0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Valla aslında plazmlara daha güzel görüntü veriyor ama çok elektrik harcar diyenler çoğunlukta..
Hocam bu 200 hz lere filan aldanmayın, yazılımla yükseltildikleri için bir önceki mesajımda yazdığım olaylarda sıkıntı çıkarıyorlar.Geçen ay 47" LA660S lg aldım, 400hz yazıyor ama gerçekte 50 hz. memnunmuyum derseniz, LG mi Smsungmu derken LG aldığıma memnunum, çünkü daha çok smart özelliklerini kullanıyorum. Ayrıca şu sihirli kumandayıda çok iyi düşünmüşler. Ayrıca LM serisindeki hatalarıda LA serisinde düzeltmişler.
Aha Bahadır hoca Abi nerelerdesin ya Yenge hangini istiyosa onu alıcan nasılsa bırak şimdi
panasonic'te yazan veriler cmr pmr ya da motionflow değil, direkt olarak kaç hz yazıyorsa o. bizdeki panasonic 200 hz, hd yayında futbol maçı izlerken kramponun çivisini çok net seçebiliyorum.bu arada televizyon alacak arkadaşlara tavsiyem, şu andaki teknolojilere (ultra hd vb.) fazla para yatırmamaları. yakında quantum-dot led tv'ler (QD LED) piyasaya sürülecek. hâli hazırda yüksek lisans eğitimimde "quantum dots" konusu üzerinde çalıştığımdan renk kalitesi ve canlılık açısından çok ileri seviyede olduklarını temin ederim. .......
Hakan, teknolojik konuları biliyorsun sürekli gelişiyor, piyasaya oturması, fiyatlarının makul seviyelere gelmesi için zaman gerekiyoro esnada bizde mevcut teknolojileri kullanıyoruz, gerekli şartlar oluştuğunda da televizyonu değiştiriyoruz. Eskiden bende bekletirdimalacaklarımı yeni bir şey var onu bekleyeyim filan derken baktım sonu yok o an hangi ürün beklentilerimi karşılıyorsa onu alıyorum.Yarına sağ çıkacağımızın garantisi yok, boşverin 50hz 100hz quantum falan, imkanlarınızın dahilinde gidin en iyi ürünü alıp keyfini çıkarın.Klişe olacak ama "ucuz mal alacak kadar zengin değilim" diye bir söz var.