0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
abi araba çok temiz ama bence çok para vermişssin
maaşallah aracın çok güzel hakkı abi.kazasız belasız kullan.bunların direksiyonları çok hoşuma gidiyor... bide manuel olsa tadından yenmez bence.ben manuelleri daha çok seviyorum.bide vitesini ne kadar kaba yapmışlar yaa... ama araç kız gibi maaşallah... bence o paraya değer..
Hakkı abi maşallah. tertemiz araba. ayrıca efsanenin de babası yani
Aracin masallahi var abicim gule gule kullan kmsine temizligne gore fiyati da o kadar fazla degil egerki omurluk binerim diyorsan evet biraz yuksek ama degmezmi deger bence... Hersey bir tarafa 4 kollu direksiyonun yeter hele birde deri kaplatmissinki 10uzerinden 11 olmus.... Rabbim utandirmasin...
Maşallah, Allah kaza bela vermesin adaşım...
çok mu para vermiş? piyasadan hiç mi haberiniz yok..bu fiyata 100.000 km civarında gli satıyorlar..hakkı abi bedava bile diyebilirim..hem 65.000 civarında hem gli special..güle güle kullan muazzammış valla
Hakkı abi hayırlı olsun , Allah kaza bela göstermesin onu bunu bilmemde direksiyonu çok güzel yaptırttın cidden
maşallah. güle güle kullan hakkı abi
Hakkı Abi turnayı gozünden vurdu ve vuracakta
Güle güle kullan Hakkı, kazasız belasız.... araba çok temiz, benim çok hoşuma gitti, otomatik olması ayrı bir avantaj, Km. düşük...kıymetini bil, bence çok fazlada kurcalama