0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Timuçin bey yola her çıktığınızda yol bilgisayarını sıfırlamalısınız, eski verilerle yeni verilerin ortalamasını alır yoksa devamlı, buda en son nezaman sıfırladığınza bağlı diyelimki 1 yıl hiç dokunmadınız bir yılda yaptığınız ortalama yakıtı gösterir herzaman, yola çıkmadan sıfırlarsanız eğer sadece o sürüşte nekadar tükettiğinizi görürsünüz.
Zaten öyle yaptım. Yola çıkarken hep sıfırlarım, bu sabah da evden çıkınca sıfırladım, sonra dönüş yolunda tekrar sıfırladım.
Timuçin Bey, son bir nokta var dikkat etmemiz gereken. Fatih ile havalimanı arasında yolun eğimi nasıl, yükseklik farkı var mı? 50 mt.lik fark bile sizin 1.0 gibi küçük hacimli bir araçta tüketim rakamlarını etkileyebilir.
ya herkes çok güzel söylüyorda biz zaten kötü yollarda hızlı gidelim demiyoruzki...vesselam arabasına kendisine acıyan insan kötü veya tehlikeli yollarda zaten basmaz.anıl arkadaşımız demiş yolda dalgını var acemisi var bayan şoförü var içkilisi var vs... e kardeşim sarhoşun direksiyonda ne işi var,araç kullanmaktan aciz bazı bayanların ellerinde ehliyetleri neden var???bir çok kurs hiç bir şey öğretmeden parala ehliyet veriyor(satıyor)bence ceza yağdıracaklarına bunları denetlesinler birde ortadan bilgi kirliliğini ortadan kaldırsınlar.her yerde hız sınırı arttı diyor polis artmadı diyor kimden öğreneceğiz bunları???yok kasaba geçisi bilmem ne geçişi çok saçma şeyler bunlar Türkay'ında dediği gibi yıl 2010...