0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hakkı abi güzel bir jant takmayı düşünmezmisin arabaya
Araç süpermiş.. Fiyatı da gayet iyi bence.. Bir ara bende niyetlenmiştim, 17 , 18 isteyenler bile vardı.. Üstelik sizin aracınız kadar temiz değildi..
Ya efsanelerin arkasında xli xei ve gli yazıyor hangisi daha iyi?
en iyisi,dolusu gli olanıdır, gli ve gli special olarak iki çeşittir(arka da gli yazar ikisinde de) speciali gli den ayırt etmek için direksiyona bakarsın airbag olduğu için special de direksiyon 4 kollu olur(bkz.benim fotolar )
bu konuyla ilgili bir kaç başlık vardı ercüment tüm ayrıntılar paylaşılmıştı... biraz ararsan bulabilirsin....
delimisin abi düşünmez olurmuyum fıldır fıldır jant bakıyorum,ama şu anda boşa bakıyorum. param yok kardeş yaaa
kaç inçlik jantlara bakıyorsun Hakkı abi buna ne dersin 15'' yeter bence , daha büyük takmazsın diye düşünüyorum fiyatıda çok uygun 650TL http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-jant-ve-lastik-jant-15-ssw-4x100-titanyum-28887743/detay?keyword=15%20jant%204%20x%20100
Hakkı abi araban hakikaten çok temiz Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin
bu dört kollular mustang direksiyonuna benziyo bi oyundan hatırlıyorum
abi acıkcası ben 16" takmak istiyodum fakat istemeyle olmuyo16 deyince bu sefer sürtmeydi,yay dı,spor yay dı falan fialn vs.
tahmin ettiğim oyunsa ben de o oyun sayesinde san fransiscoyu avcumun içi gibi biliyorum :Pen iyisi xli serinin drag arabası, ağırlık olmasın diye cam otomatiği bile konmamış abi 16 candır..yay takmadan kullanırsın bir süre, ben bir yıla yakın kullandım, sürtme oluyor, çamurluk içleri çekiçlettim hiç sorun yaşamadım
tıro dersen anlarlar trd yi tro okuyo çoğu