0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
hakkı bey benim aracın pasta cilaya girmesi lazım en kısa zamanda pasta cilaya sokup işlem bitince fotolarını yüklerim
efsaneye pasta cilaya ne gerek var zaten beyaz yeteri kadar göz alıyo abicim
hakkı bey benim oturduğum bölgede kazı çalışması vardı benim aracın üzerine çimento sıçratmışlar oda üzerinde kurumuş taşlaşmıştı bisürü tartıştım adamlarla yıkamacıya götürdüm onlarda bulaşık teliyle kazımışlar aracının üzerindeki cila tamamen çıkmış bir boya kalmış öyle deyim ve şuan acilen cilaya ihtiyacı var mart ayına bi girelim yaptırıcam pasta,cila,boya koruma
geçmiş olsun,senin ki gene iyi valabenim ön kapının kuşak altına vurmuş iceri geçirimişler bu 12ncisi bagaj kapagına böyle sanki kedi pencesi gibi bişey sürtmüşler boyayı hafıften kaldırmış buyur burdan yakbiz gözümüz gibi bakalım el oğlu gelsin içine etsin nası kızıyorum biliyomusun böyle umursuz insanlara...
samuraı ye uzanan eller KIRILSIN
Hakkı arabanı gerçekte göremedik ama resimlerde harika duruyor.Güle güle kullan
sağol Mali abi,bi dahaki buluşmaya insallah...
çok geçmiş olsun hakkı bey sizin araç benim gözümde 2011 model o jantları kullanmıyomusunuz artık?
avatarda gözüken beyaz jantlar aracınızın üzerindemi hala kullanıyomusunuz paylaştığınız resimlerde o jantları göremedim de
ben sana en fazla 4-5 gün bilemedin 1 hafta veriyorum