0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ağzını hayra aç lenn allah korusun
ben hala bisiklet üzerinde geziniyorum zaten
Eveeet. Sadede gelelim.Forum kuralları gereği 18 yaş altı katılım yasak. Emniyet Müdürlüğünce gönderilen yazıda, işbirliği amaçlı 18 yaş altı sürücülerin tesbiti için böyle bir konu açılması rica edilmiş ve yönetimce kabul edilmiştir.Kişilerin tesbiti amaçlı, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Trafik Büro Amiri ne konuya özel haklarla erişim imkanı sağlanmıştır. Konuyu görüntüleyenlerler arasındaki "gizli" ibareli kişi kendisidir. Kendileri ulaşabildikleri kişilere cezai müeyyide uygulayacaktır.Ercüment Enes KOLUMAN arkadaşımıza desteğinden dolayı teşekkürü bir borç biliriz.Saygılarımla.Yalandan kim ölmüş.
burada kaç kişi ben trafikte kullanıyorum dediki?sadece bir arkadaşımız dedi
O değilde bu başlık ergen gençlerin buluşma nokttası olsun artık Size bi kıyak yapıcam beyler ehliyet gününüz için konunun üstüne şafak matik koyucam hepiniz sayarsaınız orda ERcüment lazımsa hemen 3 gün uzaklaştırma ayarlıyım sana dans2: Vedat abi takılıyor Eren bişi yok
Evet kesinlikle biz sadece babamızın yanında otururken onun karşılatıgı bızım hıssettıgımız vs olan seylerı aktarıyoruz. Zaten babam asker olması geregıyle araba konusunda hassas ve trafıge daha cıkartmadı bile.
Baban asker mi la Benim ev ordu evinin arkası hemen Sordun diye dedim Ercü yav daha Eskişehire yakınlaşamadık bile nere uzaklaşıyon