Shell ve Total = Benzin ile Lpg de 1 numara
öncelikli tercihim Shell, shell yoksa petrol ofisi yada total...
Shell euro dizel... Çok temiz, hiç bi sıkıntım olmadı. Tertemiz yakıt.
Daha önce de yazmıştım. Full'den 97 oktan alıyorum. Full'de 95 ile 97 oktanın fiyatı aynı. Ve şu anda Shell de 65 oktan litre fiyatı 4.22 Tl iken Full de her ikisi de 4.03 Tl. İki kere uzun yolda da deneme fırsatım oldu ve gayet memnun kaldım. Bu haftasonu otobanda 120 Km ortalama ile 100 km'de 6,5 Lt yaktım.
Daha önce de yazmıştım. Full'den 97 oktan alıyorum. Full'de 95 ile 97 oktanın fiyatı aynı. Ve şu anda Shell de 65 oktan litre fiyatı 4.22 Tl iken Full de her ikisi de 4.03 Tl. İki kere uzun yolda da deneme fırsatım oldu ve gayet memnun kaldım. Bu haftasonu otobanda 120 Km ortalama ile 100 km'de 6,5 Lt yaktım.
bende fullun gazını kullandım 10.000km boyunca bakımda gaz filresini kesip baktım tertemizdi

son 2 aydırda euro dizel alıyorum ondanda memnunum
opet ve shellden benzin; petrol ofisi, total, shell den lpg derim.
Valla hem bizim komşunun akaryakıt istasyonu olmasından hemde temiz akaryakıt satmasından dolayı bp diyorum..!
Lukoil

eski akpet dahada eski aytemiz petrol uzun süredir ordan alırız bir ara opet ve shell denedik ama geri lukoil

95oktan kurşunsuz daimi
Opet'i kullanıyorum opet bulamadığım zamanda genelde shellden alıyorum benzini
Aydın/Nazilli shellden 100 liralık 97 aldık. Almaz olaydık kök söktürdü araba resmen bize yokuşta byaılmalar basınca gitmemeler silkelemeler falan.. Sözde 97 parasıda 97 fakat performansı 95 bile değil.. Yarın boş zamanımda mail atmayı düşünüyorum Shell'e..
Aydın/Nazilli shellden 100 liralık 97 aldık. Almaz olaydık kök söktürdü araba resmen bize yokuşta byaılmalar basınca gitmemeler silkelemeler falan.. Sözde 97 parasıda 97 fakat performansı 95 bile değil.. Yarın boş zamanımda mail atmayı düşünüyorum Shell'e..
İlk defa sizden duyuyorum.
İlk defa sizden duyuyorum.
Bizde ilk defa dün yolda yaşadık bu sorunu.. Giderkende eskişehirde shellden 95 oktan aldık hiç bir sorun yoktu olması gerektiği gibiydi araç...
çok enteresan ercü aracın yakıt filtresi tıkanmış olmasın yada shell olsa dahi kuytuda tenhadadır farklı benzin karışır falan? Van civarından alsan anlarımda
totala güveniyorum...gerçi olay istasyonda bitiyor ama...
çok enteresan ercü aracın yakıt filtresi tıkanmış olmasın yada shell olsa dahi kuytuda tenhadadır farklı benzin karışır falan? Van civarından alsan anlarımda 
Valla bilemem Arda.. Az öncede yazdım benzini almadan önce sıkıntı yoktu benzini aldık ve arabada sorunlar baş gösterdi..
araba lpgli ve m oil + alpet
İstesemde istemesemde elimiz Opet'e mahkûm
po da bi sorun çıkmadı ben 3 yıldır başka bi yerden almadım.
Nerede kredi kartı kampanyası varsa oradan ama genelde bendeki kredi kartlarında opette kampanya oluyor .