0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Te?ekkürler tekrardan.Adanaya dönünce selam?n?z kesinlikle ileteceïim.Acaba BRC MY11 kullan?l?nca daha önceki konularda bahsettiïiniz araç motorunda herhangi bir yerden delinmeden enjeksiyon baïlant?lar?n?n yap?lmas? Avensis içinde uygulanabilir mi? BRC MY 11 için kurulum maliyeti ne kadard?r acaba.Önceki konularda yazd?ï?n?z lpg nin likit olarak kullan?lmas? olay? akl?ma dizel+lpg kullan?m?n? akl?ma getirdi asl?nda benim.Disel çevrimine motorin ve lpg'nin birlikte e?it enerji yayacak miktarlarda püskürtülmesi olabilir. ?nternet üzerinde daha önce de okumu?tum bu dönü?ümle alakal?. Akl?mda kalan ekonomiden çok performans artt?r?c? bi yöntem olduïu. BRC'nin çal??malar? mutlaka vard?r ama ne durumda olduïunu biliyor musunuz?
Merhaba;Dızel Lpg teknolojısı ıle sıvı gaz enjeksıyon hakkında ılgılı gelısmelerı Nısan ayının sonunda Italya donusu burdan paylasırım fakat sunu soyleyebılırım kı kısa sure sonra BRC nın dızel araclar ıle ılgılı calısmasını gorebılırız.Gaz pıpolu montaj 1.6 vvtı ler ıcın uygun degıl yanı klasık gaz nıpelı takılarak montaj yapılmaktadır.Unutmadan sunu hatırlatayım Toyota araclar ıcın BRC nın soketlı tesısat aparatı cıktı artık toyota araclara lpg elektrık tesısatı baglanırken kablo kesılmeden soketlı tesısat kullanılıyor.Fıyat ıcın servısler ıle gorusebılırsınız
Mehmet Bey lpg nin modeli nerede yaz?yor acaba? Öïrenip size ileteyim.
Sayın MEHMET BEY; bir kaç brc bayisini gezdim hepsiyle görüştüm ve bana MY 11 in daha uygulanmaya başlamadığını önce italyaya eğitime gidiliceğini ve uygulamaya yaklaşık 1 sene sonra başlanacağını söylediler.en son olarak MY 10 nun kullanıldığını söylediler .bu konuda ki düşünce ve bilgilerinizi alabilirmiyim .çok çelişkide kaldım.teşekkürler...
Arkadaşlar merhaba. aracım corolla 2005 terra,brc sıralı lpg var.Normalde motor soğukken 1km 'de sıcakken hemen tüpe geçiyordu.bir süredir sıcakken geç geçmeye başladı.iki defa lpg servisine gittim bu seferde sıcakken hemen,soğukken 300m.de geçmeye başladı.motor sıcakken tüpe hemen geçmeme sorunu devam ediyor.Ayrıca bazende kendiliğinden benzine geçiyor.Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar beni aydınlatırsa sevinirim. Hepinize saygılar...
Arkadaşlar tekrar merhaba.Sizden ricam yarın aracıma lpg taktıracağım nelere dikkat etmem gerekiyor,nelere bakayım,nerelerini kontrol edip dikkate alayım bu konuda bana yardımcı olurmusunuz.Mehmet bey sizinde yardımlarınızı bekliyorum.Teşekkürler...(toyota corolla verso 7 kişilik dıştan tank takılacak).
arkadaşlar resim yükkeyemedim. sorum atiker sıralı fast sistem le ilgili 1996 gli otomatik aracıma yeni lpg taktırdım. aynı model başka bir arkadaş ta aynısını taktırdı. yalnız benim araca soldan sağa 1-2-3-4 şeklinde lpg enjektör sıralaması olmasına rağmen arkadaşımınki 4-3-2-4-1 şeklinde sıralaması var. her iki araç ta tekleme yapmıyor. yalnız benim araba ona göre daha çok yakıyor. tabi bu otomatik ve olması ve beygir farkından olabilir.. onumki düz vites 77 kw 100 km de şehir içi lpg yaklaşık 9-10 lt yakıyorbemim araç otomatik 66 kw 100 km de şehir içi lpg yaklaşık 11-13 lt yakıyoracaba bu kadar fark lpg enjektör sıralmasından kaynaklanırmı
Mehmet cevabınız için teşekkür ederim.nelere dikkat edeyimden kastım;kullanılan malzeme orjinalmi yerlimi,bağlantılar kısa mı uzun mu,montaj düzgün mü değilmi,baştan savma mı(bu arada tabiki hiçbir bayiyi de kötülemek istemiyorum tabi yanlış anlaşılmasn),zaten fikirlerinizi ve tavsiyelerinizi almak için resimlerinide koyacağım inşallah...