0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
hayırlı olsun çok temiz bir efsane hiç pahalı değil kazasız belasız binin....
iyi güzelde türkayım hem ekonomik anlamda hem de yol tutuş,konfor,esneklik falan aracta hiçbir değişiklik göstermiyomu?rahatsız edici durumlar ortaya cıkmazmı?yoksa doğrusun 16 candır.
he anladım o halde yay işine girmiycez hiç,sürtme işini de traşla falan mı halletceez?bu arada yay değiştirmezsek leylek gibi gezcez ortalıkta dimi kardeş
evet ben hep leylek derim uyarayım
kazasız belasız sürüşler abi km kacda
bende leylegım bak kac aydır foto yüklüyemiyorum.kazasız belasız kullanman dileğiyle Hakkı abi.
hakkı abi benim arabada 86 bin 500 de daha resimdeki jant ıda düşüne bilirsin 15 inc ama arabaya ayrı bir ğörünüş gözteriyor ama orjinal lastiğin tadını vermiyor küçük cukura ğirince küt diye vuruyor izin bitiyor pazartesi en kısa zamanda cay içmeye gelecem hakkı abiunutma kapımız her zaman acık demişdin kızılayın orda aysen eczanesi var oraya sürekli ğelirim işim gereği sizede yakın galiba herhalde kardeş taabiki acık kapım,evet eczanen oldugu caddeden yukarı 2km falan işte aramız
hakkı abi senin profil resminin büyük bi boyutu varsa koyarmısın saana zahmet oalcak ama bnm dayımda varda onun farlarını çok beğendik o farlardan bulabilrsek alalım dedide onun büyük fotosunun linki fln var sa yolarsan sevinirim abi
evet abi hepsi çok güzel bulursak sana hmn haber veriyorum
hakkı abi senin bagaj havuzu nerden almışdın fiyatı ne kadar ğüzel duruyor