0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Abartmamıs derken birşey yapmamış ki abi Önceki sahibi derken TOYOTA dan bahsediyosan evet zevklidir kendileri
abicim allah kazasız belasız kullanmak nasiip etsin,gerçekten renginden direksiyonuna kadar 10 numara efsane kasa bikere o yeter parasıda gayet iyi kim ne derse desin bu kasalar 16-17 ye bile var ankarada, abi bi maruzatım olcaktı direksiyonları değiştirebilirmiyiz =))))) şakası bitarafada çıkmacıda çok para istiyolar ya. . . bnde deri kaplatmayı üdşünüyorum ama direksiyon hoşuma gitmiyo parada harcamak istemiyorum =)
Yapmış yapmışşş.... ama ölçülü yapmış, mesela egzos ucu şık ve zarif, mesela ses düzeni harika, bagaj havuzu adamın titiz ve temiz birisi olduğunu gösterir, en güzelide arabayı adam gibi kullanmış, dökülmemiş
+1 sağol türkay kardeş,eksik olma...hayalimdeki araç olma yolunda ilk adımlar.senin araçla avatarımdaki araç arası bişey yapıcam insallah sağol mesut kardeş güzel temenniler için,ayıp ettin kardeşim gel bi gün aynısından yaptıralım senin araca da...eksik olma seçkin im,sağol
ben de bayıldım.... maşallah... Allah nazardan saklasın....
Arkadaşlar resimlere nazar boncuğu ekleyin benden demesi maşallah maşallah
Allah kaza bela vermesin, iyi günlerde kullanın çok temiz maşallah...
Maşallah beyaz güvercine
Abi benimki zaten deri ama deri hafif hafif yıpranmaya başladı doğrusu
Nur topu gibi nazar değmesin, Kazasız belasız sürüşler...
maşallahı var abi allah kem gözlerden saklasın kazasız belasız cezasız binin Hande ablaaa!!! lütfen bizim sayımız zaten az bari sen yapma herkeste efsane herkeste efsane oyüzden boşver biz çift farlı corollalarımızla takılalım sapma olmasın
maşaAllah kazasız belasız kullanın, çok temiz gözüküyor.
efsanenin tadı başka oluyor yav
Hakkı abi yılbaşına kadar çok yüklü ödemelerim var sonra biraz rahatlıyorum, yılbaşından sonra mutlaka yaptırıcam ozaman yakana yapışırım işte araba cidden çok temiz duruyor ama aman nazar değmesin tüüü tüü tüü
Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin.Hayırlı olsun..