüzünden motorda 4.5 milyar masraf çıktı.Motor açıldı, falan filan..
Ben Beykoz'da oturuyorum Kavacık'a giderken Acarlar sitesinin orada Total var çok memnunum. Orada sakata gelmek çok zor en dandik araba Audi filan olunca benzin istasyonuda kaliteli oluyor..

Oradan benzin alamazsam Opet tercih ediyorum..
Benzin : Total
Lpg : Total
*Kalite (akaryakıt teknolojisi), >> Shell
*Güven, >> Opet
*Fiyat, >> Opet
*İstasyon görüntüsü, >> Opet
*Hizmet kalitesi, >> Opet
*Bulunabilirlik. >> Opet
Shell babamın beleş mal sevgisi yüzünden OPET çünkü açılımı bile hoş Ordu Petrol Entegre Tesisleri ve Mehmetçik Vakfına yardım eden tek kuruluş olduğu için
95 oktan kurşunsuz kullanıyorum Opetten aldığım benzinle daha fazla yol yaptığımı düşünüyorum . En azından şuan aldığım istasyonda öyle
Opet i daha müşteri odaklı buluyorum
İstasyon dizaynları hoşuma gidiyor. he nekadar rengi tuttuğum takıma ters de olsa ...
hava su ve yıkama üniteleri çoğunlukla sorunsuz çalışıyor. Arızalansa da çabuk yapılıyor şimdilik memnunum
değiştirdiğim 3. istasyonum .
değiştirdiğim istasyon önünde benzinim bitip araç stop etse yine de girmem benzini bırakın çekirdek bile almam marketinden .
Benim Totalden almamın sebebi babamın amcasının oğlunun sahibi olması ayrıca evimin hemen yanında po var gazı ordan alıyoduk pogazşimdi ordan aldığımızda araba gaz yemiyor Totalgaz da sorun yok
TP
çünkü devletin özmalı, yerli petrolumuz, devletin tankerleriyle taşınıyor.
ve hediye dağıtmıyor, % 4 lük kar marjı olan sektörün hediyeler dağıtması bende şüphe uyandırıyor.
temiz yakıt versin; hediyeleri, chip paraları onların olsun.
Tuttugum takımın renklerine yakın olması

Dizeli;opetten kalitesinin en iyisi olduğuna inandığım için
Benzini; Shell'den oda aynı şekilde benzinde shell
Lpg: ekonomi istiyorsan ipragaz performans fazla arama ama performanslı olsun asfaltı ağlatsın ekonomi önemli degil diyorsan Aygaz bir kötü yanıdaha motoru aşırı derecede yağlandırıp pisletmesi..
Mecburen Total
Çünki yolu ve yakıtı en uygun,en kaliteli olanı
(Fransız firması olması üç yıldır sürekli kullanmama rağmen keyfimi kaçırıyor)
Ama gayet kaliteli LPG satıyor.
Yolu çok ters olan milangazı da unutmayalım kalitesi Total ile kafa kafaya
Opet,Shell,Po yanından bile geçerken bakasım gelmiyor
( Ne demişler aklı kelden benzini shelden alıcaksın )
ama ben mazotu petrol ofisinden alıyorum.
ben gazı sürekli aygazdan alıyorum aygaz motorda sıkıntı mı yaratıyor?yaratıyorsa bunlar nelerdir??teşekkürler..
Bu Ankettende görüldüğü gibi, Tüketicinin tercih etmesine neden olan iki unsur var;
1- Yakıtın Kalitesi (shell)
2- Verilen Hizmet (Opet)
Dizel kullanıyorum. Öncelikle shell, bulamazsam opet, en son po.
Shell hem daha performanslı hem daha uzun gidiyor gibi. Opette kaliteli ama zırt bırt benzinliğe giriyormuşum gibi hissediyorum.

Po ise resmen performans katili.
Aracım dizel..opetten alıyorum. Sahibini tanıdığımdan dolayı.
Lpg ve Benzini shell'den alıyorum, özellikle Lpg için tercih ediyorum katkısız satıldığı için.
Ben PO dan alıyorum. Gerçi yarıdan fazlası satılıyo yabancıya ama evimin yanında ve 2 yıldır sorun yaşamıyorum hem benzinde hemde 3 aydır tüpte. 2001 wwti corolla 12 kuruş yakıyo km de (tüp). Bence bu iyi ayrıca Atiker kullanıyorum, sorun yok şimdilik herşey süper.