0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Peki , kaç lira teklif edeyim tampon için abi?Adamın ikna olması için 100 lira versek , bide senin tamponu versek bize 200 liraya patlar. Hatta bide adam vereceğimiz tamponun arabasının rengine boyanmasını bile isteyebilir o zaman bize 300 liraya maal olur. Ben 150 lira teklif etsem , ''sen yeni tamponu 70 liraya alırsın ağbi'' falan diye konuşsam daha mantıklı olur sanırım. Bide adamın arabası fümeyeşil tarzı bir renk , aldığımız tamponu beyaza boyatacaz
sen bilirsin işini erdemim, biz tampon vermeden halletmeye bakalım, boyatma işi en kolayı, ben onu ayarlarım, zaten lip de yaptırcam ona ben
Otomatik vitesten kaybetmiş yalnızca bence.. güle güle kullan
Yau bence gel senin arabaya VZE98in tamponundan yaptıralım (600tl civarında)
Hatta arkayada ferhatın tamponu alalım(+100tl) , Bide arabayı şu bmw mavisine boyatalım , süper olur.
Abi Sen Kafanı Otomatiğe falan takma araban çok iyi ve temiz bakımını yaptır bin
teşekkür ederim sağol kardeş
hayırlı uğurlu olsun güzel araç güzel parasıda bişi değil günlerde kazasız belasız kullan hakkıcım:))
abi araba çok temiz ama bence çok para vermişssin
Yau bence gel senin arabaya VZE98in tamponundan yaptıralım (600tl civarında) Hatta arkayada ferhatın tamponu alalım(+100tl) , Bide arabayı şu bmw mavisine boyatalım , süper olur.Şuna bir baksana;