0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar bir soruda benden yeni konu açmayım dedim Yarın teknosada u cihaz 1800 civarı sanırım görüşleriniz neler?http://www.vatanbilgisayar.com/lg-42lm615s-3d-led-tv-107-cm-full-hd,-200-hz,dlna,3xhdmi,usb,dual-play,hd-uydu,42lm615s/productdetails.aspx?I_ID=59758
Bu tür basit 3D'ler pilli gözlükler kadar iyi değil diyorlardı. 3D bakıyorsan bence LG dışındakilere bak.
Ahmet abi şimdiden hayırlı olsun .600 hz olsa imiş daha iyi olurdu ama 200 hz de sıkıntı çıkaracağını sanmıyorum .
Üstad sadece kampanya kovalıyoruz Aslında 3d bana mantıklı gelmiyor şu zamanlarda belki 1-2 yıl sonra...Mahmutum sağol dediğim gibi sadece kampanya kovalıyoruz şimdilik Gerçi çok ta indirim olmuyor bunlar kandırmaca ama işte insan psikolojisi 2ay sonra yeni eve geçicez nasipse... Bir salona birde kardeşimin odasına ps+en ucuzundan lcd lazım (82cm civarı)
Serkoooo bizde bir şahin var senin tv ile takas edelim maşallah maşallah Sağolasın Mahmut bahsettiğin özellikler ps için yeterli dediğin gibi zaten eski sistem hdready lcdler baya ucuzladı artık hangi firma stok tüketmeye çalışırsa kapıcaz bitane Geçenlerde teknosada 589 liraya 82 vardı ama o zamanda ps muhabbet yoktu gitti
LG 32LW5500 led tv'yi teknosa'dan kampanyalı olarak 1099 tl'ye aldım,ben zaten 1499 tl'ye alacaktım ama ellerinde tek kalmış ve teşhir ürünüymüş o yüzden fiyatı bu kadar cazip hale getirmişler bende hemen kaptım tabi ki kalite olarak beklediğim kadar iyiydi yaklaşık 3 haftadır sıkı takipteydim ve iyice incelemiştim,3D ve smart tv var 600 hz'e kadar destekliyor,mkv formatları destekliyor,2D --> 3D çeviriyor bu özellikler benim için yeterli.led - plazma arasında epey bir git gel yaşamıştım satın alırken diğer televizyonlara da baktım samsung D8000 serisine gözüm takıldı yanında da samsun plazma ve LG led vardı samsungları abartı renklerinden dolayı istemiyordum ama D8000 kesinlikle plazmadan daha güzel daha net ve daha gerçekçi görüntüsü var ama fiyat 6650 tl şimdilik deli paralar veremem tv'ye o yüzden satın aldığım bu tv bana çok çok uyguna geldi.