0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
LPG Sıralı gaz sistemlerinin yaz kış ayarı yoktur ;sonuçta sistem belli bir ısı derecesinin üzerine çıktığı zaman devreye giriyor ve bu ısıyı sabitleyerek devam ediyor.Yakıt değerleri konusunda yorum yapmak pek tarzım değil ama ilk ve son kez sizin için yapalım Yaklaşık 9.2 lt/100 km lpg tüketiminiz var ,aynı şartlarda benzinde 8 lt tüketiyorsanız bu değerler idealdir.selamlar...
Mehmet bey,Cumartesi günü dediğiniz yerde montajı yaptık.Yorumlarınızı ilerleyen zamanda ya desteklerim ya da çürütürüm
evet kusura bakmayın hatlar karıştı ama sonuçta Brc takıldı Bostancı Sanayii sitesindeki bayiğide takıldı.
Muayene : 125 tlSızdırmazlık : 25 tlEK-1 Dosya :15 tlRuhsat yaprağı :55 tl (ruhsat eski tipse 110tl)
bu parayı versek de arabanın peşinde koşturmasak (izin al vs vs),bunu yapan bir sektör varmıdır?
mehmet bey bu gün lpg kalibrasyonu yaptırdım enjektör memelerini 1,8 mm den 2,2 ye çıkardılar sonuç: düşük devirlerde bayılmalar kesildi ve performans neredeyse benzine oranla daha iyi bir hale geldi fakat motorda ses değişikliği oldu sanki performans hava filtresi varmış gibi bir ses geliyor pistonların sesini duyur gibiyim ilginize teşekkürler...
Mehmet bey Kayseride imkanlar kısıtlı malesef burda orj mikseri bulacağımı sanmıyorum. Siz yardımcı olurmusunuz bu parçayı bulmamda? torna da v.s yaptırabilirmiyim?
merhaba mehmet bey benim 1999 model corolla 1.6 luna aracım var lpg olarak deişik bir sistemi var benzinde çalışıp 2500 deviri görünce hemen gaza geçiyor. gayette uyumlu çalışıyor fakat benzinle ilgili sıkıntım var bu kadar çabuk gaza geçmesine ramen benzinim bazen aniden azalmaya başlıyor.bu sistemlerde gaz bitince otomatik olarak benzine geçmesi gibi bir şey söz konusu olabilirmi gaz bitiyorda benzindemi kullanıyorum acaba bu yüzdenmi benzinim çabuk bitiyor.birde bu lpg sisteminin bir adı varmı yardımcı olursanız sevinirim.