0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hd uydu alıcısı içinde 1 yıl lig tv+2 keyif paketi+ hd paket hediye dahil, hızlı al.com dan Vestel 42pf7014 modeli 42 inç LED TV yi 1434 TL ye aldım,12 taksit bence çok kaliteli, zaten vestelin bir tek Tv sini tututyor ve tavsiye ediyorum, şu an fiyatı 1 529 TL, ben çok uygun aldım zira 2 ay önce aynı ürün 2 199 TL idi
LG iyi diyorsanız, hele hele samsungdan daha iyi diyorsanız kusura bakmayın ama tv den hiç anlamıyorsunuz
Tam tersivestel veya arçelik bildiğimiz toshibayı üretip (Basit montaj) üzerine kendi markasını basıp satıyorlariçini açınca her şeyin toshiba ve made in japan olduğunu görüyorsunuzne vestel de nede arçelikte bir sony i taklit edecek toto yok maalesef
Ben Samsung yada LG öneririm. Özellikle LG hem fiyat olarak hemde özellik olarak iyi"LG 42LA620S 42' 200Hz WiFi-WiDi UsbMovie Uydu Alıcılı 3D SMART LED TV + 4 Adet 3D Gözlük" Şu model 1700 lira civarında.Hem 3d hem dahili uydu alıcılı mende medya playerli. Dual player var yani iki kişi oyun oynarken ekran bölünmüyor iki kişide tam ekran oyun oynayabiliyor.Tabi smart tv olması da iyi."Samsung UE-40F6100 40' 200Hz UsbMovie 3D FULL HD LED TV + 2 Gözlük Hediyeli" Bu modelde 1400 lira civarında.Bu da mediya playerli ve smart tv.
Hocam bu 200 hz lere filan aldanmayın, yazılımla yükseltildikleri için bir önceki mesajımda yazdığım olaylarda sıkıntı çıkarıyorlar.Geçen ay 47" LA660S lg aldım, 400hz yazıyor ama gerçekte 50 hz. memnunmuyum derseniz, LG mi Smsungmu derken LG aldığıma memnunum, çünkü daha çok smart özelliklerini kullanıyorum. Ayrıca şu sihirli kumandayıda çok iyi düşünmüşler. Ayrıca LM serisindeki hatalarıda LA serisinde düzeltmişler.
Bahadır abi benim tavsiyem plazma panasonic . Plazma tv ler hem daha ucuz hem görüntü kalitesi olarak lcd ve led lere göre daha iyi . Panasonic plazma tavsiye ederim .Ben lg nin plazmasını ön yargılı almıştım ama özellikle sd yayınlarda plazma tv ler lcd ve led tv ye göre çok daha iyi . Panasonic ise plazma konusunda hemen hemen tüm diğer markalardan daha iyi plazmaya karar verirseniz bilginiz olsun .
Bahadir hocam hosgeldin. Sen sadece anketten ankete gorebiliyoruz. Bence panasonic iyidir ama fiyat/preformans olarak en uygun marka sanirim LG.
Valla aslında plazmlara daha güzel görüntü veriyor ama çok elektrik harcar diyenler çoğunlukta..